eddig full egyszínűek voltak a harcjárműveink eltérő árnyalatokba pompázta de senki sem dícsérte ezt mindenki terepmintást akart látni. most akkor hogy is van ez?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nem kell, mert már tettek fel rá!
Figyelmedbe ajanlom a sárga színű szövetet, ami nem azért van rajta, mert véletlenül rajta hagyta a karbantartó a géprongyot!
Az a vicces, hogy a szerinted mindent vivő homogén festés milyen "kiválóan" teljesít.
Tessék mondani ez a kép milyen távolságról készült?
Jó lenne a terpeminta ha nem lenne elbaszva egy kicsit, pl ha olyan lenne mit amit @J.G. Csinált egy rossz szavam nem lenneeddig full egyszínűek voltak a harcjárműveink eltérő árnyalatokba pompázta de senki sem dícsérte ezt mindenki terepmintást akart látni. most akkor hogy is van ez?
Az eredeti:
Csak a sárga manipulálva:
A sárga és az antracit is manipulálva:
+1 Bónusz (nem kisebbítve a megérkezése felett érzett örömöt):
Mifelénk meg az internet nem felejt!Valakivel keversz. Sose mondtam, hogy homogén kell, legfeljebb, hogy a gekko camo helyett az is jobb lenne.
Amiről beszélsz, az meg nem sárga, hanem homok szín.
Utóbbi jó, előbbi nem, mifelénk.
Telitalálat. Régen folytatunk optikai kísérleteket, ez a szín rejtett legjobban. Ez az év nagy részében jól rejt Kelet6europában.
Hogy lehet, hogy nekik is ez jött ki? Szovjeteknek is? Nekünk is jó volt a T-72-eseken.
Jó terepmintát szerettünk volna.eddig full egyszínűek voltak a harcjárműveink eltérő árnyalatokba pompázta de senki sem dícsérte ezt mindenki terepmintást akart látni. most akkor hogy is van ez?
eddig full egyszínűek voltak a harcjárműveink eltérő árnyalatokba pompázta de senki sem dícsérte ezt mindenki terepmintást akart látni. most akkor hogy is van ez?
a bocinak a mintája nem volt rossz az egy erdei minta nem rejt rosszul. az hogy a szabása miatt elégedetlenkedtek más tészta.Jó terepmintát szerettünk volna.
Kicsit olyan mint a bociruha.
Na nem annyira szar.
De hamár csináltak valamit lehetett volna jobbra.
Hamár ez lessz mindenen.
Mifelénk meg az internet nem felejt!
Ezt a szlovák Leopardok megérkezésekor írtad:
A boci nem volt rossz.a bocinak a mintája nem volt rossz az egy erdei minta nem rejt rosszul. az hogy a szabása miatt elégedetlenkedtek más tészta.
Pontosan nem tudom, hogy működik, de működik: a gyártó oldalán vannak fenn infra képek hogy milyen vele illetve nélküle egy jármű. Egyébként a hőkisugárzás jelentős része abból van, hogy a napfel melegíti ajárművet. Ha le van takarva, akkor már nem melegszik annyira...A Barracuda hogy működik?
Ha infra tartományban jól álcáz, vagyis jól elszigeteli a környezetétől a járművet, akkor alatta marad a folyamatosan termelődő hő, és rövid időn belül pokoli meleg lesz bent, túlmelegednek a berendezések. Gyakorlatilag hőszigetelik a hűtőventillátorokat, hűtőbordákat.
Ha meg kiengedi a hőt, akkor nem jól álcáz.
Vagy hogy kell ezt elképzelni?
A boci nem volt rossz.
Hanem katasztófa volt.
Szar volt.
szerintem a boci is elég jól rejtett semmi katasztrófa nem volt benne annyi hogy nem a kiégett pusztába való szín de a napégette nyílt terepeket amúgy is ildomos kerülni
szerintem @Ocses kolléga téved, nem katasztrófa volt a boci, hanem valódi világégés , akkora kalap szart még életemben nem láttam, mint ami a boci volt, szó szerint világított benne az ember
szerintem a boci is elég jól rejtett semmi katasztrófa nem volt benne annyi hogy nem a kiégett pusztába való szín de a napégette nyílt terepeket amúgy is ildomos kerülni
láttam én is hogy bokorcsoportba erdőbe nem láttam a figurákat. elég sokszorSzar volt.
Ezt nem értem.láttam én is hogy bokorcsoportba erdőbe nem láttam a figurákat. elég sokszor
az hogy ahove tervezve vólt erdős bokros területen jól rejtett a boci nagyon sokszor észre se lehettet venni az embereket ilyen területen. nnagyon meredek kijelentés az hogy a boci szar volt. ha az lenne hogy nem álcázott minden évszakba minden környezetbe más lenne. (tudom mingyárt jössz semmilyen köryezetbe nem rejtett.... persze )Ezt nem értem.
Látta hogy nem látta a figurákat..Ezt nem értem.