Érvelési technika lvl végtelen: Az örök, mindig visszatérő ÉRV, hogy valami a "legmodernebb" kell, hogy legyen.Az viszont akkor MUSZAJ, hogy a legmodernebb legyen.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Érvelési technika lvl végtelen: Az örök, mindig visszatérő ÉRV, hogy valami a "legmodernebb" kell, hogy legyen.Az viszont akkor MUSZAJ, hogy a legmodernebb legyen.
Na mégegyszer:Érvelési technika lvl végtelen: Az örök, mindig visszatérő ÉRV, hogy valami a "legmodernebb" kell, hogy legyen.
Feltűnt, hogy jelenleg ukrajnában mennyire ritkák az elmúlt másfél évben a tankcsaták?3 zl sem sok, de az mar legalabb valamifele tuzero, es ha azok bezony a legmodernebbek, es igy 2 km tavolabbrol kepesek kiloni az ellent, akkor az donto fontossagu, mert akkor a bocskorosok az elso 8-10 hk veszteseg utan iszkolnak kifele a lotavolbol, es inkabb kernek majd tuzerseget, legicsapast stb. Maris megallitottad oket, idot es teruletet nyertel stb.
Tisztában vagytok amúgy vele, hogy ez mindig is így volt mióta tank van a földön?Feltűnt, hogy jelenleg ukrajnában mennyire ritkák az elmúlt másfél évben a tankcsaták?
A tankjainkat (vagy az ellenfél tankjait) jó eséllyel nem tankok fogják kilőni, hanem a susnyában lapuló ATGMes katonák.
A legutolsó világháborúban azért volt tank vs tank. Már csak azért is, mert az akkor páncéltörő fegyverek hatótávolsága / pontossága miatt meglehetősen közel kellett menni a kilőni kívánt géphez.Tisztában vagytok amúgy vele, hogy ez mindig is így volt mióta tank van a földön?
Rajzasztalról, jó drágán, minimális mennyiségben, mutatóba!Érvelési technika lvl végtelen: Az örök, mindig visszatérő ÉRV, hogy valami a "legmodernebb" kell, hogy legyen.
Ha jól tudom 1973-ban az izraeli-szíriai konfliktusban és az Öbölhaborúban volt utoljára nagyobb tankütközet!A legutolsó világháborúban azért volt tank vs tank. Már csak azért is, mert az akkor páncéltörő fegyverek hatótávolsága / pontossága miatt meglehetősen közel kellett menni a kilőni kívánt géphez.
Plusz még amit hallottam minap, hogy milyen gondok vannak a Lynx-szel És még erre álmodnak egy ilyen 120as tornyokat. Hiába, a CATIA mindent elbír.Rajzasztalról, jó drágán, minimális mennyiségben, mutatóba!
Na ne kímélj mit hallottál?Plusz még amit hallottam minap, hogy milyen gondok vannak a Lynx-szel És még erre álmodnak egy ilyen 120as tornyokat. Hiába, a CATIA mindent elbír.
Mi van? Ki csodolt be, hol?Miért is? Ember az usa most csôdölt ve 78. alkalommal.
Ezt a sok zavaros ideologiai marhasagot engedelmeddel ignoralom, mert teljesen irrelevans (no meg teves is, de az mindegy itt.)Lehet jàtszani az àszt, de közben semmi a moralitàs síkjàn. Nem vezetô, nem példa, csak alja rabló szar. Ebbôl kettô dolog fog fakadni. Az egyik a hàború tovàbbi eszkalàlàsa amibôl ki fog jutni nekünk is. Így köszönöm, de inkàbb vennék harckocsit ami van a kibaszott àbràndozàs helyett amit te meg sok màs marvel fan csinàl. A màsik, hogy az ukràn projekt még ha marad is belôle valami, aligha lesz érdek jélkül kitömve Abrams-sel, amibôl mondjuk olyat àlmodsz hozzàjuk a sivatagból, ami semmivel nem jobb a szarozott Mk. III-nàl, szóval szarozzad baszdmeg azt is, vagy kussolj, mert a hülyeség kibaszottul idegesít és fàraszt.
