[HUN] Ejder Yalcin / Gidrán 4x4

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Bálint

Well-Known Member
2020. augusztus 31.
10 677
36 366
113
Egy mit? Platosat?
1738605506576-png.8672774

Venom85

Well-Known Member
2020. augusztus 20.
7 509
21 315
113
Most akkor Nomád biznisz van vagy csak a Gidránt írták 20.-ra is alá??? Bocsi nem nagyon volt időm mostanában olvasgatni mindent is!

• Tetszik
Reactions: Kim Philby

sisimoto

Well-Known Member
2020. február 1.
672
3 285
93
Kár, hogy a Nurollal, és nem az Otokar-ral, vagy az FNSS-el kezdtünk inkább üzletelni, ha már Törökországtól szerzünk be járműveket..
Az utóbbiaknak sokkal nagyobb a portfóliójuk pusztán látva a honlapjukat, és a Gidrán potens járgány ugyan, de a másik két cég is tudott volna ajánlani hasonlót. Ráadásul APC-re is sűrgősen szükség lenne, végleg leváltva a megmaradt btr-ket. Esetleg helyi gyártással.
Pláne, hogy ez a Nurol-Rába féle Gidrán hazai gyártás sem akar valahogy beindulni..

krisss

Well-Known Member
2014. február 21.
30 864
134 355
113
Kár, hogy a Nurollal, és nem az Otokar-ral, vagy az FNSS-el kezdtünk inkább üzletelni, ha már Törökországtól szerzünk be járműveket..
Az utóbbiaknak sokkal nagyobb a portfóliójuk pusztán látva a honlapjukat, és a Gidrán potens járgány ugyan, de a másik két cég is tudott volna ajánlani hasonlót. Ráadásul APC-re is sűrgősen szükség lenne, végleg leváltva a megmaradt btr-ket. Esetleg helyi gyártással.
Pláne, hogy ez a Nurol-Rába féle Gidrán hazai gyártás sem akar valahogy beindulni..
az FNSS-t most vásárolta fel a Nurol.

(amúgy csak rajtunk megy el a dolog, a törökök kurva türelmesek én már önmagunkra borítottam volna az asztalt és hagytam volna picsába az egészet)

Kávé

Well-Known Member
2022. január 26.
4 464
15 133
113
... és a GFB ( gépjármű felelősségbiztosítás ) az smafu ? :)
Igazad van. En most fizettem be a 26 eves szutykomra az is fajt nem higy meg egy gidranra
Emlekszem mikor vamoltuk a harckocsikat es meg kérdezte egy sok csillagos hogy nem e lehetne hogy ezek után nem kell befizetni a reg adot…röhögtem mondtam nem es a honosítást se felejtsek el befizetni a cicusok utan :D made in germany bics