[HUN] Harckocsibeszerzés

Nagyon ellenzem hogy bekavarjunk más típussal, pláne elavult toldozott foltozottal!
Kell még egy 44-es adag és 2028-ig ez reálisan beszerezhető.

A logisztikai háttér nagyrészt kiépült: igaza van @fedett_mókus nak, hogy a következő 44-már nem lenne ennyire drága.
Pláne ha úgy megyünk oda a KMW-hez, hogy koreaiaik azt monták, hogy 14m EUR/darab a K2...végül is nem is rossz harckocsi, polákoknak is bejött... :oops:
Mennyit engedtek a felének a feléből?!? o_O

Az ukrán megrendelést hagyjuk. Az ország működtetésére nincs pénzük, nem 100 új Pzh-rq.
Nem mintha eddig bármit is fizettek volna az ukránok a kapott hadianyagért (már az átadó félnek, úgy értem).
Az EU-s monopoly pénzből futná korlátlan mennyiségű tankra is, ha a politikai akarat megszületne.

Az szinte ingyen van! :)
legyen csak 18mEUR mondjuk mert már nem kell szimulátor induló lőszerkészlet meg kiképzés - ezeket már magunknak megoldjuk vagy már van.
44x18 = 792m EUR + 5 műszaki harckocsi, hídvető hasonló áron: 882m EUR, ez azért nem kevés!
Persze 4-5 év alatt fizetgetve megoldható...

Azt tudom, de szerintem RH31-est is. Tök ugyanaz amúgy két lőszer csak az utóbbiból kispórolták az elektronikát és egy sima csapódó gyújtót kapott.
Az RH 31 azért is fontos gyártani, mert háborús helyzetben nem jutunk csippekhez, akkor nehogy már ne tudjunk lőszert gyártani!
Én tovabb megyek, szerintem csak a gyújtója más.

Leopard 2A7HU legalább 15 milla, a 20-at irrealisnak gondolom kizarólag a harckocsiert, de a 15 az alja az szinte biztos.
Egy új hk nincs 15 milla. Max 12. De inkább 10 körül, vagy alatta, ahogy a Lynx. Nem olyan csillagromboló technika ez.
Edit: úgy értem maga az eszköz. A kiszolgálása meg municióval felszerelése, ahhoz meg kevés ez az összeg.

Egy új hk nincs 15 milla. Max 12. De inkább 10 körül, vagy alatta, ahogy a Lynx. Nem olyan csillagromboló technika ez.
Edit: úgy értem maga az eszköz. A kiszolgálása meg municióval felszerelése, ahhoz meg kevés ez az összeg.
A Lynx 10 millió körül van, de abban a 2,1mrd-os csomagban sok minden kiegészítő van...pl. a 9 db Büffel is.

• Tetszik
Reactions: mindenen kívül