[HUN] CZ BREN 2

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Ocses

Well-Known Member
2018. szeptember 29.
6 697
15 254
113
Ha olyan egyszerű lenne jó csövet egyenletes minőségben gyártani, mindenki magának gyártaná. A civil fegyverek piacán is az van, hogy van pár gyártó aki erre megbízhatóan, jó minőségben képes, a többi meg veszi tőle a saját fegyverébe.

A cseheknek többnyire megvan ez a képessége, saját, hidegen kovácsolt jó minőségű csöveik vannak, kivàló acélból.

Kíváncsi lennék egyébként a BREN 2 szórására, ha van valakinek rá tényadata. Netes videókon van egy fura dolog, ami több helyen is előjön, a sokadig lövés után elkezd egy S alakú, felfelé induló szórás kialakulni. Rosszul viseli a cső / tok a melegedést..?
Spec nem ad választ a kèrdèsedre. De pár videó ami a pontosságra megy.

Èn a practical accuracyt kimondottan szeretem.
Más fegyverekkel jó összevetni a pontosságát, annak ami èrdekel.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

https://youtu.be/R87d8jMe-sE

L.O.B

Well-Known Member
2020. július 8.
2 364
8 388
113
"Vedd a kezedbe a jövődet és a BREN gépkarabélyt, mutatjuk milyen érzés..."
hide-pain-harold-title-red%20-web.jpg

nem egy M4 vagy egy MK 14...vagy egy modernizált Ak variáns, de a one- linerek nélkül még akár vonzóvá is lehet tenni ezt a rusnya CZ-t.

Szittya

Well-Known Member
2016. szeptember 22.
22 154
36 301
113
323370479_802011497950488_296597151789738290_n.jpg

A teljes CZ fegyvercsalád (és egy kis kitekintés mekkora a rövid csövű de még hagyományos válltámaszú bren 2 a skorpióhoz képest, PDW bren 2 még ennél is kisebb)
de a váltámasz hosszával nem tudsz mit csinálni. vagyhát lehetne de ezt a tust választották. nem a géppisztoly nagy a váltámasz miatt nagy...

Szittya

Well-Known Member
2016. szeptember 22.
22 154
36 301
113
vedd már elő a cm. én nem vagyok híve ezeknek a kényes cseh csodáknak. a skorpionak sem de nem beszéljünk hülyeséget. a fegyver nem nagy csak a tus amit választottatok hozzá batár.

krisss

Well-Known Member
2014. február 21.
30 882
134 506
113
vedd már elő a cm. én nem vagyok híve ezeknek a kényes cseh csodáknak. a skorpionak sem de nem beszéljünk hülyeséget. a fegyver nem nagy csak a tus amit választottatok hozzá batár.
5 centi különböség van....
A PDW meg rövidebb mint a skorpió ami nekünk PDW ként van rendszeresítve. Ennyi.

• Tetszik
Reactions: Ocses and Chima3ra

Szittya

Well-Known Member
2016. szeptember 22.
22 154
36 301
113
5 centi különböség van....
A PDW meg rövidebb mint a skorpió ami nekünk PDW ként van rendszeresítve. Ennyi.
nézd meg mekkora a fegyver váltámasz nélkül. azt meg a sereg rendezte rá... szerintem még álítható válltámasz sem kellene rá elég lenne valami botegyszerű... de azt ezekre a fegyverekre nemlehet.

krisss

Well-Known Member
2014. február 21.
30 882
134 506
113
nézd meg mekkora a fegyver váltámasz nélkül. azt meg a sereg rendezte rá... szerintem még álítható válltámasz sem kellene rá elég lenne valami botegyszerű... de azt ezekre a fegyverekre nemlehet.
Lehetni lehet. Csak akkor a kicsinek hosszú lesz a nagynak meg rövid.

krisss

Well-Known Member
2014. február 21.
30 882
134 506
113
ak meg univerzális. meg az m16.
meg a faszom hegye az univerzális....
Akkor miért lett mindegyikből 10 féle csőhossz 8 féle válltámasszal különböző feladatkörökre? ?
Saját magad hazudtolod meg...

De ebben a témában már párszror lejátszottuk a bizonyítványt leraktad. Nem kívánom tovább szaporítani a szót.

• Tetszik
Reactions: Ocses and Chima3ra

Szittya

Well-Known Member
2016. szeptember 22.
22 154
36 301
113
meg a faszom hegye az univerzális....
Akkor miért lett mindegyikből 10 féle csőhossz 8 féle válltámasszal különböző feladatkörökre? ?
Saját magad hazudtolod meg...

De ebben a témában már párszror lejátszottuk a bizonyítványt leraktad. Nem kívánom tovább szaporítani a szót.
arra írtam hogy leszarták hogy joskának hogy a kényelmes mekkora a karja. azt a percekben mérhető tűzharcot amit egy átlag baka átél legfeljebb kibirja azt a kis kényelmetlenséget. majd a tűzharc után mesélheti a spanoknak hogy pedig olyan kénylelmetlen vólt.... de szerintem nem ez a fő stori... jajj képzeld anyu olyan nehéz a puska... faszm. ne menjünk bel szar a váltámasz azért batár mert a váltámasz batár.

krisss

Well-Known Member
2014. február 21.
30 882
134 506
113
arra írtam hogy leszarták hogy joskának hogy a kényelmes mekkora a karja. azt a percekben mérhető tűzharcot amit egy átlag baka átél legfeljebb kibirja azt a kis kényelmetlenséget. majd a tűzharc után mesélheti a spanoknak hogy pedig olyan kénylelmetlen vólt.... de szerintem nem ez a fő stori... jajj képzeld anyu olyan nehéz a puska... faszm. ne menjünk bel szar a váltámasz azért batár mert a váltámasz batár.
Ennyiből jó a tártáska meg egy jemeni strandpapucs. A feladatot ellátja, az átlag jóskának meg minek más.