És örülök, hogy ezt egy orosztechnika hívő dobta be,
Persze mi mind orosz technika hívők vagyunk. Ezért érvelünk a Merkava vagy a Leclerc mellet adott esetben.
Aranyosak a személyeskedéseid.... Be is áraznak téged elég rendesen.
Akkor miért írsz le fehéren feketén ilyen faszságot?
Ember, itt egyedül te neked nem sikerült megértened másodjára sem két egyszerű mondatot....
A RM kerek perec leírja, a negyedéves jelentéseiben,
Jahj, de nagyon érdekel az RM meg a mesemondása. Biztos releváns izraeli ügyben is. Jah nem XD
Értem, hogy a ti agyatokban ha a Leopárd 30 millió euró, akkor minden más tanknak is annyinak kell lenni, de hát semmi sem ilyen rohadt drága!
A lengyelekre rásózott M1A2-es dollárban volt ennyi minden logisztikával, kiképzéssel meg kb. 100,000 (!) lőszerrel a csomagban.
A K2-őt már 17-18 misi körül adták, gyártással!
Hidd el nekem, a zsidó tank is 10-15 misi között lehet valahol.
Önmaguknak meg fele ennyiért gyártják
Arról nem is beszélve, hogy remélem nem az izraeli kormányt képviseled, tehát mi tökömet kezdjen egy magyar olvasó az izraeli belső piacos gyártói árral?
Az előbb még orosz bérencek voltunk most meg már orosz zsidó lettem?
Az nem fordult meg a buksidban, hogy a magyar érdeket tartom szem előtt, és 300 misiért papíron létező kamu tankra befizetni totál faszság?
Míg mondjuk létező és működő tankokat venni, a német tankokhoz képest fél áron meg nemzeti érdek?
Nem mintha nem lenne más venni való, de ezt most tegyük félre.
Itt meg már 15M-nál járunk ami szerinted fele árban a Leopard 2-nek.
Hja csak te milyen árakat emlegetsz, csak mert a KMW csomagja minden esetben tartalmaz műszaki és logisztikai járműveket, meg egy komoly lőszer és támogatói csomagot. Hja és a szimulátorokról nem is beszéltem .
Te meg Merkava gyártói árairól okoskodsz.
Ezt mifelénk - falunk - manipulációnak hívják.
Mi felénk meg falun úgy, hogy nincs szerencséd amikor gondolkodol
Kerek perec leírták már azt is nyílvánosan, amit én már korábban is tudtam, hogy a Leopárd 2A7 ára 30 millió euró. A németeknek....
És lóf@sz van abban a csomagban a tankon kívül semmi más!
Mi akkor vettünk 17-18 misi körül Leopárd 2A7-est, amikor még a Merkava IVM ára 10 misi volt.
Ráadásul a német tankok árában semmi sem volt benne, az mind plusz költség volt.
Ott vannak a német engedély kérések, be lettek annó linkelve. Másfél milliárd euró volt a teljes csomagunk a szimulátorral, minimál lőszerrel, logisztikával, 44 tankkal meg pár páncélhobbit 2000-el.
Ugyan ebből a pénzből kijött volna 100 db Merkava IVM, meg kb. 40 db PLUS rakétasorozatvető!
Vagy 80 db K2-es, meg 20 db K9-es önjáró löveg, ha így jobban tetszik...
Jó lenne néha a nemzeti érdeket is nézni, nem csak azt, hogy a német multi segge fényesre legyen nyalva, és kellően gennyesre keresse magát a nyomorunkon!