oké, tehát nincs hozzá programozott lőszer. Pont.
File:Gepard 1a2 v0-mess.jpg - Wikimedia Commons
commons.wikimedia.org
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
oké, tehát nincs hozzá programozott lőszer. Pont.
Uhhh....ez sebesség mérő, nem programozó tekercs.
Minek mèr sebességet, ha nem programoz?ez sebesség mérő, nem programozó tekercs.
Az AHEAD /ABM lőszer a 90-es években jelent meg - a Gepard meg a 70-es évek technológiája.Uhhh....
Feladom, te nyertél
Azért mert pontosabban lehet lőni: a célpont és lövedék találkozási pontja pontosabban számítható. (Az előre tartás...)Minek mèr sebességet, ha nem programoz?
Aha.Azért mert pontosabban lehet lőni: a célpont és lövedék találkozási pontja pontosabban számítható. (Az előre tartás...)
Itt ez talán még fontosabb is, mert közvetlen találatot kell elérni: a lövedéknek a célba kell csapódnia.
@Ocses @imikeFile:Gepard 1a2 v0-mess.jpg - Wikimedia Commons
commons.wikimedia.org
Hiszek èn neked.
Azért mert pontosabban lehet lőni: a célpont és lövedék találkozási pontja pontosabban számítható. (Az előre tartás...)
Itt ez talán még fontosabb is, mert közvetlen találatot kell elérni: a lövedéknek a célba kell csapódnia.
Valaki mesélje már el, hogy a fent említett "pánik árakat", honnan szeditek számszerűen?
Én nagyon rámennék a használt Leopard 2A4-MARS 2-PZH2000 megszerzésre.A Lenegyelek részben jól, részben nem! Valóban logisztikai rémálom lesz a Challenger nekik. Viszont számunkra mivel a Leo mellett tettük le a voksunkat az a 75db csere nagy ugrás lett volna és nincs logisztikai rémálom egy A5-A6 könnyen hozható A7+-rá! Még az A4 is rengeteg fő alkatrészben egyezik. Mivel nincs személyzet a teljes állományra,ezért egy része menne konzervre. BTR kérdés nehéz úgy,mert sok van belőle,de aki látott már Fuchsot közelről esetleg ismeri a technikát a BTR hajtáslánca egy ropi hozzá képest erőről ne is beszéljünk. Tudom, most jön a fegyverzet fika 14.5mm stb. A 30mm eket megtartanám. Arról nem is beszélve,ha Marder jönne helyette egy pár db…. Űr sebességű ugrás lenne. Egyszerűen értse meg mindeki nem szívesen ülnek bele a srácok a szovjet cuccokba! Toborzásban is sokat segít a jobb technika. A srácok is látják a neten könnyen lerobbanó 72-es tornyokat szerinted milyen érzés van bennük. Panzerfaust 3 vs RPG ne is beszéljünk sorolhatnék sokmindent egyszerűen a honvédség nagy része elavult. Itt van volt az alkalom olcsón esetleg más pénzén modernizálni. Lehet később mindenből új, de ez nagy politikai hiba es nincs nagy logisztikai rémálom…. Lengyelek részben jól csinálják és mások is. Nem vagyok Ukri barát még véletlenül sem láttuk mit művelnek Kárpátalján viszont ugrani kell a Szovjet technikákról azt mondani se akarom amikor 3 ponton süllyedt el gyakorlaton annyira szar állapotban voltak….
- Nagyon tetszett ahogyan sorba raktad a képeket ahogyan talán a folyamat következik. A felső gépi képsorozat is tetszett. (Én vittem volna egy kis humort is bele).
A cseh topicból nyúltam, de elég fontos rejtett infót hordoz.Lambrecht kedden azt is elmondta újságíróknak a ramsteini támaszponton, hogy Németország jobban szeretne részt venni a tömeges fegyver- és felszereléscserékben, szövetségeseit katonai készleteikből kompenzálni azért, amit az ukránoknak biztosítanának. Ugyanakkor kifejezetten megemlítette, hogy ez a csere a kelet-európai szövetségeseket érinti, akik szovjet gyártású felszereléseiket Ukrajnának hagyják.
1 fontos biztpol. kérdés azért van számomra. Mennyire okos dolog felfegyverezni Mo. potenciális ellenfelét. Mert ugye most még csak politikai szócsata van, de ki tudja, mennyire marad stabil kis-Ukrajna 5 év múlva és meddig erősödnek a magyarellenes indulatok.A cseh topicból nyúltam, de elég fontos rejtett infót hordoz.
Úgy néz ki egyre kétségbeesettebben könyörögnek a VSZ technikáért.
Illetve az USA-val versengenek, hogy ki tudja becseréltetni a cuccait ukránoknak szánt fegyverekre.
Ez tényleg egy nagyon fontos opció lehet a számunkra. Még egy kis kivárással nagyon nagyot kaszálhatunk.
Mind politikai, mind katonai alapon.