Nem. Lemaradtál, de úgy nagyjából egy évet.Azt hittem, hogy lemaradtam valamiről. Hát nem.
A török rendelés nem 7X járgány?
Mert akkor jön még kb. 20 járgány, oszt jó napot.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nem. Lemaradtál, de úgy nagyjából egy évet.Azt hittem, hogy lemaradtam valamiről. Hát nem.
100 körüli mennyiség van megrendelve most gondolom azt várják, hogy a rábánál kész legyen az összeszerelő sor és aztán lesz még rendelve.Azt hittem, hogy lemaradtam valamiről. Hát nem.
Szebb hátteret nem is választhattak volna neki...
úgy néz ki, hogy a missziókban is megkezdődött a BTR-ek leváltása Gidránokra...
Ennyi hülyét szabad lábon akik a kommenteket írja. Remélem csak provokálnak és nem hiszik el ök maguk sem amit leírnak, mert akkor nagyon nagy a baj a fejükben.
Ennyi hülyét szabad lábon akik a kommenteket írja. Remélem csak provokálnak és nem hiszik el ök maguk sem amit leírnak, mert akkor nagyon nagy a baj a fejükben.
Jujj,de azért....
Mármint miért szerepelt le?Jujj,de azért....
Gidrán tényleg leszerepelt Sziriában és Libiában is.
Kommondor meg egy techdemó szinten megrekedt járgány.Egy cég első próbálkozása MARP fejlesztésre,és igy is kéne kezelni.Ejder Yalcin protója még nagyon más volt,mint a sorozatgyártott Gidrán.A cég első probálkozása páncélozott járművek terén meg a román fejlesztésű RN94 volt.Kommondor fejlesztésben is benne lehetett volna egy továbbfejlesztés lehetősége az elkészűlt jármű tapasztalataire alapozva.Persze nem tudni,hogy ez a továbbfejlesztés egy valóban használható MARPot,vagy egy ipari hulladékot eredményezett volna e,mert nem történt meg.
Visszavonták őket továbbfejlesztésre.Mármint miért szerepelt le?
A megrobbantott járműben amennyire tudom túlélték.
A jujj meg azért jujj mert a komondor az összes honvédségi teszten megbukott...
Ez jó megfogalmazás és egyébként illogikus sajnos, mégha igaz is.. A RÁBÁ-nál azért kell osszeszerelő sor, mert nagyobb mennyiséget kell rendelni. 100 darabra felesleges.. Nem kéne a megrendelésnek megelőzni a beruházást?? Szvsz megvan az elképzelt mennyiség és változatok darabszáma is csak nem nyilvános. Egyébként nagyon karcsú a nyilvános rendelésállomány..100 körüli mennyiség van megrendelve most gondolom azt várják, hogy a rábánál kész legyen az összeszerelő sor és aztán lesz még rendelve.
Van egy 300 körüli darabszámra keretszerződés és abból 100 körüli mennyiséget hívtak le.Ez jó megfogalmazás és egyébként illogikus sajnos, mégha igaz is.. A RÁBÁ-nál azért kell osszeszerelő sor, mert nagyobb mennyiséget kell rendelni. 100 darabra felesleges.. Nem kéne a megrendelésnek megelőzni a beruházást?? Szvsz megvan az elképzelt mennyiség és változatok darabszáma is csak nem nyilvános. Egyébként nagyon karcsú a nyilvános rendelésállomány..
Január 27-én indul A Kiképzés...
Január 27-én indul A Kiképzés
Ma már ütőképes haderő gondoskodik Magyarország védelméről – jelentette ki Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter csütörtökön Budapesten, a Magyar Honvédség közreműködésével készített, A Kiképzés című reality műsorról tartott sajtótájékoztatón. A Kiképzés január 27-étől lesz látható a...honvedelem.hu
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..