Már nincs ilyen,hogy többszörös szoró amennyire én tudom.
Nincs évek óta. 2012ben legalábbis külszolgálatra megszünt. Ha azóta nem vezették be újból.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Már nincs ilyen,hogy többszörös szoró amennyire én tudom.
Nem a csővel van probléma, hanem a lövészek egészségügyi terhelésével!! Halláskárosodás, aztán pár év múlva alkalmatlanok lehetnek, mert még a riadót vagy a jobbra át-ot se hallják meg az udvaron, nemhogy a zajos harctéren bármit.
A csehek valami 100-400 db mennyiséget írnak. Plusz a többi lőszer. Most a pontos darabszámra már nem emlékszem sajnos mert csak átfutottam a komenteket, és azt sem hogy ezt nekünk vagy maguknak gondolták. Nekem 500-1500 db rémlik valahonnan de nem vagyok benn biztos, valami 500 az biztos.Mondjuk lehet hogy lőszert veszünk hozzá drága fajtákat?
Az első darabszám az övék.A csehek valami 100-400 db mennyiséget írnak. Plusz a többi lőszer. Most a pontos darabszámra már nem emlékszem sajnos mert csak átfutottam a komenteket, és azt sem hogy ezt nekünk vagy maguknak gondolták. Nekem 500-1500 db rémlik valahonnan de nem vagyok benn biztos, valami 500 az biztos.
Javelin,SpikeSR és még pár rendszer igen.Katonai Logisztikában ppár éve volt egy ikk,ami elméleti összehasonlitási kivállasztási procedurát játsza le a két tipus kzööttOlyan kérdésem lenne, hogy cg mellé biztosb vesznek valamilyen atgm-et is? Csak mert akárhol néztem vállról indítható többcélú páncéltörő fegyverrendszerre volt kiírva a 20milliárd. Persze kellene de egy atgm egyálltalán belefér ebbe a megnevezésbe?
Javelin,SpikeSR és még pár rendszer igen.Katonai Logisztikában ppár éve volt egy ikk,ami elméleti összehasonlitási kivállasztási procedurát játsza le a két tipus kzöött
Szerintem kevés.De a kevés is több,mint a semmiKöszi a választ. Viszont a maradék kb 5milliárd nem kevés? Legalábis normál menyiségre?
Ez mit jelent?Külön jó hír hogy a második képen egy Aimpoint FCS 12 (vagy 13-as) computers irányzékot látunk - gondolom nem véletlenül.
Arra gondolsz, hogy mindenféle lőszer lesz hozzá ezért kell ennyire intelligens célzórendszer hozzá?
Arra gondolsz, hogy mindenféle lőszer lesz hozzá ezért kell ennyire intelligens célzórendszer hozzá?
Az RPG-7-tel összevetve kb. olyan érzésem van, mintha a C64-et cseréltük le volna egy mai PC-re.
Arra gondolok hogyArra gondolsz, hogy mindenféle lőszer lesz hozzá ezért kell ennyire intelligens célzórendszer hozzá?
Az RPG-7-tel összevetve kb. olyan érzésem van, mintha a C64-et cseréltük le volna egy mai PC-re.
A CG-nek van olyan lőszere amit zárt térből is ki lehet lőni?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..