- Nagyon tetszett ahogyan sorba raktad a képeket ahogyan talán a folyamat következik. A felső gépi képsorozat is tetszett. (Én vittem volna egy kis humort is bele).
- Nagyon jó volna ha mi is tudnánk gyártani ezt a géptípust, mivel igen hasznos típus!
- Igaz lenne rajta egy-két dolog amit kicsit másképpen kellene megvalósítani, át kellene tervezni.
- Mivel kicsi a hadseregünk komoly harci eszközöket kell-kellene létrehoznunk.
- Elég komoly harci eszköznek tartanám ezt a gépezetet, csak ugye ki kellene cserélni a löveget 155-ösre, NATO szabványra. Valamint 21. sz.-ra felfejleszteni.Tudtommal az osztrákok valamikor gyártottak 155-ös vontatható löveget. Talán lehetne velük valamilyen üzletet kooperálni!?
Mivel látjuk a szomszédba a harcokat, így én úgy gondolom hogy minden komolyabb gépnek meg kell tudni magát védeni, bárhogyan is támadják. Azaz levegőből, vagy harckocsi , esetleg gyalogsági egyéb fegyverekkel. Ezeknek a gépeknek tehát látni kell a környezetben mindent.
Azaz nem bemondásra, hanem látra tüzelni, 21. század. Természetesen gyalogsággal kommunikálva támogatást is biztosítanának. Ebből a gépből egy olyan fegyvert lehetne létrehozni ami biztosítaná seregünk gerincét. Természetesen számszerűségével is. Vagyis a harckocsink mögött egy biztosító vonalat tenne ki. Szerintem a NATO is meg lenne elégedve.
- Nem tudom Ukrajna gyártotta-e ezt a típust, vagy csak üzemeltetője volt a gépnek. Ezt sajnos nem tudtam kideríteni, (Üzemeltetni-Üzemeltette) ám nekünk az volna a jó ha a gyártási jogot is meg tudnánk tőlük venni, (vagy valaki mástól). Ebben a helyzetükben esetleg könnyebben ráállnának a dologra.
- S lenne egy saját 155 mm-es önjáró lövegünk, amit mi tudnánk saját szájíz szerint kialakítani, gyártani.
- Igen tudom hogy vettünk kiváló Pz 2000-eket s kapcsolatban vagyunk a németekkel. Ám a Pz 2000-nek nincs saját önvédelme. Azaz meg kell védeni a helikopterektől s egyéb repülő alkalmatosságoktól, UAV, válról indítható rakétáktól.....stb. Itt is a képeken lehet látni hogy egyéb védelmi csapatok is haladnak a lövegekkel. Azaz próbálják megvédeni a nehéztüzérséget.
Én úgy gondolnám hogy tejes önvédelemmel kell ellátni őket. Ez lenne a cél. S minél több üzemet létrehozni kis-hazánkban,
nem csak venni-venni-venni a gépeket. Van itt is ebben az országban annyi intuíció hogy komolyabb gépeket is létre tudunk hozni, csak el kellene indulni.
- Jöhetnek az ötletek hogyan tudnánk ezt létrehozni.(
Itt lehet olvasni róla. )
S a nézetek.