Iszonyú boldog lennék,ha mar tenyleg ott tartanánk,hogy ezeket a sz@rokat vegre a kukaban látom... Reszemről az,hogy (mégegyszer kihangsúlyozom) mindössze egy tucat,használt,kiképzesre beszerzett Leo A4 színe valamennyire eltér az úgy nez ki veglegesnek szant magyar álcafestéstől,egész egyszerűen egy milliomod rangú kerdés,főleg úgy,hogy milyen állapotban van a honvédségünk... Amúgy meg a letező legegyszerűbben megoldható dologról van szó. Ha sokaig maradnak,egyszer majd úgyis újra lesznek festve talán... Amúgy basszus pár éve a legszebb álmaimban nem remeltem,hogy egyszer a magyar Leopard tankok festéséről kell majd vitaznom...
"pár éve a legszebb álmaimban nem remeltem,hogy egyszer a magyar Leopard tankok festéséről kell majd vitaznom"
Való igaz. Örülök én is,hogy vannak és ilyen szépen haladnak a beszerzések.
Viszont látva ezt az immár huszon-oldalakra nyúló vitát a színekről és a névről, kezdem megérteni miért nem lehetett tudni semmit a Gidránok beszerzéséről, az eddigi példányok legyártásáról. Az lett a név, ami, és olyan lett a szín, amilyen. Bizonyára legkevésbé sem hiányzott a katonáknak, beszerzési illetékeseknek, hogy legalább egy évig azon menjen a nyilvánosságban a rugózás, hogy "miért olyan színű lesz és miért az lesz a neve". Nagyra becsülöm a transzparenciát, és kicsit bizalmatlan vagyok a nem nyilvános beszerzésekkel, de el kell ismernem, ez jó lett. Jó eszközt vettünk, ipart fejlesztünk, és emellett nekem tetszik a színe és a neve is.
Majd próbáljátok meg rá photoshoppolni ezeket a Gidrán színeket a Leo-2-esekre. Jól fog mutatni? Szerintem igen. Lehet olyan lesz a többi 44 darab.