Mi van? Mi van az Alfoldon meg Kelet-Magyarorszagon...? Te utaztal mar Romania fele...?Hovà a kurva anyjàba fog messzebbre làtni és lôtni az erdôk, dombok, települések hàlózatàban?
Mondjuk BARMELYIK fentebb vazolt M1A2 vagy A6 kilovi lotavolon kivulrol.Lehet egy-egy harckocsicsata, ööö, kilistàznàd, hogy mit nem fog tudni kilôni a kibaszott környezetünkben a Mk. III?
Ebbol egy kukkot nem ertek.Ja és ha megússzuk addig, akkor lesz mellette A7HU is, hàt mi a beszélsz?
Jezus, baszki, te erted, hogy 4-5x akkora lakossagu orszagrol, meg teruletu beszelsz?Nem tudom baszdmeg, hogy feltûnt-e, de az ukràn dudik és krisss-ek javarésze màr tavaly meghalt meg megnyomorodott!
Aztàn valahogy mégis megy a hàború, mert ilyen a hàború. Tudom, hogy most kaparni fogsz a falon, hogy kitalàlj valamit, hogy nàlunk miért lenne màs, de nem lenne màs, hanem beviszik a hadköreles korú fériakat! Mert ilyen a hàború! Nem marvel baszdmeg meg hàjtech fos, hanem kibaszott nyers, rideg hàború, amihez kell eszköz.
Nem a kibaszott idióta àbràndképeid, hanem eszköz! Ami van és ami van és nem az elmebeteg amerikai szarhoz kötôdik, az ez.
Plusz még amit hallottam minap, hogy milyen gondok vannak a Lynx-szel És még erre álmodnak egy ilyen 120as tornyokat. Hiába, a CATIA mindent elbír.
Semmit, ez a megszokott hazmesteres technika, probalja felpiszkalni a masikat, meg hangulatot kelt.Na ne kímélj mit hallottál?
Csak ami egybecseng azzal, hogy a tervezőasztalról vettük meg a gépet, ami amúgy nehéz mint az ólom (egyébként privátban írtam)Na ne kímélj mit hallottál?
Jóvan marinéni köszönjük szépen.Semmit, ez a megszokott hazmesteres technika, probalja felpiszkalni a masikat, meg hangulatot kelt.
Ez megint micsoda irrelevans-ertelmetlen-gyerekes hozonges?És két hét alatt legyàrtjàk a gépeket, felhúzzàk az üzemet, nyersanyagot szereznek és csak úgy özönlik, ezért a sajàt készletükbôl dobtàk a lengyeleknek is a parkot.
Ezt valaki masnak szantad, mert pont nem en nyomom a jo magyaros 'suttogo propagandat'...Jóvan marinéni köszönjük szépen.
Dehogy tudják Pohorovkai találkozóharcal azonosítják a kurszki csatát.Tisztában vagytok amúgy vele, hogy ez mindig is így volt mióta tank van a földön?
Olvasd mar el, mit irtam. Olyan unalmasak ezek a felnotas szalmabab-probalkozasok...Feltűnt, hogy jelenleg ukrajnában mennyire ritkák az elmúlt másfél évben a tankcsaták?
A tankjainkat (vagy az ellenfél tankjait) jó eséllyel nem tankok fogják kilőni, hanem a susnyában lapuló ATGMes katonák.
Én csak szimplán kezdelek sokallni mostanában.Ezt valaki masnak szantad, mert pont nem en nyomom a jo magyaros 'suttogo propagandat'...
Szerintem fogd vissza magad, ha már vetted a fáradságot, és újraregisztráltál.Semmit, ez a megszokott hazmesteres technika, probalja felpiszkalni a masikat, meg hangulatot kelt.
FYI arra van a privat, ha esetleg nem tudnad.Én csak szimplán kezdelek sokallni mostanában.