Kisebb esélye van a túlélésre a harckocsizóknak ezzel a festéssel vagy jobban fog rozsdálni?
Az igazság azoknál van akik majd használják. A tataiak sírtak a festés miatt?
Szerintem örülnek, mint majom a farkának, hogy egy jóval modernebb eszközzel szolgálhatnak és nem egy elavult kotvány szarral kell még 2020ban is.
Szerintem a föld felett járnak örömükben és nem a minta miatt fikázódnak.
Kevesebb rinya kéne, itt..
Maradj a vallási kérdéseknél inkább.
Szerintem higgadjatok le!
Mert nagyon elbeszéltek egymás mellett.
Én nagyon megértem
@Rex meus Deus meus felháborodását azon, amit
@Firga bácsi , meg
@mindenen kívül rendez a Leók színével kapcsolatban.
Szerintem az egy jól működő álcafestés lesz, még ha nem is tűnik annak elsőre. Nem elsősorban beolvadó, mint inkább alakmásító hangsúllyal.
Ha mégis azt gondolják, hogy nem válik be, akkor épp itt az ideje, hogy váltsanak.
A Gidránok mintája sokkal inkább a beolvadást célozzák. Arra jobbak a barnás zöldes színek.
Ugyanakkor a Gidránok álcája sem tökéletes mert olyan, mintha a sárvédőket lefelejtették volna, amikor az álcafestés készült, ugyanis azok semmilyen mintát nem kaptak. Maradtak szimpla zöldek. Ez így meg nem álcáz, hanem inkább kiemel.
Szóval lehet, hogy mindkét "új" eszközön kell még dolgozni a szóróposztollyal.
Szerintem is fontos, hogy egységes arculata legyen a honvédségi járműveknek, de ezt nem kell mindenáron erőltetni. Ha változtatást hajtanak végre, semmi gond, utólag is lehet egységesíteni.
@krisss inkább arról írt, hogy kívülről ez a "szar" átvételének tűnik, pedig lehet, hogy mi tényleg azt kaptuk, amit rendeltünk, mind a 2 esetben.
Már múltkor levezettem, hogy lehet itt hőbörögni, hogy képeken, monitoron milyennek tűnik valami, meg hogy azt hogyan lehet megvalósítani. Az számít, hogy a minták hogyan működnek valós körülmények közepette, valós megvilágítások mellett. Ezt meg még nem láttuk. Azt is el tudom képzelni, hogy mindkét opciót ki akarták próbálni.
Ha van valakinek belsős pletykája, akkor ne tartsa vissza, mert így csak egymás torkának átharapása jön össze itt a fórumon - tulajdonképpen marhaság miatt.
Nem gondolom, hogy jóvátehetetlen hiba történt volna, ha menet közbe változtattak a festésen. Inkább kelljen csak 12 db A4-est újrafesteni, minthogy a +44-et.is csak utólag színezzék át.
@Rex meus Deus meus: te meg különösen higgadjál le, mert nem vagyok benne biztos, hogy értetted, hogy
@krisss mit akart írni.
Azt gondolom, hogy Ő belülről tapasztalt olyan eljárásokat, amelyek azt mondatják vele, hogy nem ez volt a terv, aztán mégis átvették.