[HUN] Ejder Yalcin / Gidrán 4x4

ez a kis video szerintem @Negan kételyeit eloszlatja. mind a bemálházott lőszer mind a jármű erőhatásra történő viselkedése tekintetébe.

és az mennyire magyar? Józsi vagy Ludwig esztergálta ki a csövet? :p

Egyelőre a koncepció magyar (legalábbis ebben kombinációban egyedi), meg a festése - nyilván ez az arány még javulhat, ha majd nálunk gyártják a Gidránt meg HDS cuccokat...
Annyibol magyar hogy ez a Nurol - Rheinmetall osszedolgozas egy magyar terv alapjan valosult meg. Valoszinuleg ez a ket ceg soha nem dolgozott volna egy kozos termeken.

.
Annyibol magyar hogy ez a Nurol - Rheinmetall osszedolgozas egy magyar terv alapjan valosult meg. Valoszinuleg ez a ket ceg soha nem dolgozott volna egy kozos termeken.
LFGdweB.jpg

Mert csúnya, ronda! Nagyok a foltok! Mintha leszarta volna egy méretes emu vagy strucc! Szerintem a színek sem jók! Egyszóval csúnya!
ez csak egy prototípus - nem valószínű hogy ez végleges festés.
Az első 10 Gidrán festése egész jó lett, mert jól rejt a fotókat elnézve - szóval szerintem valami olyasmi lesz a végén...

ez csak egy prototípus - nem valószínű hogy ez végleges festés.
Az első 10 Gidrán festése egész jó lett, mert jól rejt a fotókat elnézve - szóval szerintem valami olyasmi lesz a végén...
Ezt nem is tagadom! Szerintem is jó a Gidránok festése sőt én örülnék ha a Leok festése is olyan lenne! Meg kb minden eszközé!

• Tetszik
Reactions: Gizdán Gidrán