[HUN] CZ BREN 2

Ha olyan egyszerű lenne jó csövet egyenletes minőségben gyártani, mindenki magának gyártaná. A civil fegyverek piacán is az van, hogy van pár gyártó aki erre megbízhatóan, jó minőségben képes, a többi meg veszi tőle a saját fegyverébe.

A cseheknek többnyire megvan ez a képessége, saját, hidegen kovácsolt jó minőségű csöveik vannak, kivàló acélból.

Kíváncsi lennék egyébként a BREN 2 szórására, ha van valakinek rá tényadata. Netes videókon van egy fura dolog, ami több helyen is előjön, a sokadig lövés után elkezd egy S alakú, felfelé induló szórás kialakulni. Rosszul viseli a cső / tok a melegedést..?
Spec nem ad választ a kèrdèsedre. De pár videó ami a pontosságra megy.

Èn a practical accuracyt kimondottan szeretem.
Más fegyverekkel jó összevetni a pontosságát, annak ami èrdekel.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

https://youtu.be/R87d8jMe-sE

"Vedd a kezedbe a jövődet és a BREN gépkarabélyt, mutatjuk milyen érzés..."
hide-pain-harold-title-red%20-web.jpg

nem egy M4 vagy egy MK 14...vagy egy modernizált Ak variáns, de a one- linerek nélkül még akár vonzóvá is lehet tenni ezt a rusnya CZ-t.

323370479_802011497950488_296597151789738290_n.jpg

A teljes CZ fegyvercsalád (és egy kis kitekintés mekkora a rövid csövű de még hagyományos válltámaszú bren 2 a skorpióhoz képest, PDW bren 2 még ennél is kisebb)
de a váltámasz hosszával nem tudsz mit csinálni. vagyhát lehetne de ezt a tust választották. nem a géppisztoly nagy a váltámasz miatt nagy...

vedd már elő a cm. én nem vagyok híve ezeknek a kényes cseh csodáknak. a skorpionak sem de nem beszéljünk hülyeséget. a fegyver nem nagy csak a tus amit választottatok hozzá batár.

vedd már elő a cm. én nem vagyok híve ezeknek a kényes cseh csodáknak. a skorpionak sem de nem beszéljünk hülyeséget. a fegyver nem nagy csak a tus amit választottatok hozzá batár.
5 centi különböség van....
A PDW meg rövidebb mint a skorpió ami nekünk PDW ként van rendszeresítve. Ennyi.

• Tetszik
Reactions: Ocses and Chima3ra
5 centi különböség van....
A PDW meg rövidebb mint a skorpió ami nekünk PDW ként van rendszeresítve. Ennyi.
nézd meg mekkora a fegyver váltámasz nélkül. azt meg a sereg rendezte rá... szerintem még álítható válltámasz sem kellene rá elég lenne valami botegyszerű... de azt ezekre a fegyverekre nemlehet.

nézd meg mekkora a fegyver váltámasz nélkül. azt meg a sereg rendezte rá... szerintem még álítható válltámasz sem kellene rá elég lenne valami botegyszerű... de azt ezekre a fegyverekre nemlehet.
Lehetni lehet. Csak akkor a kicsinek hosszú lesz a nagynak meg rövid.

ak meg univerzális. meg az m16.
meg a faszom hegye az univerzális....
Akkor miért lett mindegyikből 10 féle csőhossz 8 féle válltámasszal különböző feladatkörökre? ?
Saját magad hazudtolod meg...

De ebben a témában már párszror lejátszottuk a bizonyítványt leraktad. Nem kívánom tovább szaporítani a szót.

• Tetszik
Reactions: Ocses and Chima3ra
meg a faszom hegye az univerzális....
Akkor miért lett mindegyikből 10 féle csőhossz 8 féle válltámasszal különböző feladatkörökre? ?
Saját magad hazudtolod meg...

De ebben a témában már párszror lejátszottuk a bizonyítványt leraktad. Nem kívánom tovább szaporítani a szót.
arra írtam hogy leszarták hogy joskának hogy a kényelmes mekkora a karja. azt a percekben mérhető tűzharcot amit egy átlag baka átél legfeljebb kibirja azt a kis kényelmetlenséget. majd a tűzharc után mesélheti a spanoknak hogy pedig olyan kénylelmetlen vólt.... de szerintem nem ez a fő stori... jajj képzeld anyu olyan nehéz a puska... faszm. ne menjünk bel szar a váltámasz azért batár mert a váltámasz batár.

arra írtam hogy leszarták hogy joskának hogy a kényelmes mekkora a karja. azt a percekben mérhető tűzharcot amit egy átlag baka átél legfeljebb kibirja azt a kis kényelmetlenséget. majd a tűzharc után mesélheti a spanoknak hogy pedig olyan kénylelmetlen vólt.... de szerintem nem ez a fő stori... jajj képzeld anyu olyan nehéz a puska... faszm. ne menjünk bel szar a váltámasz azért batár mert a váltámasz batár.
Ennyiből jó a tártáska meg egy jemeni strandpapucs. A feladatot ellátja, az átlag jóskának meg minek más.