Egyrészt Szerbia azért 6,5milliós.
Hát ez egy óriás! Hol vagyunk mi ehhez képest méretben és lakosságban?
Másrészt nekik van hadiiparuk.
És honnan van a nekik van hadiiparuk? Lehet elköltöttek rá egy csomó pénzt? Vagy nem mert vannak a varázsszerbek, különleges képességük a nem összeszerelőüzem növesztése levegőből? Olyan ez az érv, hogy simán tizenöt év kötelet megérdemelnél rá. Komplett hk modernizáció összelegózása és elvégzése, jajj de ez nem összeszerelőbe' megy, ez hadiipari, csöves légvédelem megtervezése és gyártása, önjáró tüzérség,elktronikák, mellé még egy rakat repülőt is vesznek..., hat igen, egy 6,5 milliós nagyhatalom velünk szemben, az aztán nem költ ilyesmire B+, varázsol.
Nem összeszerelő üzemek,hanem sajéát fejlesztői kapacitással is biró hadiiparuk
Ami tádáám, ingyen van, ez a legolcsóbb dolog a földön, mert izé, varázsszerb...? Vagy mi a faszomat akarsz mondani ezzel? Mert az eddigiek szerint b+ azt, hogy inkább nulláról kellett volna saját gyárakat felhúzni, ötven tonnás tankot tervezni önállóan és legyártani belőle x száz darabot, meg IFV-bők, tüzérségből, szaladgálós autóból is, sőt helikopterből is, akkor már ne álljunk meg a szárazföldieknél, MERT AZ ÍGY OLCSÓBB ÉS JOBB LETT VOLNA?!
Másrészt pon tolyan közepes vegyes dd-kat szerveznek,miket maga is preferálnák.
Amiben a harckocsi meg az IFV ugyanannyira láncos mint a miénkben ami mellé tehetnek kerekes vackokat ugye? Mondd, hogy nekik kerekes az M-80, tökre el fogjuk hinni.
Mozgékonyság+tűzerő.A nehéztechnikájuk jórészt korszerűsitett cuccok,és nem szupernehéz kategóriásak.
Attól még ugyanúgy sárba ragadnak, hk aknára futnak és be is indítják, a pancélelemeket meg az apró motort, pihepuha lanctalpat nekik nem kell utánlogisztikázniuk többszáz technikára mer' szerbek! Bizonyám! És különben is óriás állam és költségvetés, mi nem tudjuk ezt, de nem ám.
Másrészt az én koncepcióm a kétszintű hadsereg,ami nem nélkülözi a nehéz gépesitett erőket-csak nem szupernehéz,méregdrága,számunkra megfizethetetlen és fentarthatalan manővererőket szerettem volna látni.
Az enyém a kezdetektől 3-4 szintű, de nem baj, feltaláltad a rétegzett haderőt. Csak pénzbe sem kerül, míg én adott szintekre faragnám a technikát.
A kétszintű haderő kiépitése különben nem lenne olcsóbb,mint 3 szupernehéz dd harcképesen való felszerelése.
Na és? Az én elképzelésem sem lett volna olcsóbb, csak sokkal előrébb járna minden szinten a képzés, de hátmi csak magyarok vagyunk így a használt technika szitokszó lett.
A fentartása lenne jóval olcsóbb.És az összesitett harcértékük magsabb lenne,mint 3 szupernehéz dd-nak.Ősszesitett szó fontos,mert külön külön a két elem nem lenne képes az országvédelemre-de az összesitett harcértékük nagyobb,mint a két elemnek külön-külön.
És csak magyarázod, mintha nem olvastuk volna ezerszer. Van amiben egyetértünk, van amiben nem, de ez a végletes arrogancia, ez elég szarul fest.