Nurol Makina
Her koşulda, her hedefte ve her görevde: Ejder Yalçın EWB 4x4. In all conditions, every target and every mission: Ejder Yalçın EWB 4x4. #NurolMakina #EJDERYALÇINEWB4x4
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A radar már működik a Korkut 25 rendszerben (és szállitják a GDF ikerágyúval is majd az új Korkutot,ha valaki úgy kéri)A törökök elkezdtek fejleszteni egy saját "skyrangert"
![]()
![]()
Állítólag ez a gépágyú fog bele menni:
![]()
A váltó szentgotthárdi??
Igen.A váltó szentgotthárdi??
Ez az inográfia az angliában várhatóan gyártandó járművekre készült, ennek semmi köze rábahoz.A váltó szentgotthárdi??
Nem azt írtam, félreérted. Allison váltó megy bele egy amerikai cég magyar telephelyéről, Szentgotthárdról.Ez az inográfia az angliában várhatóan gyártandó járművekre készült, ennek semmi köze rábahoz.
Az allison transmissions európai fő gyáregysègé szentgotthárdon találhatóEz az inográfia az angliában várhatóan gyártandó járművekre készült, ennek semmi köze rábahoz.
Hódmező is megkapta az első adag Gridánját
![]()
Hozzánk is megérkeztek a Gidránok! #kinizsi #gidrán | MH Kinizsi Pál 30. Páncélozott Gyalogdandár
Hozzánk is megérkeztek a Gidránok! #kinizsi #gidrán.www.facebook.com
4 Kereke van gurul meg ló van rajtaNem túl beszédesek.
Mit lehet tudni?
Koszi ezt en akartam irni…4 Kereke van gurul meg ló van rajta
Mivel krisss elsutotte az en poenom akkor nehany adat:Nem túl beszédesek.
Mit lehet tudni?
Egy mit? Platosat?A videó végén jól láttam hogy egy paltosat írtak alá?
Csak nincs összehegesztve a hátsó fülkerész még.A videó végén jól láttam hogy egy paltosat írtak alá?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..