Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Senki ne nézze meg mert kidob az ablakon 20percet az életébőlIdőzítve:
Köszi, hogy szóltálSenki ne nézze meg mert kidob az ablakon 20percet az életéből
Spoiler:nem mond kb semmit csak h fiatal katona kell stb stb szokásos dumák
Időzítve:
Senki ne nézze meg mert kidob az ablakon 20percet az életéből
Én inkább úgy mondanám néha az jön le hogy fogalma sincs semmiről vagy nem érdekli annyira hogy megjegyeze"Úgy fogalmazott, ezek az új eszközök „lényegében guruló, páncélozott, lövegtoronnyal felfegyverzett iPadek, amelyeknek a működtetéséhez egy másik generációra van szükség”...
Csak én érzek ebben némi képzavart? Avagy Kata Crazys?
(Katakrézis (gör., lat. abusio a. m. visszaélés), l. Képzavar.)
"Úgy fogalmazott, ezek az új eszközök „lényegében guruló, páncélozott, lövegtoronnyal felfegyverzett iPadek, amelyeknek a működtetéséhez egy másik generációra van szükség”...
Csak én érzek ebben némi képzavart? Avagy Kata Crazys?
(Katakrézis (gör., lat. abusio a. m. visszaélés), l. Képzavar.)
Már csak az a kérdes, hogy hogyan kell fegyvervként használni egy lövegtornyot. Tippre odagurul a jármű közvetlenül az ellenséghez, majd a kezelők a lövegcsőnél fogva agyonverik az ellenséget a toronnyal.Én inkább úgy mondanám néha az jön le hogy fogalma sincs semmiről vagy nem érdekli annyira hogy megjegyeze
Bocs, de ez tervezett kommunikáció. Ez is egy szakma, és elárulom, hogy kimondottan nehéz szakma. Ha Bayerhez megy beszélgetni, akkor olyan dolgokat kell mondania, amiket a Bayer-nézők várnak és felfognak. 20 percben. Erre őt felkészítik. Ez nem szakmai interjú volt, nem nektek szólt ez az egész.Senki ne nézze meg mert kidob az ablakon 20percet az életéből
Ez még a hülyéknek is hülyeség. Értem én, hogy azt a szerencsétlent csak hülyék nézik, de akkor is.Bocs, de ez tervezett kommunikáció. Ez is egy szakma, és elárulom, hogy kimondottan nehéz szakma. Ha Bayerhez megy beszélgetni, akkor olyan dolgokat kell mondania, amiket a Bayer-nézők várnak és felfognak. 20 percben. Erre őt felkészítik. Ez nem szakmai interjú volt, nem nektek szólt ez az egész.
Adhatna egy szakmai interjút nagyot nőne a fegyver szeretők szemében tudom mi nem vagyunk annyian mint a mostanság célzott közönség…Bocs, de ez tervezett kommunikáció. Ez is egy szakma, és elárulom, hogy kimondottan nehéz szakma. Ha Bayerhez megy beszélgetni, akkor olyan dolgokat kell mondania, amiket a Bayer-nézők várnak és felfognak. 20 percben. Erre őt felkészítik. Ez nem szakmai interjú volt, nem nektek szólt ez az egész.
Pont ellenkezőleg: ha szakmai interjút adna, akkor kiderülne hogy tök fogalmatlan és csak égne...Adhatna egy szakmai interjút nagyot nőne a fegyver szeretők szemében tudom mi nem vagyunk annyian mint a mostanság célzott közönség…
Apropó fogalmatlanság!Pont ellenkezőleg: ha szakmai interjút adna, akkor kiderülne hogy tök fogalmatlan és csak égne...
Mióta vagy Bobo rajongó?Apropó fogalmatlanság!
A tegnapi MUM-T húzásod után azért javasolnék rád egy picit kisebb mellényt!
Vagy együtt őrizted a libát Bobóval?
Olvass vissza!Mióta vagy Bobo rajongó?
Amúgy meg "hobbista" vagyok, nem honvédelmi miniszter - én tévedhetek...
Miélt van olyan élzésem, hogy az a feladata, hogy a pénztelenség miatt hitelesen el kell játszania, mintha hadelőfejlesztésen előlködnének, de csak visszajátszás van, soklétű, de nem ploduktív tálgyalások, és az előd szakmailag (de pénzügyileg nem) megalapozott döntéseinek nem őszinte mosolyú elviselése...Senki ne nézze meg mert kidob az ablakon 20percet az életéből
igazából van plussz fórrás. annak felhasználása az amiről nem igen esik szó.Miélt van olyan élzésem, hogy az a feladata, hogy a pénztelenség miatt hitelesen el kell játszania, mintha hadelőfejlesztésen előlködnének, de csak visszajátszás van, soklétű, de nem ploduktív tálgyalások, és az előd szakmailag (de pénzügyileg nem) megalapozott döntéseinek nem őszinte mosolyú elviselése...
Ló már van (legalábbis úton), de nincs aki a nyeregbe üljön.igazából van plussz fórrás. annak felhasználása az amiről nem igen esik szó.
200 miliárdból 70 elment a személyi felszerelésekre ez helyes. 10-20 miliárd elment apróságokra. de a fennmaradó 110-120 nak nyoma sincs miközbe hatalmas pénz. amiből valós látható produktumot kellett vólna felmutatni. ennek még a körvonalai sem látszódnak... ebből egy ilyen 200 as csomagnak röhögve ki kellene jönnie... https://www.thedefensepost.com/2021/09/02/latvia-armored-vehicles-patria/
12.000 tartalékosunk van karabéllyal és gyalog.... max ural platón buszon szállíthatóak ami a zömöt érinti apraja ez esetben nem számít üdítő kivétel.Ló már van (legalábbis úton), de nincs aki nyeregbe üljön.