Válaszgepeknél elhiszem, de tanknál? Fontos a festés, de annyira nincs ez elrontva hogy akkor már lehetne piros is.
Húha.
Azt írtad semmi nem múlik rajta!
Vadászgépnél elhiszed de tanknál lényegtelen?
Pont fordítva. Mamár egy vadászgépnél kevésbé fontos.
Manőverező légiharc kis túlzással elképzelhetetlen amikor 50k-ról puffogtatják le egymást.
Légirendészben meg még előny is lenne valami jól látható szín.
Mindenesetre pl a gripenek jók így.
A helik beérkezésénél nem volt ilyen de még hasonló vita sem!
Mert ott ránézel a gépekre és azt mondod ok.
Itt viszont az első leóknál mégha rohadtul örült is az ember, felszaladt a szemöldöke a festés láttán.(bár akkor nem szóltam hozzá mert majd meglátjuk, sajnos a mostani lőtéres fotókon a 72es sokkal jobban beleolvadt a tájba, a Leó sárgás foltjai meg világítottak, tudom ez csak a mostani tájképre igaz, meglátjuk máskor milyen lesz)
És most is a gidránnál.
Egyetértünk(!) nem ez a legfontosabb, de ez is része a sok apróságnak ami miatt egy technika jó lesz.
Akkor is ha Európa ezen részén a 4 évszak és a folyton változó táj miatt nincs ideális. És szerintem is az álcaháló/jobb esetben barracuda(nam hinném hogy veszünk ennyit de a végén még azt is gyártani fogjuk
) / meg a természetes álca fogja teljesen megoldani ezt a kérdést.
Másik aspektus, hogy akkor nem így kértük de így jött?
Melyik?
Leó vagy Gidrán(na ez legalább ötletes, eredeti mégha harcászattechnikailag teljesen lényegtelen).
Vagy mindkettő? Nemár.
Átvették mert senki nem mert szólni? NEMÁR!!!
A kmw szart bele?
A nurul szart bele?
Számomra ez majdhogynem elképzelhetetlen.
@blogen ahogy
@krisss meg talán mások is írták. Nem rakunk békefentartó misszióba kívülre málhát(max vészhelyzetben) mert ha az aktuálisan megvédendő emberek le akarják lopkodni, nem nagyon tudsz mit csinálni, mert még jobban provokálod őket.
Nem kell, hogy ezeknek az amúgy is ingerült embereknek elpattanjon valami(éhségtől/szomlyúságtól/a kilátástalanságtól)és neki ugorjanak a gépeknek letépkedni az értéket róluk.
Ha meg 1 is beesik a gép alá, jön a népharag.
Hogy ezek a gépek mire lesznek a tüzéreknél használva?
Ha mind
@dudi mind
@krisss azt írja nem rajgép, akkor 97.5%ot adok neki, hogy nem az.(szóval tudják mi)
Mindenesetre akkor mi.
Erre rajtad kívűl írt már valaki valami értelmeset?