Mindig is így volt, ezen semmi nem fog sajnos változtatni.Kommunikáció a kormány részéről NULLA.
Én spec nem igy emlékszem, de nem is ez a lényeg. Várd ki a végét, hogy mi lesz végül belőlük...Konkrétan a 2. Falcon sehol sem lett bejelentve
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Mindig is így volt, ezen semmi nem fog sajnos változtatni.Kommunikáció a kormány részéről NULLA.
Én spec nem igy emlékszem, de nem is ez a lényeg. Várd ki a végét, hogy mi lesz végül belőlük...Konkrétan a 2. Falcon sehol sem lett bejelentve
Úgy látszik @Nagy Csaba hozzászólása mintha kis tüzet gyújtott volna a fejedben lakozó sötétségben. Megy ez neked...Én megtaláltam legalább a szót egyszer - Te még erre sem voltál képes...harmatgyenge.
...simán elmegyek a ban-ig is, ...pedig más topikban most jön el az én időm...
Szóval szellemi képességeidet turbózd fel...és fuss - neki -még - 1x
Ő értelmes, de ez nem mindenkiről mondható el. Szólj ha a topik témájához sikerül végre hozzászólni mert láthatóan Neked még mindig NEM "megy ez"Úgy látszik @Nagy Csaba hozzászólása mintha kis tüzet gyújtott volna a fejedben lakozó sötétségben. Megy ez neked...
Mi lesz belőlük? Mikorra?Várd ki a végét, hogy mi lesz végül belőlük...
Konkrétan a 2. Falcon sehol sem lett bejelentve, egyszer csak megjelent Magyar lajstromban, de jól eldugva.
Az pedig hogy Te csak egy oldalról tájékozódsz, az nem az én hibám.
Ja és a direkt 36 nézett utána konkrétan hogy az állam nevében ki és mennyit is fizetett a 2. Falcon-ért.
Kommunikáció a kormány részéről NULLA.
Ezek után ugye lehet/nem lehet kérdezni...???...
Te szakadtál el, már vagy egy napja, csak nem veszed észre a lila ködben. Valóban nem mondható el rólad, hogy túlzottan értelmes lennél....Ő értelmes, de ez nem mindenkiről mondható el. Szólj ha a topik témájához sikerül végre hozzászólni mert láthatóan Neked még mindig NEM "megy ez"
Erre ezt válaszoltam:Gondolom nem zavart, amit a fidesz művelt 2002-2010 között. Az ellenzéknek az a dolga, hogy ellenőrizze, a kormányzat a törvényeknek megfelelően működik, és folyamatosan izélgesse, ha valami gyanúsat talál. Most meg egyből fáj, hogy számonkérik a számonkérhetőt?
Hadházi László mondta: "A fénynél csak egy dolog terjed gyorsabban,...a f.szság!" Nálad ez mindig extra löketet kap...
no comment
Még talonban van egy Airbus méretű gép erre.Amikor Benkő azt mondta, hogy C4ISR-képesség, akkor azt nem véletlenül mondta szerintem...
Nekem van egy érzésem hogy ezt beáldozzák majd inkább a rámpásakért - de ez csak egy vélemény...Még talonban van egy Airbus méretű gép erre.
Nem hiszem. A C4ISR-re a honvédelemnek van szüksége, míg a szállítók a NATO miatt kellenek!Nekem van egy érzésem hogy ezt beáldozzák majd inkább a rámpásakért - de ez csak egy vélemény...
Én magáról a +gépről beszélek..., egyébként tuti lesz vmilyen C4ISRNem hiszem. A C4ISR-re a honvédelemnek van szüksége, míg a szállítók a NATO miatt kellenek!
Akkor:
-Ha te mondod, biztos így volt, de akkor is, mi van?
-Azt talán majd jobban tudom, hogy én honnan tájékozódom.
-És?
-Az az ő bajuk.
-Mi??
Talán 2008 október-november, de nyáron még pannonpumák voltunk Kókával az élen. 2008 elején sem nyújtottak többet csak a szokásos rezsi emelést csinálták meg.2008 táján volt valami gazdasági válság a világban, nem?
Talán egy sima műholdas telefon…Inkább azt fejtsétek meg, hogy milyen eszközök lehetnek azok, amelyek elektronikai felderítést/adatgyűjtést lehet végezni és úgy lehet elhelyezni a Falconon/A319en, hogy kívülről nem látszanak... se egy plusz dudor, se egy plusz antenna.
Meg kell cáfolnom önmagam:Én magáról a +gépről beszélek..., egyébként tuti lesz vmilyen C4ISR
Meg kell cáfolnom önmagam:
- 3. Airbus is lesz
- C4ISR egyenlőre csak rizsa