Csak ebben, és a Leo2a7+-ban gondolkodnék.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Csak ebben, és a Leo2a7+-ban gondolkodnék.
Én ebben abszolút nem gondolkodnék! Mentsen az Isten tőle!Csak ebben, és a Leo2a7+-ban gondolkodnék.
Nem gondolom, hogy az airbrust mód ott a lényeg, hanem az, hogy IFV-k és APC-k ellen is hasznalható azaz nem kell csak 2 fajta lőszert málhazni ( kihagyhatod a HEAT-et vagy PELE lőszereke).Lynx 120: Leo 2-es L-44-es ágyúja+ DM 11 MP-HE-T aminek van airburst módja és DM63 APFSDS
Az ok , de abban gondolom mindenki egyetért hogy a jelenlegi és beérkező vas kevés.Amiről én tudok hogy ugye most a norvégoknál képződik felesleg.De én biztos nem szereznék onnan be!Akkor honnan?Hol van 50-100 vas , ami éppen mozdítható????Én ebben abszolút nem gondolkodnék! Mentsen az Isten tőle!
Nem gondolom, hogy az airbrust mód ott a lényeg, hanem az, hogy IFV-k és APC-k ellen is hasznalható azaz nem kell csak 2 fajta lőszert málhazni ( kihagyhatod a HEAT-et vagy PELE lőszereke).
It provides increased lethality and survivability with improved blast fragmentation on a wide array of targets including wall breaches, light armor, bunkers, massed infantry and Anti-Tank Guided Missile (ATGM) teams at ranges up to 5km.
Egyébként a DM11-nek van egy olcsított nem időzíthető változata RH31-néven. Szerintem abból nálunk is lesz rendszeresítve, mert így is k. drága a lőszer.Nem gondolom, hogy az airbrust mód ott a lényeg, hanem az, hogy IFV-k és APC-k ellen is hasznalható azaz nem kell csak 2 fajta lőszert málhazni ( kihagyhatod a HEAT-et vagy PELE lőszereke).
DM11-et is gyártunk majd itthon.Egyébként a DM11-nek van egy olcsított nem időzíthető változata RH31-néven. Szerintem abból nálunk is lesz rendszeresítve, mert így is k. drága a lőszer.
majd lesz a jövőben amikre le lehet majd csapni, de ha ennyire kell a vas akkor hívjünk le még 2x/3x 44 db A7-est, mint logisztika mint karbantartás megköszönné ha egy típus lenneAz ok , de abban gondolom mindenki egyetért hogy a jelenlegi és beérkező vas kevés.Amiről én tudok hogy ugye most a norvégoknál képződik felesleg.De én biztos nem szereznék onnan be!Akkor honnan?Hol van 50-100 vas , ami éppen mozdítható????
Teljesen egyetértek, de én vennék még egy adag 44 db Leo2 A7-et! Évekre elosztva kifizethető, nincs már benne a logisztika, képzés és egyébb más induló költségek, mert azokat már megvettük! Szóval szerintem vállalható lenne!Az ok , de abban gondolom mindenki egyetért hogy a jelenlegi és beérkező vas kevés.Amiről én tudok hogy ugye most a norvégoknál képződik felesleg.De én biztos nem szereznék onnan be!Akkor honnan?Hol van 50-100 vas , ami éppen mozdítható????
Azt tudom, de szerintem RH31-est is. Tök ugyanaz amúgy két lőszer csak az utóbbiból kispórolták az elektronikát és egy sima csapódó gyújtót kapott.DM11-et is gyártunk majd itthon.
Azért Norvégoknak is több év mire váltanak!Az ok , de abban gondolom mindenki egyetért hogy a jelenlegi és beérkező vas kevés.Amiről én tudok hogy ugye most a norvégoknál képződik felesleg.De én biztos nem szereznék onnan be!Akkor honnan?Hol van 50-100 vas , ami éppen mozdítható????
na de ha van egy csapat atgm-es emberke 5km-en belül, valami domb mögött akkor csak eldurrantod a fejük felet....az RH31-el ezt nem tudod megcsinálniEgyébként a DM11-nek van egy olcsított nem időzíthető változata RH31-néven. Szerintem abból nálunk is lesz rendszeresítve, mert így is k. drága a lőszer.
Ott , a csontnélküli kettes!De szerintem 44 is elég lenne!majd lesz a jövőben amikre le lehet majd csapni, de ha ennyire kell a vas akkor hívjünk le még 2x/3x 44 db A7-est, mint logisztika mint karbantartás megköszönné ha egy típus lenne
Oké, amit teírsz a speciális eset ezért érdemes DM11-esből is bepakolni. Ugyanakkor az esetek többségében elég lesz RH31-es, ami olcsóbb és könnyebb előállítani.na de ha van egy csapat atgm-es emberke 5km-en belül, valami domb mögött akkor csak eldurrantod a fejük felet....az RH31-el ezt nem tudod megcsinálni
kettes???? pedig eskü készültem Tanár Úr...Ott , a csontnélküli kettes!De szerintem 44 is elég lenne!
2x44db sem lenne annyira drága mint most az első 44db volt...Még egy adag 44! Ezt ki is tudnánk fizetni! Kell is!
Csakis , elkezdtünk egy utat , lehet vitatkozni jó vagy rossz , de erre a bicajra szálltunk fel , menetközben leszállni átlépni egy másikra....Azért Norvégoknak is több év mire váltanak!
Annyi erővel vehetünk új A7-eseket...
Hát akkor mire várunk! Rendelni kőkettes???? pedig eskü készültem Tanár Úr...
2x44db sem lenne annyira drága mint most az első 44db volt...