Remélem a géppuskájuk jobb lesz ennél, vagy örökre marad a PKM...rosszabb esetben lecserélik egy gagyibbra.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Remélem a géppuskájuk jobb lesz ennél, vagy örökre marad a PKM...rosszabb esetben lecserélik egy gagyibbra.
Erről szól a csapat próba… le írják a hibákat és kijavítják
Utóbbi a nagy kérdés!Erről szól a csapat próba… le írják a hibákat és kijavítják
Nálunk az nincs, ami közül választhatsz jerico,glock,hk p30 és egy ideig van meg p9 nekem p9Utóbbi a nagy kérdés!
KPG-9 szelleme máig kísért!
Neked mi van a nyavnál? CZ P-07?
"választhatsz". Ezen besirtam, faszomat a NAVba.Nálunk az nincs, ami közül választhatsz jerico,glock,hk p30 és egy ideig van meg p9 nekem p9
Egységesíteni kéne itthon, a NAV-nak is bőven megfelelne a CZ"választhatsz". Ezen besirtam, faszomat a NAVba.
Oda mész mondod h comb tok is lenne melle és azt is kapsz ha van"választhatsz". Ezen besirtam, faszomat a NAVba.
Golyószóró csapatpróbák indulnak hamarosan.Amúgy Gestamen-ügyben nagy a csend….
Vagy ha nincs nekik ami tetszik majd elveszik attól akinek van! nézzétek meg a MERKUR milyen cuccokkal rohangál, aztán 95%ban okoskodó könyvelökre rúgják rá az ajtót.... P99 is van a NAVnak.. és a lőtudásuk is lehetne jobb..."választhatsz". Ezen besirtam, faszomat a NAVba.
az első fele rohadtul nem valós a második fele meg már múlt időben mert emeltek a loveszetek számát és nem csak 10db-ot puffogtatunk…azonban igazgatóságok és szakterueltenkent ez eltér ugyebárVagy ha nincs nekik ami tetszik majd elveszik attól akinek van! nézzétek meg a MERKUR milyen cuccokkal rohangál, aztán 95%ban okoskodó könyvelökre rúgják rá az ajtót.... P99 is van a NAVnak.. és a lőtudásuk is lehetne jobb...
Nem úgy volt hogy minden állami szervet hazai gyártású CZ fegyverekkel látnak el?Nálunk az nincs, ami közül választhatsz jerico,glock,hk p30 és egy ideig van meg p9 nekem p9
100.000 fegyverből nem jut mindenkinek minden.Nem úgy volt hogy minden állami szervet hazai gyártású CZ fegyverekkel látnak el?
Nálatok akkor semmilyen licencelt CZ nincs? Scorpio EVO?
Nálunk mp5 mp7, uzi g36c meg már láttunk h&k416 ot is, mi szeretünk külön úton járni ahogy észre vettem.Nem úgy volt hogy minden állami szervet hazai gyártású CZ fegyverekkel látnak el?
Nálatok akkor semmilyen licencelt CZ nincs? Scorpio EVO?
200ezerről volt szó a MH igényeken túl mutató igények miatt...100.000 fegyverből nem jut mindenkinek minden.
igen ebből 100.000 a honvédség 100.000 minden egyéb ha minden igaz. csak a rendőrség 50.000 es pisztolyigénye (ami még mindig csak azt jelenti hogy egy rendőrre 1 fegyver jut ami kevés)... 5x ennyi kellene minimum. 1 millió kézilőfegyverre simán lenne/lett volna igény.200ezerről volt szó a MH igényeken túl mutató igények miatt...
Az első felét viccből írtam nyilván, a közepe igaz, a végét meg hagyjuk...az első fele rohadtul nem valós a második fele meg már múlt időben mert emeltek a loveszetek számát és nem csak 10db-ot puffogtatunk…azonban igazgatóságok és szakterueltenkent ez eltér ugyebár
Akkor nem jött át a vicc bocsánatAz első felét viccből írtam nyilván, a közepe igaz, a végét meg hagyjuk...
Köszi!Golyószóró csapatpróbák indulnak hamarosan.