Malibol Nigerbe költöztek a francia csapatok.Mali? Azt hittem azt elnapolták. Esetleg Szudán?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Malibol Nigerbe költöztek a francia csapatok.Mali? Azt hittem azt elnapolták. Esetleg Szudán?
Főként az én saram a létezése. Elnézésedet kérem.Kedvenc topikom.
Nyithatnánk egy divat topikot is.
Világos agyagos sár, vagy sötétebb szántóföldi?Főként az én saram a létezése. Elnézésedet kérem.
Világos válykos, építkezési törmelékkel.Világos agyagos sár, vagy sötétebb szántóföldi?
Amikor stratégiai nyugalommal tekintünk a felkelő napba, szerintem, de ízlés dolga.Most hogy egységes színe van/lesz mindegyik magyar harcjárműnek, mire lesz jó ez a topik?
Elrontották-e vagy sem? délelőtti fényben jobb-e vagy délutániban a MH-festés?
Hoppáré! Látjátok amit én? 0:56-nál a hk-n csak a sárga foltok vannak lekenve sárral. Lehet átmenni a Harcjárművek álcázó festése topicba egy kis sárdagasztásra.
Mondjuk ezek után szomorú lesz, ha megjönnek az A7-esek ugyanezzel a camo-val. A leginkább a kezelők lesznek szomorúak, akiknek a gyakorló vagy harctéren ezek után mindig a sárdobálással kell kezdeni...Hoppáré! Látjátok amit én? 0:56-nál a hk-n csak a sárga foltok vannak lekenve sárral. Lehet átmenni a Harcjárművek álcázó festése topicba egy kis sárdagasztásra.
A németek már a 2.vh-ban rájöttek, hogy ha pont a környezetnek megfelelőRáadásul most tavasz van, élénkek odakint a színek, és mégis. Nemzetközi gyakorlat, ezért feltételezhetően előfordul, hogy más nemzetek katonáinak, harcjárműveinek keresőjén át nézve is túl élénk volt a minta. Inkább lekenték, helyesen.
Na igen ez is bizonyitja, hogy ez a kinai jatektank style a gyakorlatban kicsit feltűnő. Legalábbis a színek túl feltűnőek. Ha jók lennének akkor a minta is okés kb.Hoppáré! Látjátok amit én? 0:56-nál a hk-n csak a sárga foltok vannak lekenve sárral. Lehet átmenni a Harcjárművek álcázó festése topicba egy kis sárdagasztásra.
Majd kap Barracudát ez is!Mondjuk ezek után szomorú lesz, ha megjönnek az A7-esek ugyanezzel a camo-val. A leginkább a kezelők lesznek szomorúak, akiknek a gyakorló vagy harctéren ezek után mindig a sárdobálással kell kezdeni...
A Barracuda az király, de miért nem lehetett az elején beismerni, hogy ez nem okés. Az első vizitnél kellett volna az asztalra csapni.Majd kap Barracudát ez is!
Legalábbis az A7-es. Ezek meg kiképző harckocsik - itt kb. tök mindegy.
Szerintem kell rá a sárga, legfeljebb lehetne sötétebb árnyalatú...A Barracuda az király, de miért nem lehetett az elején beismerni, hogy ez nem okés. Az első vizitnél kellett volna az asztalra csapni.
Igazából már én is unom ezt a szín témát, hiába hőzöngök most is itt a lényeg, hogy legyen sok-sok eszköz (de jó lenne sötétebb színekkel..)Szerintem kell rá a sárga, legfeljebb lehetne sötétebb árnyalatú...
Hát.Hoppáré! Látjátok amit én? 0:56-nál a hk-n csak a sárga foltok vannak lekenve sárral. Lehet átmenni a Harcjárművek álcázó festése topicba egy kis sárdagasztásra.
+ minden harcjárművön van egy automatizált álcakorrekció: a felverődő, rárakodó por és sár. Minél tovább van terepen a jármű annál inkább hasonlítani fog a környezetére.Hát.
Azèrt amikor kimèsz terepre,az èppen aktuális viszonyoknak megfelelőan vègzel álcázást a járműveden.
Minden èvszakra,mindenhová egy festès sem passzol ebben az ègövben.
Nem mindegy amúgy a festés, amikor infrában amúgy is kilométerekről világít a gép?Mondjuk ezek után szomorú lesz, ha megjönnek az A7-esek ugyanezzel a camo-val. A leginkább a kezelők lesznek szomorúak, akiknek a gyakorló vagy harctéren ezek után mindig a sárdobálással kell kezdeni...