Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A CZ fegyverekkel kapcsolatban ezt sikerült neki mondani: "cseh licenc alapján részben Magyarországon, Kiskunfélegyházán gyártott eszköz".Senki ne nézze meg mert kidob az ablakon 20percet az életéből
Spoiler:nem mond kb semmit csak h fiatal katona kell stb stb szokásos dumák
En úgy tudom egy darabot nem csináltak még önállóan.Összeszereltek párat és ennyi.Tehát igazat mondott.A CZ fegyverekkel kapcsolatban ezt sikerült neki mondani: "cseh licenc alapján részben Magyarországon, Kiskunfélegyházán gyártott eszköz".
En úgy tudom egy darabot nem csináltak még önállóan.Összeszereltek párat és ennyi.Tehát igazat mondott.
Szép.De én ezt olyantól halottam most decemberben aki ott dolgozik.Képtelenek megfelelő minőségű csövet gyártani.Állítólag nem elég vAstag a beton és rezgések miatt.Ami igaz is lehet én is cnc vagyok.Bár ezt lehetne valahogy orvosolni biztos.Csak lézengés megy.Mondjuk ne így legyen én nem ellendrukker vagyok.És nagyon rosszul is esett mikor halottam
Itt a fórumon már vagy 100 oldalnyi vita van arról, hogy tudunk-e már teljesen önállóan CZ fegyvereket gyártani. Mindig ez a cső téma jön elő. Azért az durva, ha 5 év alatt nem jutottak el eddig hogy ezt a problémát megoldják.Szép.De én ezt olyantól halottam most decemberben aki ott dolgozik.Képtelenek megfelelő minőségű csövet gyártani.Állítólag nem elég vAstag a beton és rezgések miatt.Ami igaz is lehet én is cnc vagyok.Bár ezt lehetne valahogy orvosolni biztos.Csak lézengés megy.Mondjuk ne így legyen én nem ellendrukker vagyok.És nagyon rosszul is esett mikor halottam
jah.Akkor korántsem én vagyok az első .Bocs én valóban nem vagyok naprakész .És valóban nagyon elkeserítő.Mondom én nem vagyok ellendrukker de már néha sok a sikerpropagandából.A valóság egyszer nagyon csunyán pofán fog verni minket.Pl vérbe fog kerülni.Itt a fórumon már vagy 100 oldalnyi vita van arról, hogy tudunk-e már teljesen önállóan CZ fegyvereket gyártani. Mindig ez a cső téma jön elő. Azért az durva, ha 5 év alatt nem jutottak el eddig hogy ezt a problémát megoldják.
Elvileg nem csak CZ-t gyártanak pedig ott. A UA TPG-3-nak meg az AR-10 és 15-nek helyben gyártják a csövet? Bebaszna ha tényleg igaz és nem tudtak rendes betonágyat rakni a CNC gép alá. Nehezen hiszem el mert kb vagy kismillió cégnél ment a dolog… nálunk is nemrég bolt gépcsere és az új gépeknek új beton lett öntve, ment minden gond nélkül.jah.Akkor korántsem én vagyok az első .Bocs én valóban nem vagyok naprakész .És valóban nagyon elkeserítő.Mondom én nem vagyok ellendrukker de már néha sok a sikerpropagandából.A valóság egyszer nagyon csunyán pofán fog verni minket.Pl vérbe fog kerülni.
Nyugodj meg tudnak , nekünk is gyártottak. Egy kísérleti szériát. Megneztük a minőséget, hogy lecsereljük a német beszallitot ,covidnal pont a lezarasok miatt. Gondolom, nem szűnt meg a képesség.Itt a fórumon már vagy 100 oldalnyi vita van arról, hogy tudunk-e már teljesen önállóan CZ fegyvereket gyártani. Mindig ez a cső téma jön elő. Azért az durva, ha 5 év alatt nem jutottak el eddig hogy ezt a problémát megoldják.
De lehet nem is az a baj hogy gép alatt milyen vastag.Nálunk a köszörűgépeknél meglátszik ha 2 vel odébb egy marógép nagyobb csapással nagyol.Továbbterjed.Külön üzemcsarnok kellleneElvileg nem csak CZ-t gyártanak pedig ott. A UA TPG-3-nak meg az AR-10 és 15-nek helyben gyártják a csövet? Bebaszna ha tényleg igaz és nem tudtak rendes betonágyat rakni a CNC gép alá. Nehezen hiszem el mert kb vagy kismillió cégnél ment a dolog… nálunk is nemrég bolt gépcsere és az új gépeknek új beton lett öntve, ment minden gond nélkül.
En úgy tudom egy darabot nem csináltak még önállóan.Összeszereltek párat és ennyi.Tehát igazat mondott.
Itt a fórumon már vagy 100 oldalnyi vita van arról, hogy tudunk-e már teljesen önállóan CZ fegyvereket gyártani. Mindig ez a cső téma jön elő. Azért az durva, ha 5 év alatt nem jutottak el eddig hogy ezt a problémát megoldják.
BR elvileg lesz - @krisss mondott ilyet.A BREN 2 változatai, mint a PPS vagy a BR, lesz nálunk?