Szerintem nem voltak gondolatai.Nem annyira értettem különben, hogy mire gondolt a "költő", amikor olyan hatalmas tokot tervezett a LMG-nek....
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Szerintem nem voltak gondolatai.Nem annyira értettem különben, hogy mire gondolt a "költő", amikor olyan hatalmas tokot tervezett a LMG-nek....
Sok évvel ezelőtt, még mielőtt az Arzenál megszületett volna, volt szerencsém a gestamenes csapat régebbi tagjainak fegyvertervezésről alkotott elméletét megismerni.Nem annyira értettem különben, hogy mire gondolt a "költő", amikor olyan hatalmas tokot tervezett a LMG-nek....
Mintha ez kicsit szembemenne a világgal.Sok évvel ezelőtt, még mielőtt az Arzenál megszületett volna, volt szerencsém a gestamenes csapat régebbi tagjainak fegyvertervezésről alkotott elméletét megismerni.
Akkor úgy gondolták, el kell kezdeni reszelni, aztán ha majd egyszer működik, akkor kell lerajzolni.
Nem.Csak ártatlanul kérdem... a tok méretének lehet az az oka, hogy a hőterhelés nagyobb felületen oszlik el, így ellenállóbb a szerkezet?
Akkor is felszaladt a szemöldököm, és soha nem is alkalmaztam ezt a bölcsességet.Mintha ez kicsit szembemenne a világgal.
Az a baj, hogy egylövetű cuccra nem lehet alapozni - nemhogy drónok ellen, de még "breaching shotgun" szerepben sem.Az az értelme, hogy a mezei bokorugrónak legyen esélye egy bejövő FPV drón ellen.
Lehet, hogy reneszánsz mesterek, akiknek a fejében ott a terv, nincs szükségük holmibtervrajzokkal bohóckodni.Akkor is felszaladt a szemöldököm, és soha nem is alkalmaztam ezt a bölcsességet.
Sőtt, sikerült alapos tervezéssel, jó minőségű, jól funkcionáló, használható alkatrészeket, szerkezeteket terveznem, gyártatnom.
Habár én soha nem játszottam feltalálót. Ha valamit használhatónak ítéltem, akkor kerestem a módját, hogy lehet ugyanúgy, vagy jobban megcsinálni. Aztán lehet én vagyok a hülye.
Nagyon nem.Csak ártatlanul kérdem... a tok méretének lehet az az oka, hogy a hőterhelés nagyobb felületen oszlik el, így ellenállóbb a szerkezet?
A pumpáspuskákat el kell felejteni a katonai alkalmazással kapcsolatban. Ajtót nyitni és tömeget oszlatni (szigorúan gumi vagy "vegyi" lőszerrel) jó, de másra nem.Az a baj, hogy egylövetű cuccra nem lehet alapozni - nemhogy drónok ellen, de még "breaching shotgun" szerepben sem.
A kép alapján ez még csak nem is pumpás.A pumpáspuskákat el kell felejteni a katonai alkalmazással kapcsolatban. Ajtót nyitni és tömeget oszlatni (szigorúan gumi vagy "vegyi" lőszerrel) jó, de másra nem.
Miért nem vesznek meg valami működő és bevált fegyver licenszét és az alapján próbálnak valamit kifejleszteni?Mintha ez kicsit szembemenne a világgal.
A törököké 4 lövetű, remélem, hogy a miénk sem lesz 1 lövetű.Az a baj, hogy egylövetű cuccra nem lehet alapozni - nemhogy drónok ellen, de még "breaching shotgun" szerepben sem.
Szolnokiak be voltak/vannak vonva a golyószóró csapatpróbájába?Lehet, hogy reneszánsz mesterek, akiknek a fejében ott a terv, nincs szükségük holmibtervrajzokkal bohóckodni.
Pedig a képen nekem annak tűnik...A törököké 4 lövetű, remélem, hogy a miénk sem lesz 1 lövetű.
Valamilyen formában igen.Szolnokiak be voltak/vannak vonva a golyószóró csapatpróbájába?
inkább az lenne a kérdés hogy más alakulat be e van vonva? olyan ameik tervezetten alkalmazná is a fegyvert a jövőbe ????Szolnokiak be voltak/vannak vonva a golyószóró csapatpróbájába?
Tudsz valid véleményt írni róla? Eddig mik a tapasztalatok? Mi a sz*r, van-e bármi jó?Valamilyen formában igen.