[HUN] Harci eszközök új álcázó festése

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

 • Az elmúlt évek tapasztalatai alapján, és a kialakult helyzet kapcsán szeretnénk elkerülni a (többek között az ukrán topikban is tapasztalható) információs zajt, amit részben a hazai sajtóorgánumok hozzá nem értő cikkei által okozott visszhang gerjeszt. Mivel kizárható, hogy a hazai sajtó, vagy mainstream szakértők többletinformációval rendelkezzenek a fórumhoz képest a Wagner katonai magánvállalat oroszországi műveletével kapcsolatban, így kiegészítő szabály lép érvénybe a topik színvonalának megőrzése, javítása érdekében:

  • a magyar orgánumok, közösségi média oldalak, egyéb felületek hírei és elemzései (beleértve az utóbbi időkben elhíresült szakértőket is) nem támogatottak, kérjük kerülésüket.
  • a külföldi fősodratú elemzések, hírek közül az új információt nem hordozók szintén kerülendők

  Ezen tartalmak az oldal tulajdonosának és moderátorainak belátása szerint egyéb szabálysértés hiányában is törölhetők, a törlés minden esetben (az erőforrások megőrzése érdekében) külön indoklás nélkül történik.

  Preferáltak az elsődleges és másodlagos források, pl. a résztvevő felekhez köthető Telegram chat-ek, illetve az ezeket közvetlenül szemléző szakmai felületek, felhasználók.

Nemerson

Well-Known Member
2018. február 17.
8 794
35 208
113
IMG-2621.jpg
Mit köll ittenség kuksizni? A kukákat- szép méregződre vannak pingáva, meg az egyik nyitva van?
 
 • Imádom
Reactions: Törppapa

SilvioD

Well-Known Member
2018. december 23.
25 844
91 287
113
Még tovább pörgetik.

Érdekesség a magyar macskákról: ÁLTALÁBAN szabványos álcázó mintával rendelkeznek, de ez egy "általános" minta. Minden példányon eredeti terepszínű lesz, nem lesz két egyforma festésű jármű, hasonlóan a Leopard 2A4 iskolai járművekhez. Valószínűleg ugyanez vonatkozik például a Lynxesre is, bár a négyszer nagyobb szám miatt nehezebb lesz megvalósítani.
 

SilvioD

Well-Known Member
2018. december 23.
25 844
91 287
113
Érdekesség a magyar macskákról: ÁLTALÁBAN szabványos álcázó mintával rendelkeznek, de ez egy "általános" minta. Minden példányon eredeti terepszínű lesz, nem lesz két egyforma festésű jármű, hasonlóan a Leopard 2A4 iskolai járművekhez. Valószínűleg ugyanez vonatkozik például a Lynxesre is, bár a négyszer nagyobb szám miatt nehezebb lesz megvalósítani.
Azt nem tudják, hogy ez a terv része, csak ilyen balfaszok vagyunk. :cool:
 
 • Tetszik
Reactions: tarzaan

Kecske

Well-Known Member
2020. május 24.
210
1 082
93
Kéne egy a "HTKA fórum ajánlásával" plecsni. Nyilvánvalóan a leglényegesebb kritérium, a gyári festésminta alapján. Szigorúan egyhangú döntéssel persze. Ez azért lenne jó, mert nyilvánvalóan soha semminek nem lenne odaítélve és így nem stresszelné az MH-t, hogy az ajánlással szembemenően választanak adott esetben :D
Ki lesz még osztva az a plecsni...