Képeken piros pöttyös volt.Azt tudjátok hogy lesz e valamilyen optika, red dot stb.... rendszeresítve a Brenhez? Minden lövesznek lesz vagy alapjárton marad a nyilt irányzék??? Mi lesz az SVDk sorsa? Lesz .308-as Bren mint DMR rendszeresítve?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Képeken piros pöttyös volt.Azt tudjátok hogy lesz e valamilyen optika, red dot stb.... rendszeresítve a Brenhez? Minden lövesznek lesz vagy alapjárton marad a nyilt irányzék??? Mi lesz az SVDk sorsa? Lesz .308-as Bren mint DMR rendszeresítve?
Azt láttam de nem volt ismerős a típus, meg ugye kérdés hogy a cimlapfotó kedvéért vettek pár darabot vagy tényleg ezzel lesznek/vannak szerelve. Meg a tár ugye? Stanag acél vagy IMI Defense polymer?? Mi lesz a katonánál?Képeken piros pöttyös volt.
Én műanyag tárról tudok.Azt láttam de nem volt ismerős a típus, meg ugye kérdés hogy a cimlapfotó kedvéért vettek pár darabot vagy tényleg ezzel lesznek/vannak szerelve. Meg a tár ugye? Stanag acél vagy IMI Defense polymer?? Mi lesz a katonánál?
Azt láttam de nem volt ismerős a típus, meg ugye kérdés hogy a cimlapfotó kedvéért vettek pár darabot vagy tényleg ezzel lesznek/vannak szerelve. Meg a tár ugye? Stanag acél vagy IMI Defense polymer?? Mi lesz a katonánál?
Meg STANAG fém tárak azért kérdeztem.... írták hogy majd jönnek a műanyag tárak de hogy milyen mennyiségben? Alapesetben 6+1 tár a lövész javadalmazása?Cseh red dot volt a képeken.
Meg STANAG fém tárak azért kérdeztem.... írták hogy majd jönnek a műanyag tárak de hogy milyen mennyiségben? Alapesetben 6+1 tár a lövész javadalmazása?
A részletes okok itt találhatóak:Fejlesztenek ők, csak nem nagyon rendszeresítenek
Na, megtaláltam miről is van szó. Csak részlegesen cserélnék le az M249-eseket erre.
https://en.wikipedia.org/wiki/M27_Infantry_Automatic_Rifle#Suppressive_fire
Lesz. Van a CZ-nek hozzá tervezett gránátvetője.Esetleg valaki tud róla, hogy a cz-re 40mm-es gránátvető lessz rendszeresítve?
https://honvedelem.hu/cikk/116952_elbucsuztak_az_elsok
Az avatásokra mindenhová visznek czt?
Vagy Győrben már az van?
A tatai katonák misszióba meg AK-val gyakoroltak, a Honvédelem.hu képei szerint. Ki tudja hol mi van még, vagy már. Esküre, ünnepre, már jut az új fegyver, gondolom.
Ki tudja?Hát ez az.
Azt hittem először a külszolgálatok kapnak. Persze megfelelő átképzés után. Amire egy több hónapos felkészítés a külszolgálatra pont jó.
Aztán kmz, többi harcoló stb.
Lehet van ebben is logika .
A gyártás hogy áll? Lehet tudni?
Miért akarjátok hónapokig átképezni a katonát az új gépkarabélyra?Egy hét bőven elég rá.
Hát ez az.
Azt hittem először a külszolgálatok kapnak. Persze megfelelő átképzés után. Amire egy több hónapos felkészítés a külszolgálatra pont jó.
Aztán kmz, többi harcoló stb.
Lehet van ebben is logika .
A gyártás hogy áll? Lehet tudni?
Az úgy elég ratyi, a fegyvergyártásban ez a legfontosabb, ez a tudás veszett el anno a FÉG kinyírásával.Pl csőgyártás cselákban marad.