Meg kell venni a rábaringet. Ha jól tudom eladó.A tesztpályát a WTD41-ét használják Tierben. A Zalazone és a Tier-i pályák ugy viszonylanak egymáshoz, mint egy NB2-es stadion és a Wembley.. Voltam ott..
WTD-41 Tier
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Meg kell venni a rábaringet. Ha jól tudom eladó.A tesztpályát a WTD41-ét használják Tierben. A Zalazone és a Tier-i pályák ugy viszonylanak egymáshoz, mint egy NB2-es stadion és a Wembley.. Voltam ott..
WTD-41 Tier
Most is állami tulajdonban van a Rábaring.Meg kell venni a rábaringet. Ha jól tudom eladó.
Milyen az a közepes meg nehéz harckocsi?Szia krisss!Mi a véleményed , nehézharckocsikból mégegyszer ennyi , plussz a többi közepes harckocsi?
Lestrapált A4-es még akad. Norvégok leváltani tervezik az A4-eseiket - például.Ha a megfogalmazás félrevezető bocsánatot kérek , természetesen leo - a nehéz , - a maximum még papíron létező RM120 a közepes , bár amit eddig találtam róla , súlyban legalább 50 tonna lesz ... valszeg lehet hogy már ez is nehéz!Egyébként nem tudom kinek lehet éppen fölös 40-50 harckocsija , csak úgy?
Kb. én is így látom /gondolom , azért lesz egy bizonyos fokú személyzet hiányLestrapált A4-es még akad. Norvégok leváltani tervezik az A4-eseiket - például.
Én nem vennék használt cuccokat: inkább vennék még A7-eseket. Épp szó volt róla hogy nincs tele megrendeléseekkel a KMW, szóval tudnának gyártani. Olyan szempontból nem sűrgős hogy k. nincs rá ember: több év míg még egy osztályra való harckocsizót kiképzünk. 2027-28-ra lehet reális még egy osztály Leopard-2 szerintem...
Amíg nincs az első hk-osztályban legalább másfélszer annyi kiképzett személyzet, mint harckocsi, addig felesleges még egy hk. osztályt venni.Kb. én is így látom /gondolom , azért lesz egy bizonyos fokú személyzet hiány
Kicsit más , de ugyanez vonatkozik gripen vas/hajózó arányra is : 1/ 1,5Amíg nincs az első hk-osztályban legalább másfélszer annyi kiképzett személyzet, mint harckocsi, addig felesleges még egy hk. osztályt venni.
Egy 2021 végén írott cikk szerint 20 kiképzett pilótánk volt/van 14 gépre.Kicsit más , de ugyanez vonatkozik gripen vas/hajózó arányra is : 1/ 1,5
Én nem tudom , nem is az én dolgom de én akkor lennék nyugodt , ha K.Magyarországon és Ny.Magyarországon 44-44 Leopard2A7+ lenne , a többi pedig az RM álltal készített 120-as lenne!Egy 2021 végén írott cikk szerint 20 kiképzett pilótánk volt/van 14 gépre.
Ketten fognak rövidesen végezni Kanadában ha jól emlékszem...
18 gépre kb. 27 pilóta kellene másfeles szorozóval...
Harckocsikra is ilyesmi arány kellene legalább, az a + fél osztálynyi embere meg később lehetne a második harckocsi osztály "alapja".
én fizikailag meg tartanám egy helyen a Leopardokat: Tatán. Ott van kiképző infrastruktúra, szaktudás.Én nem tudom , nem is az én dolgom de én akkor lennék nyugodt , ha K.Magyarországon és Ny.Magyarországon 44-44 Leopard2A7+ lenne , a többi pedig az RM álltal készített 120-as lenne!
Lynx-120 ha jól értettemakkor mi volt a gondolat?
jaaa bocsánat valóban, már el is felejtettem hogy létezik valamilyen szintenLynx-120 ha jól értettem
Ott a két pont , köszönöm.Lynx-120 ha jól értettem
akkor mi volt a gondolat?