Zöldrendszámos, ingyen parkolhat. Vagy az csak a Hitron lesz?Szerintem a sofőr elfelejtett parkolócédulát venni...![]()

Zöldrendszámos, ingyen parkolhat. Vagy az csak a Hitron lesz?Szerintem a sofőr elfelejtett parkolócédulát venni...![]()

Még kerék bilincs sincs akkora ami rá férMinek? Látsz rajta rendszámot, vagy a szélvédő sarkában vonalkódot?
Naugye!
Csóri parkolóőr nézne rá, mint Noé a cápára.

Vagy csak kölcsönadtak egyet Kaposvárról, mert belenézni nem lehetett még a katonai iskolásoknak sem, zárva volt végig.Ez azt is jelenti, hogy átadtak már az új batch-ből?
Újra lett festve az első batch is.Ez azt is jelenti, hogy átadtak már az új batch-ből?
nem, mert az eddigiek alapján évek múlva jön a következő adag...A törökországi földrengés nem lesz kihatással a szállításokra nézve?

A Nurol Makina Ankarában van, amit nem igazán érintettek a földrengés hatásai.A törökországi földrengés nem lesz kihatással a szállításokra nézve?
"Az elárvult üzemcsarnokban most elkezdték a Gidrán fedőnevű török harci verdákat felszerelni német elektronikával, melyekből az idén még negyven darab érkezik, ami egy katonai szakfórumon – láthatóan profi hozzászólók szerint – max. két hónapos munka."

Ez faszagányos. Gondolom, akkor az összes Nurol járgányt Ankarában rakják majd össze, itt meg belerakják a rádiót.... esetleg lefestik. Micsoda hozzáadott érték.
Ritka gyökér cikk és eléggé keveri a dolgokat.
Sztem egy propaganda oldalt ha kivételesen nem is fideszes, hanem baloldali kezelhetünk ugyanúgy.Ez faszagányos. Gondolom, akkor az összes Nurol járgányt Ankarában rakják majd össze, itt meg belerakják a rádiót.... esetleg lefestik. Micsoda hozzáadott érték.

www.kapost.hu
				Azért annyira nem jó cikk, hogy kétszer is betegyük.![]()
Fény derült a Kaposváron „szerelendő” Gidrán páncélozott szállítójármű utolsó titkára: nomen est omen!
…avagy a név előjel: árulkodik valamiről Frissítés: a fórum-harcosok elvéreztek a szövegértés frontján Úgy tűnik, az illetékesek semmiképp sem szeretnék elkapkodni a magyar harcjármű-gyártás kaposv…www.kapost.hu

Az, hogy a kaposváriak hogyan és milyen módon rühellik egymást, igazából nem érdekel.Sztem egy propaganda oldalt ha kivételesen nem is fideszes, hanem baloldali kezelhetünk ugyanúgy.
2 különböző cikk.Azért annyira nem jó cikk, hogy kétszer is betegyük.![]()
Át köll nevezni a topikot Kebabos kocsira!![]()
Fény derült a Kaposváron „szerelendő” Gidrán páncélozott szállítójármű utolsó titkára: nomen est omen!
…avagy a név előjel: árulkodik valamiről Frissítés: a fórum-harcosok elvéreztek a szövegértés frontján Úgy tűnik, az illetékesek semmiképp sem szeretnék elkapkodni a magyar harcjármű-gyártás kaposv…www.kapost.hu
Várható hogy az elektronika beszerelésén túl tényleges összeszerelés legyen Kaposváron?Hát ez mindkét cikk faszság
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..