Szóval összefoglalva ebből lesz 9+1 zászlóalj 3 dandárba szervezve (3x3 zászlóalj) + a különleges...Összesen van 4+1 lövész zászlóalj az egész Honvédségben...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Szóval összefoglalva ebből lesz 9+1 zászlóalj 3 dandárba szervezve (3x3 zászlóalj) + a különleges...Összesen van 4+1 lövész zászlóalj az egész Honvédségben...
Tata 2 Hódmezővásárhely 3 Debrecen 4 +1 + különlegesek. Inkább így.Szóval összefoglalva ebből lesz 9+1 zászlóalj 3 dandárba szervezve (3x3 zászlóalj) + a különleges...
És ez milyen felállásban?Tata 2 Hódmezővásárhely 3 Debrecen 4 +1 + különlegesek. Inkább így.
Valami ilyesmiÉs ez milyen felállásban?
Tata: 1zl Leo2A7 + 1zl T72
Hmvh: 3 zl KF41
Dbrcn: 4 zl BTR80A
(plusz Szolnok)?
Ezt tényleg komolyan gondolod?Szóval összefoglalva ebből lesz 9+1 zászlóalj 3 dandárba szervezve (3x3 zászlóalj) + a különleges...
Tata 2 Hódmezővásárhely 3 Debrecen 4 +1 + különlegesek. Inkább így.
A +5 zl., az deklaráltan lövész zászlóalj, RR nyilatkozata alapján. Ennél öszesen több lesz létrehozva.És ez milyen felállásban?
Tata: 1zl Leo2A7 + 1zl T72
Hmvh: 3 zl KF41
Dbrcn: 4 zl BTR80A
(plusz Szolnok)?
A +1 alatt a rohamlövészeket érted?Összesen van 4+1 lövész zászlóalj az egész Honvédségben...
Ma reggel volt a Karc rádión Ruszin-Szendi Romulusz, azt mondta hogy még öt új gépesített zászlóalj lesz, és a jelenlegi két területvédelmi ezred helyett pedig hét. Nekem ezek a számok újak voltak, sajnos nem tudtam végig hallgatni mert megérkeztem közben. (az urológushoz , lehet poénkodni )Ezt tényleg komolyan gondolod?
A rohamlövész az egy képzettségi szint.A +1 alatt a rohamlövészeket érted?
Megint extrapolálsz elejtett félmondatokból és félinformációkbólA rohamlövész az egy képzettségi szint.
Van lövészzászlóalj:
1db Tatán
2db Hódmezővásárhelyen
1db Debrecenben
A +1 alatt a jelenleg nem létező tatai második zászlóaljat érthette. Elvben úgy fog ez kijönni, hogy szervezetileg mindhárom dandárnak lesz egy nehézzászlóalja (KF41) és két könnyűzászlóalja (BTR). Ugyanis mindhárom katonavárost hírbe hozták már Lynx-el, tehát valószínűleg így is lesz. Az egyelőre BTR-el szerelendő hiányzóak lesznek az új szervezésűek zömmel. Hogy nem szittya az már kiderült, mert a jelek szerint az a gyalogság új általános szervezeti formája. Ha mind az öt új helyszínre kerül, akkor Hódmezővásárhely lesz az egyetlen laktanya, ahol két lövészzászlóalj is van, mindenhol máshol csak egy lesz.
A félmondatok alapján egyre több mindent ki lehet zárni...Megint extrapolálsz elejtett félmondatokból és félinformációkból
Megint extrapolálsz elejtett félmondatokból és félinformációkból
Akkor már nem vagy szűzMa reggel volt a Karc rádión Ruszin-Szendi Romulusz, azt mondta hogy még öt új gépesített zászlóalj lesz, és a jelenlegi két területvédelmi ezred helyett pedig hét. Nekem ezek a számok újak voltak, sajnos nem tudtam végig hallgatni mert megérkeztem közben. (az urológushoz , lehet poénkodni )
Pedig nagyon tévúton járt.A félmondatok alapján egyre több mindent ki lehet zárni...
Azért kérdeztem rá mert a rohamlövész már nem (csak) azt jelenti amit Blogen is írt (tanfolyam amire bárhonnan lehetett jelentkezni és tényleg egy képességet jelentett, nem beosztást), hanem a KRD egyik fele az rohamlövész osztagokból áll az egykori 88-as alapjain, még ha nincs is már külön 2 zla miután összevonták őket).Molni???
A +1 az Szolnok?
Ez a rohamlövesz képzés(nem a régi) nem az "alap" a 88 ban lévő állománynak??
Még mindíg 88 a neve?
A +1 az Szolnok?
Ott más a szervezeti rend. Ez Szolnok (van egy "8"-as elütés benne, MH 2., most már nem javítom). Lényeg, hogy nem lehetne +1 zászlóaljnak írni őket:Azért kérdeztem rá mert a rohamlövész már nem (csak) azt jelenti amit Blogen is írt (tanfolyam amire bárhonnan lehetett jelentkezni és tényleg egy képességet jelentett, nem beosztást), hanem a KRD egyik fele az rohamlövész osztagokból áll az egykori 88-as alapjain, még ha nincs is már külön 2 zla miután összevonták őket).
Na nekem ez új.Azért kérdeztem rá mert a rohamlövész már nem (csak) azt jelenti amit Blogen is írt (tanfolyam amire bárhonnan lehetett jelentkezni és tényleg egy képességet jelentett, nem beosztást), hanem a KRD egyik fele az rohamlövész osztagokból áll az egykori 88-as alapjain, még ha nincs is már külön 2 zla miután összevonták őket).
Persze két külön dolog de ezt ő is kb így írta korábban.Na nekem ez új.
A régi rohamlövèszt a jelentkezők pár százaléka végezte el.
Inkább volt egy válogató, ki mit bír alvás nélküli történet, heteken át, mint valódi oktatás.
Ki való vezetőnek, nagy fizikai leterheltség alatt is.
Èvek alatt pár tucatnyian kapták meg a felvarrot.
Elvileg a kmz-nèl helyettesítette a pitbullt.
Gyakorlatilag 1 embert ismerek aki így ment oda, de vele megcsináltatták.
A mostani rohamlövèszről meg pár olvastam olyan cikket, több mint 100 Szolnoki csinálta meg egyszerre. Ès ténylegesen inkább képzés,eljárások.
A kettő azért nem ugyan az, nem ugyanarról szól.
Na de majd dudi jól leteremt hogy fasz vagyok, ès nem így van.