Lesz belőle égő bokor! Volt már a mese történelemben!Igen, viszont ilyen formában mint a képen szerintem a bokor is változtatja a hokepet.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Lesz belőle égő bokor! Volt már a mese történelemben!Igen, viszont ilyen formában mint a képen szerintem a bokor is változtatja a hokepet.
Hát ha egyszer izzik a galagonya!!!Lesz belőle égő bokor! Volt már a mese történelemben!
Mi gyullad ki? Mi hogy lesz?Igen, ezt már akartam mondani, hogyha kigyullad, akkor hogy lesz?
a ződ bokor?Igen, ezt már akartam mondani, hogyha kigyullad, akkor hogy lesz?
semmi - leég és leesik. Egy csomó tanknak kívül van/volt a pótüzemanyag tartálya, mert nulla kockázatot jelentett. A dízelolaj amúgyis jobban ég mint egy frissen (1-2 napja) vágott ág. Nem igazán fog az meggyulladni.Igen, ezt már akartam mondani, hogyha kigyullad, akkor hogy lesz?
A zöld bokor levelei pár napon belül kiszáradnak.a ződ bokor?
Gyerekek komolyan itt tartunk?
Ennyire böszmék vagytok már?
Köszönöm a segítséget! No de akkor ez azt bizonyítja akkor, hogy - (rossz a CO kibocsájtása) -, a csőben nem tökéletesen ég el a lőpor! Vagyis hatáscsökkenés fog bekövetkezni! Ugyan ez van diszuhegesztő begyújtásánál, jó hosszú láng s füst. S mikor az oxigént hozzáadagolod mindjárt jobb a helyzet s hatásfok. Azaz én úgy gondolom hogy a lőpor is oxigénhiányos. A csőben a lövedék maga előtt tolja a levegőt, majd mikor távozik a lövedék, akkor a hajtógázok a csővégnél megkapják az oxigént s csodálatos bazsarózsát alkot.Úgy hívják, hogy lőgyapot elégése után keletkezett korom és egyéb égéstermék
Kivel is állunk háborúban?
Ezért kell mindig frissíteni.A zöld bokor levelei pár napon belül kiszáradnak.
Ugyanazt, mint a katasztrófánMegnyugtattál. Már azt hittem a munka- és balesetvédelmisek a legelvetemültebbek! Soha nem értettem, hogy mit kell védeni a munkán és a baleseten.
Nyugi, szerintem csak egy kis belső humor! Poénkodás. Én így gondolom.(Urak ami itt megy az valami belsős poénkodás amit már én sem értek, vagy full komoly?)
Blogen nem szokott viccelni...Nyugi, szerintem csak egy kis belső humor! Poénkodás. Én így gondolom.
Nem csak WD40-re isszák a körömlakklemosót....(Urak ami itt megy az valami belsős poénkodás amit már én sem értek, vagy full komoly?)
Igen, de ha a harci körülmények között nem fogják tudni, mert örülnek, hogy luk van a seggükön, akkor rájukszárad a bokor és szépen fog égni. Az elmúlt évtizedben végignézhettük, hogy egy kis lombos álcázásból hogy lett komplett kiserdő bozótossal és szerintem nagyon túltolták.Ezért kell mindig frissíteni.
-Csak ki vele! |
-Hah, czudar |
Hazudsz! | (Megüti.) |
Ha olyan sűrűn jön az áldás, hogy erre nincs idő, akkor már felesleges is az álcázás. Nem intenzív harcérintkezéskor van jelentősége, hanem elötte.Igen, de ha a harci körülmények között nem fogják tudni, mert örülnek, hogy luk van a seggükön, akkor rájukszárad a bokor és szépen fog égni. Az elmúlt évtizedben végignézhettük, hogy egy kis lombos álcázásból hogy lett komplett kiserdő bozótossal és szerintem nagyon túltolták.
A drónok miatt a fronton folyamatosan intenzív harctevékenység van, mint azt az ukrán háború mutatja. A tüzérség folyamatosan lő téged, a cirkálólőszerek bármikor lezúzhatnak, támadódrónok rádejthetnek egy gránátot, az ellenség majd mindig tudja hol vagy és belő téged. Felrakják ezt a hacjárműre és kivonulnak a frontvonalba (ami a drónok miatt már az ellenséges tüzérség által belőhető terület teljességét jelenti adott esetben) és onnantól harcban állnak, folyamatosan rejtőzködnek vagy mozgásban vannak. Már nem lesz idejük leszedni vagy cserélni adott esetben és nem is akarják -hiába szárad rájuk- hátha elrejti őket. Erre a realitásra gondolok.Ha olyan sűrűn jön az áldás, hogy erre nincs idő, akkor már felesleges is az álcázás. Nem intenzív harcérintkezéskor van jelentősége, hanem elötte.
Nem, amit látsz a háborúból csak az intenzív és folyamatos. Tényleg azt hiszed, hogy az 1000km-es arcvonalon 0/24-ben az van amit a drónvideókon látsz?A drónok miatt a fronton folyamatosan intenzív harctevékenység van, mint azt az ukrán háború mutatja. A tüzérség folyamatosan lő téged, a cirkálólőszerek bármikor lezúzhatnak, támadódrónok rádejthetnek egy gránátot, az ellenség majd mindig tudja hol vagy és belő téged. Felrakják ezt a hacjárműre és kivonulnak a frontvonalba (ami a drónok miatt már az ellenséges tüzérség által belőhető terület teljességét jelenti adott esetben) és onnantól harcban állnak, folyamatosan rejtőzködnek vagy mozgásban vannak. Már nem lesz idejük leszedni vagy cserélni adott esetben és nem is akarják -hiába szárad rájuk- hátha elrejti őket. Erre a realitásra gondolok.