Igazad van 13 nem 7, valóban van egy tárcsere is. Amúgy 1 figyelmeztető és 2×6 lőszer.kurváraa nem. ál álj vagy lövők 1 hogy jól porozzon
7 lövés
tárcsere 7 kapáslövés.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Igazad van 13 nem 7, valóban van egy tárcsere is. Amúgy 1 figyelmeztető és 2×6 lőszer.kurváraa nem. ál álj vagy lövők 1 hogy jól porozzon
7 lövés
tárcsere 7 kapáslövés.
Szóval a kívülálló nem tudásom az magyarázatra nem szorul. Ostoba hívőként aposztrofálhato vagyok a forumon ismerve? Logika meg ilyen faszságok nem játszanak nálam mer' izé?Minek? Te nem tudod, hanem hiszed, azzal meg nem vagyok hajlandó foglalkozni.
Te elképesztően sötét ember vagy.de ha érdekel löttem elötte 10 egyest meg 14 et sorozatba hogy ismerkedjünk a fegyverrel nem egyből az értékelős békeműveleti ismeretlen fegyverrel.
meg nállatok szolnokon elment az a 70-80-90 nem számóltam db (táborfalván) 2 helyszinen
őszintén elég is vólt. most meg már hogy tudom mik okozzák a problémákat aztkívánom hogy a CZn vasaljanak be egy jókora összeget a hadihaszálatra alkalmatlan fegyvereik miaatt. mondjuk üzletileg jó a buli mert 1 cég minusz lessz a karablyok világpiacán....
Ebben a kérdésben igen.Szóval a kívülálló nem tudásom az magyarázatra nem szorul. Ostoba hívőként aposztrofálhato vagyok a forumon ismerve? Logika meg ilyen faszságok nem játszanak nálam mer' izé?
ugye hogy megvanIgazad van 13 nem 7, valóban van egy tárcsere is. Amúgy 1 figyelmeztető és 2×6 lőszer.
A komcsik alatt ill. a MNH-nel egyes lovesek voltak, meg egy otos sorozat, ugy remlik.
Nalunk mar, mint speci egysegkent, teljesen korlatlan volt, minel gyorsabban es jobbra akartak minket kikepezni, ezert tonnaszam lottunk fenn a Zengoben meg mashol is.
Látod ez pont a primitívség amit rajtam kérsz számon. Éves vitákban nyújtottam extra információt nektek is( amiképp én is tanultam). Hogy merészelsz így lenézni?Minek? Te nem tudod, hanem hiszed, azzal meg nem vagyok hajlandó foglalkozni.
Köze nincs a kettőnek egymáshoz. A civil lőszer azért lett véve mert nem tudtak hadit venni és kellett a kiképzéshez azonnal. Azóta csak hadi van.de a sok videozgatás után kiderült hogyha nem hadilőszert tüzel akkor nincs gond az 5.56 ossal sem ez megmagyarázza hogy sirokról miért a civil ólmos jön és azóta miért kevesebb a probléma. (tökjó van egy hadikarabélyunk ami csak a hadi tárakat és a hadi lőszereket nem szereti.) de még 100.000 et belőlle mert szexi
Meg irakba.Hol a faszba vólt ilyenkor a szemlélőség TŰZÜTEMET SZEMLÉZETT ? ezeket kellene kiszurni... Hogy ilyen himi humi lépésekkel ide jutottunk... újra... Még jó hogy a srácok csak K-forba mennek ezekkel a fegyverekkel...
Te csak fröcsögtél, érved egy darab sem volt.Látod ez pont a primitívség amit rajtam kérsz számon. Éves vitákban nyújtottam extra információt nektek is( amiképp én is tanultam). Hogy merészelsz így lenézni?
Mit akarsz?Meg irakba.
Csak tessék.Mit akarsz?
Agyvérzést fog kapni.
Ok.Csak tessék.
Pedig én szoktam az alapkiképzésen a jó zsaru lenni a szakaszaltisztem meg a rossz.Ok.
Te sem mehetsz gyerekek közé.
Az előddel voltak. Ezért lett az utód.https://cs.wikipedia.org/wiki/CZ_805_BREN már az előddel is vóltak problémák. a csehek szerint nem gyárt 100 éve hadifegyvereket a CZ
Most melyik ujjamba harapjak?Köze nincs a kettőnek egymáshoz. A civil lőszer azért lett véve mert nem tudtak hadit venni és kellett a kiképzéshez azonnal. Azóta csak hadi van.
A tárakkal meg pont hogy a legolcsóbb sportlövő tárat vették FAB defense az első adagban amik mind adagolási hibásak voltak. Az alu tárakkal nem volt gond. Én vettem saját német műanyagot amivel pl semmi baja.
A fab defense-t azóta garanciálisan cserélték és több nem lesz véve.
Megcsináltam a brenre a képezd a kiképzőt tanfolyamot 700 hadilőszerből volt 1x akadályom....
Azóta lövettem meg alapkiképeztem vele.
Most gatya éppen van. A héten lehet menni a 4. Öltözetért a ruházati boltbaMost melyik ujjamba harapjak?
Kinek higgyek?
Krisss/dudi vs szittya
Krisss/dudi vs szittya
De az az 1 akadály legalább durva volt.
Basszus nincs gatyád de tárakat veszegetsz.