[HUN] CZ BREN 2

316547854-462735612640481-712532694339176049-n.jpg

Pápai Joci facebook.

Senki ne nézze meg mert kidob az ablakon 20percet az életéből
Spoiler:nem mond kb semmit csak h fiatal katona kell stb stb szokásos dumák o_O
A CZ fegyverekkel kapcsolatban ezt sikerült neki mondani: "cseh licenc alapján részben Magyarországon, Kiskunfélegyházán gyártott eszköz".

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Szép.De én ezt olyantól halottam most decemberben aki ott dolgozik.Képtelenek megfelelő minőségű csövet gyártani.Állítólag nem elég vAstag a beton és rezgések miatt.Ami igaz is lehet én is cnc vagyok.Bár ezt lehetne valahogy orvosolni biztos.Csak lézengés megy.Mondjuk ne így legyen én nem ellendrukker vagyok.És nagyon rosszul is esett mikor halottam

Szép.De én ezt olyantól halottam most decemberben aki ott dolgozik.Képtelenek megfelelő minőségű csövet gyártani.Állítólag nem elég vAstag a beton és rezgések miatt.Ami igaz is lehet én is cnc vagyok.Bár ezt lehetne valahogy orvosolni biztos.Csak lézengés megy.Mondjuk ne így legyen én nem ellendrukker vagyok.És nagyon rosszul is esett mikor halottam
Itt a fórumon már vagy 100 oldalnyi vita van arról, hogy tudunk-e már teljesen önállóan CZ fegyvereket gyártani. Mindig ez a cső téma jön elő. Azért az durva, ha 5 év alatt nem jutottak el eddig hogy ezt a problémát megoldják.

Itt a fórumon már vagy 100 oldalnyi vita van arról, hogy tudunk-e már teljesen önállóan CZ fegyvereket gyártani. Mindig ez a cső téma jön elő. Azért az durva, ha 5 év alatt nem jutottak el eddig hogy ezt a problémát megoldják.
jah.Akkor korántsem én vagyok az első .Bocs én valóban nem vagyok naprakész .És valóban nagyon elkeserítő.Mondom én nem vagyok ellendrukker de már néha sok a sikerpropagandából.A valóság egyszer nagyon csunyán pofán fog verni minket.Pl vérbe fog kerülni.

jah.Akkor korántsem én vagyok az első .Bocs én valóban nem vagyok naprakész .És valóban nagyon elkeserítő.Mondom én nem vagyok ellendrukker de már néha sok a sikerpropagandából.A valóság egyszer nagyon csunyán pofán fog verni minket.Pl vérbe fog kerülni.
Elvileg nem csak CZ-t gyártanak pedig ott. A UA TPG-3-nak meg az AR-10 és 15-nek helyben gyártják a csövet? Bebaszna ha tényleg igaz és nem tudtak rendes betonágyat rakni a CNC gép alá. Nehezen hiszem el mert kb vagy kismillió cégnél ment a dolog… nálunk is nemrég bolt gépcsere és az új gépeknek új beton lett öntve, ment minden gond nélkül.

Nyugodj meg tudnak , nekünk is gyártottak. Egy kísérleti szériát. Megneztük a minőséget, hogy lecsereljük a német beszallitot ,covidnal pont a lezarasok miatt. Gondolom, nem szűnt meg a képesség.

Elvileg nem csak CZ-t gyártanak pedig ott. A UA TPG-3-nak meg az AR-10 és 15-nek helyben gyártják a csövet? Bebaszna ha tényleg igaz és nem tudtak rendes betonágyat rakni a CNC gép alá. Nehezen hiszem el mert kb vagy kismillió cégnél ment a dolog… nálunk is nemrég bolt gépcsere és az új gépeknek új beton lett öntve, ment minden gond nélkül.
De lehet nem is az a baj hogy gép alatt milyen vastag.Nálunk a köszörűgépeknél meglátszik ha 2 vel odébb egy marógép nagyobb csapással nagyol.Továbbterjed.Külön üzemcsarnok kelllene

Ha olyan egyszerű lenne jó csövet egyenletes minőségben gyártani, mindenki magának gyártaná. A civil fegyverek piacán is az van, hogy van pár gyártó aki erre megbízhatóan, jó minőségben képes, a többi meg veszi tőle a saját fegyverébe.

A cseheknek többnyire megvan ez a képessége, saját, hidegen kovácsolt jó minőségű csöveik vannak, kivàló acélból.

Kíváncsi lennék egyébként a BREN 2 szórására, ha van valakinek rá tényadata. Netes videókon van egy fura dolog, ami több helyen is előjön, a sokadig lövés után elkezd egy S alakú, felfelé induló szórás kialakulni. Rosszul viseli a cső / tok a melegedést..?