ez nem tank, ez tartájEz mijen tank?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
ez nem tank, ez tartájEz mijen tank?
Látod @J.G. - nem kell annyit parázni a festésen, mert úgy sem fog látszódni!
Ez szükségtelen lenne most, ha azt jól csinálták volna. Akkor elég volna a barracuda, ami nálunk szintén kékes-sárga.Látod @J.G. - nem kell annyit parázni a festésen, mert úgy sem fog látszódni!
Viszont az alakmassito hatasa sokkal jobban bezavar a celfelidmero algoritmusoknakmint a szepen rasimulo Barracuda.Ez szükségtelen lenne most, ha azt jól csinálták volna. Akkor elég volna a barracuda, ami nálunk szintén kékes-sárga.
A növényzet folyton lehullik, elhervad, sűrűn kell frissíteni, nincs mindenhol kéznél.
Ez igaz. Viszont minden rendszert a lehető legjobban kellene kiválasztani és alkalmazni, azt hiszem ebben nincs vita. Mert bizony van barracudánk, jó drágán.Viszont az alakmassito hatasa sokkal jobban bezavar a celfelidmero algoritmusoknakmint a szepen rasimulo Barracuda.
Végre egy kép ahol jó a sáraga! @J.G. ?
Látod @J.G. - nem kell annyit parázni a festésen, mert úgy sem fog látszódni!
Tudom, hogy viccnek szántad, de tényleg nem értem, hogy egy hadgyakorlat miért lenne indok élő fák megcsonkítására....és a természetvédők még nem kapcsoltak, hogy mennyi friss ágat levágtak, az álcázáshoz. Na ha leesik nekik a tantusz.
Mert az álcázást - és annak nehézségeit - is gyakorolni kell??!?Tudom, hogy viccnek szántad, de tényleg nem értem, hogy egy hadgyakorlat miért lenne indok élő fák megcsonkítására.
És ez szerinted indok? Tudod hány év alatt nő meg egy fa ekkorára? És azzal tisztában vagy, hogy egy akácnál nemesebb fának mennyi az eszmei értéke? Arról nem is beszélve, hogy a HM folyton azt hangoztatja, hogy mennyire fontos nekik a környezetvédelem. Ez sem jobb, mint ha a fáradt olajat a földre öntik!Mert az álcázást - és annak nehézségeit - is gyakorolni kell??!?
Azt tudod, hogy csak annak köszönhető, hogy van natura 2000-es gyakorlótér, hogy Honvédségi tulajdon és emiatt nagyon jól megkímélt a terület?És ez szerinted indok? Tudod hány év alatt nő meg egy fa ekkorára? És azzal tisztában vagy, hogy egy akácnál nemesebb fának mennyi az eszmei értéke? Arról nem is beszélve, hogy a HM folyton azt hangoztatja, hogy mennyire fontos nekik a környezetvédelem. Ez sem jobb, mint ha a fáradt olajat a földre öntik!
Tudom, és örülök is neki. És? Ez indok?Azt tudod, hogy csak annak köszönhető, hogy van natura 2000-es gyakorlótér, hogy Honvédségi tulajdon és emiatt nagyon jól megkímélt a terület?
Egyébként nem honvédségi tulajdon, hanem honvédségi kezelésben levő állami tulajdon. Nem mindegy!Azt tudod, hogy csak annak köszönhető, hogy van natura 2000-es gyakorlótér, hogy Honvédségi tulajdon és emiatt nagyon jól megkímélt a terület?
A lényegen nem változtat.Egyébként nem honvédségi tulajdon, hanem honvédségi kezelésben levő állami tulajdon. Nem mindegy!
A háború sosem a kornyezetvédelemről szólt, hanem pont az ellenkezőjéről...Tudom, és örülök is neki. És? Ez indok?
Kivel is állunk háborúban?A háború sosem a kornyezetvédelemről szólt, hanem pont az ellenkezőjéről...
Jelenleg senkivel, de nem egy háború közepén kell elkezdeni gyakorolni az alcázástKivel is állunk háborúban?
Szerintem nem olyan nagy tudomány baltát meg fűrészt ragadni, kiirtani egy fél erdőt, feldobálni a járgányra, aztán dróttal rögzíteni. Jaj bocs, ez már a XXI. század! Gyorskötözővel. Ráadásul elég szarul is csinálják, mert egy száguldozó facsoport cseppet sem feltűnő. De legalább jól mutat a propaganda fotón.Jelenleg senkivel, de nem egy háború közepén kell elkezdeni gyakorolni az alcázást