A Barracuda nem ezt hivatott megoldani?Nem mindegy amúgy a festés, amikor infrában amúgy is kilométerekről világít a gép?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A Barracuda nem ezt hivatott megoldani?Nem mindegy amúgy a festés, amikor infrában amúgy is kilométerekről világít a gép?
Nem mindegy a festés, ha úgyis ráteszed a Barracudat?A Barracuda nem ezt hivatott megoldani?
A buffalo tank is olyan színű lesz...?A Barracuda az király, de miért nem lehetett az elején beismerni, hogy ez nem okés. Az első vizitnél kellett volna az asztalra csapni.
Nem mindegy a festés, ha úgyis ráteszed a Barracudat?
Van egy rossz hírem. A PzH Barracudáján a sárga még rikítóbb.Majd kap Barracudát ez is!
Legalábbis az A7-es. Ezek meg kiképző harckocsik - itt kb. tök mindegy.
Akkor mindennek vége: adjuk el őket!Van egy rossz hírem. A PzH Barracudáján a sárga még rikítóbb.
Szaladgál még egy rakás katona a harctéren, akinek nincs infrája, de ha kiszúr messziről egy tankot, akkor beszól a rádióba, hogy hova célozzanak.Nem mindegy amúgy a festés, amikor infrában amúgy is kilométerekről világít a gép?
Én inkább alaposan megmosnám a fejét annak, aki ezt a színösszeállítást kitalálta. Persze, semmi sem múlik rajta, a tankot is bekenik sárral, majd a Barracudát is bekenik... vagy nem.Akkor mindennek vége: adjuk el őket!
Baroira nem múlik ezen semmi...
és majd pont a sárga folt miatt fogja kiszúrni?Szaladgál még egy rakás katona a harctéren, akinek nincs infrája, de ha kiszúr messziről egy tankot, akkor beszól a rádióba, hogy hova célozzanak.
Kriss mondta egyszer, hogy messziről megakadt rajta a szeme a gyakorlótéren.és majd pont a sárga folt miatt fogja kiszúrni?
Szerintem meg attól hogy közel 60 tonna, akkora mint egy családi ház, reng tőle a föld és zúg a motor.
Én ugyan nem mondtam ilyet. Én pont azt mondtam, hogy nem annyira gáz a helyzet. Lehetne sokkal jobb is de annyira nem vész.Kriss mondta egyszer, hogy messziről megakadt rajta a szeme a gyakorlótéren.
Akkor biztosan félreértettem. De nem említettem volna, ha nem lett volna ilyen.Én ugyan nem mondtam ilyet. Én pont azt mondtam, hogy nem annyira gáz a helyzet. Lehetne sokkal jobb is de annyira nem vész.
Volt egy ilyen beszélgetés @mindenen kívül -el ahol ő azt mondta, hogy messziről látta én pedig azt hogy szerintem nem annyira vészes, a sárga túl világos, de nem a világ vége.Akkor biztosan félreértettem. De nem említettem volna, ha nem lett volna ilyen.
Majd ha nem tellorol leszek,teszek be neked lessllasban lévő lealcazott tankokrol.100 meterrol kiszurod esetleg- de akkor mar rég késő...és majd pont a sárga folt miatt fogja kiszúrni?
Szerintem meg attól hogy közel 60 tonna, akkora mint egy családi ház, reng tőle a föld és zúg a motor.
Szerinted lehet még a szín variálva vagy már ezt rendeltük be mindenhonnan szóval mard?Volt egy ilyen beszélgetés @mindenen kívül -el ahol ő azt mondta, hogy messziről látta én pedig azt hogy szerintem nem annyira vészes, a sárga túl világos, de nem a világ vége.
Abba biztos lehetsz, hogy marad.Szerinted lehet még a szín variálva vagy már ezt rendeltük be mindenhonnan szóval mard?
Szerintem sem olyan gáz ez a sárga...
Meg ami épp kéznél volt, vagy egyáltalán ami gyártásban volt.Egy-két árnyalattal sötétebb festéket alkalmaztak.
Igazából nagyon kicsi a jelentősége, hogy békeidőben épp mennyire sárga a sárga a harcjárműveken, háborúban meg úgy se látszódna nagyon.Német páncélosok Tatán
A német-magyar szárazföldi erők együttműködése részeként Magyarországra érkezett Björn F. Schulz dandártábornok, a Bundeswehr Páncélos Iskola parancsnoka, aki május 24-én a tatai MH Klapka György 1. Páncélosdandárhoz látogatott.honvedelem.hu
Ezzel a tudósítással egyszer s mindenkorra lezárhatjuk azt a vitát ami arról szól, hogy a mostani magyar harcjármű álcázó festésben a sárga túl világos. Szerencsére ezt már a katonák is tudják, és az elöljáró sem tiltotta meg, hogy "házilag" oldják meg a problémát. Egyszerűbb lenne módosítani a színkódon, sötétíteni a sárgát, hogy a jövőben ne az összes járművön egyénileg kelljen pamacsolással kezdeni a napot, ami ráadásul esőben nem is működne.
Ráadásul most tavasz van, élénkek odakint a színek, és mégis. Nemzetközi gyakorlat, ezért feltételezhetően előfordul, hogy más nemzetek katonáinak, harcjárműveinek keresőjén át nézve is túl élénk volt a minta. Inkább lekenték, helyesen.