A magyar haderő lehetséges fejlesztési irányai

Tehát EBBEN A PILLANTABAN mi áll rendelkezésre, ebben hol írtam rosszat?

Szia,

Azota azokat a "helikopterfedélzeti páncéltörő rakéta"-kat mar reg megprobaltak elcserelni kokainra, majd gyorsan ki lettek menkitve a fegyvercsempeszek a kormany tamogatasaval :-(

Időzítve:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Senki ne nézze meg mert kidob az ablakon 20percet az életéből
Spoiler:nem mond kb semmit csak h fiatal katona kell stb stb szokásos dumák o_O

Időzítve:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Politikus! Nem is ezzel van gondom! Továbbra sincsenek valós eredmények! :(

"Szerintem bennem lesz a hiba! " :oops:
Ha a "SEMMI" lenne az elvárásom, nem lennék ilyen csalódott!!! Rosszul állok hozzá!

.

...irónia volt, a keserűbb fajtából.

.

.

"Úgy fogalmazott, ezek az új eszközök „lényegében guruló, páncélozott, lövegtoronnyal felfegyverzett iPadek, amelyeknek a működtetéséhez egy másik generációra van szükség”...
Csak én érzek ebben némi képzavart? Avagy Kata Crazys?
(Katakrézis (gör., lat. abusio a. m. visszaélés), l. Képzavar.)

• Tetszik
Reactions: Ocses and Catles
"Úgy fogalmazott, ezek az új eszközök „lényegében guruló, páncélozott, lövegtoronnyal felfegyverzett iPadek, amelyeknek a működtetéséhez egy másik generációra van szükség”...
Én inkább úgy mondanám néha az jön le hogy fogalma sincs semmiről vagy nem érdekli annyira hogy megjegyeze o_O

Én inkább úgy mondanám néha az jön le hogy fogalma sincs semmiről vagy nem érdekli annyira hogy megjegyeze o_O
Már csak az a kérdes, hogy hogyan kell fegyvervként használni egy lövegtornyot. Tippre odagurul a jármű közvetlenül az ellenséghez, majd a kezelők a lövegcsőnél fogva agyonverik az ellenséget a toronnyal.
Nekem más megoldásom nincs, de várom a lehetséges opciókat.

Bocs, de ez tervezett kommunikáció. Ez is egy szakma, és elárulom, hogy kimondottan nehéz szakma. Ha Bayerhez megy beszélgetni, akkor olyan dolgokat kell mondania, amiket a Bayer-nézők várnak és felfognak. 20 percben. Erre őt felkészítik. Ez nem szakmai interjú volt, nem nektek szólt ez az egész.

Bocs, de ez tervezett kommunikáció. Ez is egy szakma, és elárulom, hogy kimondottan nehéz szakma. Ha Bayerhez megy beszélgetni, akkor olyan dolgokat kell mondania, amiket a Bayer-nézők várnak és felfognak. 20 percben. Erre őt felkészítik. Ez nem szakmai interjú volt, nem nektek szólt ez az egész.
Ez még a hülyéknek is hülyeség. Értem én, hogy azt a szerencsétlent csak hülyék nézik, de akkor is.

Adhatna egy szakmai interjút nagyot nőne a fegyver szeretők szemében tudom mi nem vagyunk annyian mint a mostanság célzott közönség…

Miélt van olyan élzésem, hogy az a feladata, hogy a pénztelenség miatt hitelesen el kell játszania, mintha hadelőfejlesztésen előlködnének, de csak visszajátszás van, soklétű, de nem ploduktív tálgyalások, és az előd szakmailag (de pénzügyileg nem) megalapozott döntéseinek nem őszinte mosolyú elviselése... :p

Miélt van olyan élzésem, hogy az a feladata, hogy a pénztelenség miatt hitelesen el kell játszania, mintha hadelőfejlesztésen előlködnének, de csak visszajátszás van, soklétű, de nem ploduktív tálgyalások, és az előd szakmailag (de pénzügyileg nem) megalapozott döntéseinek nem őszinte mosolyú elviselése... :p
igazából van plussz fórrás. annak felhasználása az amiről nem igen esik szó.
200 miliárdból 70 elment a személyi felszerelésekre ez helyes. 10-20 miliárd elment apróságokra. de a fennmaradó 110-120 nak nyoma sincs miközbe hatalmas pénz. amiből valós látható produktumot kellett vólna felmutatni. ennek még a körvonalai sem látszódnak... ebből egy ilyen 200 as csomagnak röhögve ki kellene jönnie... https://www.thedefensepost.com/2021/09/02/latvia-armored-vehicles-patria/