Amit mondani szeretnél az továbbra is a BOCSÁNAT DE SAJNOS NEM TUDOM!
Amit te szeretnél mondani az a BOCSÁNAT, DE SAJNOS NEM ADHATOM KI AZ INFORMÁCIÓT...
Az megy, hogy a magyar állam kommunista csökevényelven működik, már ne legyen az én hibám.
Nem azt mondtam , hogy a te hibád, még akkor sem ha részese vagy a rendszernek. De az állampolgárokon számon kérni, hogy miért nem tájékozottabbak, miközben ti titkolóztok, az elég nagy pofátlanság. Ugyanis nagyon jól tudod, hogyha tudnék is valamit konkrétan, akkor sem tehetem közzé... ahogyan te sem.
Amúgy én két éve mondom folyamatosan, hogy azért mert valamire az van ráírva hogy Rheinmetall még kurvára nem lesz aranyból és amikor már az 1200-adik lynxet adták el egyesek a hatodik képzeletbeli vásárlónak akkor is azt mondtam, hogy azért odább van ez még már ha egyáltalán.
10 éve mondom, hogy a németekkel szóba se szabadott volna állni e téren, mindenki lehülyézett.
Sajnos nekem lett igazam, de semmi örömöm nincs benne...
Politikai döntés született, nem szakmai. Szerintem ez nyílt titok. Saját magunkat szopattuk be azzal, hogy 1 multira (RM) tettünk fel kb. mindent.
Euro milliárdokat.... Most meg ha szarra fordulnak a dolgok kapálózhatunk.... fantasztikus.
De el is engedem ezt a témát egy darabig, mert változtatni úgy sem tudok rajta, puffogni meg puffogtam eleget. Így is évekig kibírtam, hogy ne minősítgessem a magyar Z tervet, hátha tévedek és mégis jó lesz alapon. Nem lett az.
Mondjuk a semmihez képest minden előrelépés.... Így is lehet nézni.
Csak ha beüt a szarvihar ne csodálkozzunk majd, hogy miért nincs még mindig hadseregünk, ennyi évvel a Z terv kezdete után...