Fél éve vagy mikor is lefutott már ez a kör, akkor is leírtam igen szerény tapasztalataimat a Bren-ről. Az egy dolog hogy nekem jó volt, de akik százszor többet használták, azoktól se hallottam egy rossz szót se. Pontosságba bőven veri az AK-t, de mondjuk ebben semmi meglepő nincs, alapvető elvárás. 0 rutinnal vagy lövészmúlttal a legjobbak között olvasták fel a nevem, korábban AK-val nem ment így. Fasza volt látni ahogy buknak a 300-as célok. Ezt a speciális felhúzó műveletet, tárcsapkodást stb nem tudom mire vélni, nálunk semmi ilyen nem volt, tár se esett ki senkinél. De tény hogy a századból volt 1 vagy max 2 elakadás (okát nem tudtam meg, nem a közelemben volt). Ergonómiailag se volt vele semmi bajom, meg senkinek se. Biztos nem hibátlan, sőt nyilván az etalon HK416-ot választaná szinte mindenki ha ez kívánságműsor lenne de azért pl az a lefikázott szíj még mindig messze jobb mint az ami az AK-é és a tus is sokkal jobb mint a behajtható fém válltámasz.
Az hogy a jövőben hogy bírja a strapát, az nekem is kicsit aggodalmam. Nem hiszem hogy szar minőség lenne, de akárhogy nézzük több a hibalehetőség, én remélem hogy később is jó vételnek tarthatja majd a többség. Mondjuk a markolatból szétnyitható bipod szerintem ziher hogy intenzívebb harctevékenység közben nagyon hamar tropára menne, de ez nem a CZ sara, nem a fegyveré, csak mondom.
Amúgy Szittya nekem eléggé az az érzésem hogy már nagyon nagyon rég eldöntötted hogy hulladék a Bren, már jóval azelőtt hogy használtad volna Emlékszem amikor azzal támadtad hogy azért nem kéne a tartalékosoknak mert túl bonyolult a szét-összeszerelése kezelése.
Az hogy a jövőben hogy bírja a strapát, az nekem is kicsit aggodalmam. Nem hiszem hogy szar minőség lenne, de akárhogy nézzük több a hibalehetőség, én remélem hogy később is jó vételnek tarthatja majd a többség. Mondjuk a markolatból szétnyitható bipod szerintem ziher hogy intenzívebb harctevékenység közben nagyon hamar tropára menne, de ez nem a CZ sara, nem a fegyveré, csak mondom.
Amúgy Szittya nekem eléggé az az érzésem hogy már nagyon nagyon rég eldöntötted hogy hulladék a Bren, már jóval azelőtt hogy használtad volna Emlékszem amikor azzal támadtad hogy azért nem kéne a tartalékosoknak mert túl bonyolult a szét-összeszerelése kezelése.