Az a piac nekünk is ott lenne.
Én minden saját fejlesztést támogatnék. Értelmes kereteken belül.
A lőfegyver fejlesztés nem az értelmes keret.
Van/lesz egy aknavető lőszer gyárunk: lehetne SAL/GPS vezérlésű aknagránátot fejleszteni - nagyon vennék és jelenleg nem nagyon van ilyen a nyugati világban. Izraeli Iron Sting van aztán csókolom, ennyi. (Jó oké, biztos Negan mindjárt elrángat valami eldugott búr vagy más fejlesztést csakhogy ellent mondjon!)
SAL/GPS vezérlést kifejleszteni baromira nem mutatvány: kb. 1980-as évek műszaki színvonala a lézerérzékelő és a GPS-vevő, sokhelyen gyártják, meg lehet venni és onnan szinte már "csak" szoftver fejlesztési és rendszer integrációs feladat.
Nagyon sok olyan terület van ahol lehetne egyedit alkotni és már van valami alapunk hozzá. Irányított aknagránátból k. sokat el lehet adni mert tkzezerszám vennék. Beásott ellenség ellen csak ez jó, mert bele kell találni a lövészárokba.
Hőkép-keresős páncéltörő verziót is tudnánk csinálni a páncéltörő rakéták kiegészítésére. Törvényszerűen felülről támad és olcsóbb lenne mint az importból jövő 200 ezer dolláros Spike. (attól még az is kell, de nem csak az lenne!)
Hasonló a Protar drón továbbfejlesztése kamikáze drónná - mondjuk ezzel elvileg foglalkoznak is.
Ilyenkbe kéne a lé, nem arra hogy csináljuk egy ötvenedig gagyi Minimi-klónt!
Na hát ez az a szint ami szerintem kezdésnek túl magas önerőből.
A chip gyártástra nem is önerőből gondoltam, hanem ilyen céget idecsalni. Inkább egy ilyet mint az aksi gyárakat!