Egyedül az arrogáns stílusod a kínos. Lehet a nagy vízen túl ez a normális, de erre felé ez nem divat. Többször is írtuk már.
Krissnek meg olyan infója van, ami nekünk nem volt. Biza neked sem....
Konkretan en emlitettem is. Megint megprobalod atirni, mi tortent...?
Ezért tőle kértem még infót.
Amit en linkeltem be. Sebaj...
De, hogy ebbe te minek szólsz bele, vagy mit erőlködsz ezen, azt nem tudom.
Talan mert velem vitaztal azon, letezik-e APS Leopardra...?
Avagy mert en tudtam jol, hogy bezony letezik az APS a Leo 2-re, csak nem rendeltek meg a nemetek...?
Ez mar nagyon izzadtsagszagu, csak szolok.
Elég sok relevanciája van. Most látod az ukrán harcmezőn...
Minek, annak hogy hany darabot alllitott hadrendbe a BW?
A kerdes a Leo 2 APS meglete volt, amirol kiderult, meg a te arbitrary feltetelednek is megfeleloen letezik (=rendszerben van.) Ezutan most folyamatosan probalod hatrebb vinni a kaput... kinos ez mar, komolyan.
Van APS a Leokra, rendszerben is all. Fogadd el es lassuk be, hogy ez az erv a Merkava mellett nem mukodik, ennyi, just move on.
A személyeskedő, arrogáns amerikai stílust tartsd meg magadnak. A nagy vizen túl lehet, hogy ez az arcoskodás menő, nálunk meg a világ többi részén meg visszataszító.
Gondolod te - de amugy ennek meg mindig semmi koze ehhez a mellebeszelos, mindig masra hivatkozo, kinos vitastilushoz...
Ezért gyűlölik az USA-t mindenhol a világon.
Jah, persze, biztosan azert jonnek ide millioszam, nem az oroszokhoz avagy Lengyelorszagba, ha tudnak, gondolom.
Az oroszokhoz max az amerikai bevandorlasra eselytelen -isztanokbol meg a kaukazusi csodtomegekbol mennek, senki mas.
Mindegy is, nem ez a tema.
Lasd fenn. Csak 3x irtam le, hogy nincs "lekotve" semmi, SK nem a nemet manufaktura (KMW).
Ezt is kiveseztem legalabb 2x.
A Leopárd 2A6 szintjét meg bőven megüti egy Merkava IV-es.
A MkIV, de arrol szo nincs sehol. A tema a MkIII (avagy a korabbi, de azt szerintem senki nem akarna) esetleges elerhetosege.
Ráadásul még mindig ott tartunk, hogy a több tank jobb. Ár/érték arány, tudod
Hat errol az ukran cirkusz vilagosan megmutatta, hogy nem igaz tobbe. Szinten irtam feljebb mar tobbszor, ATGM vs hk, i.e. ma mar kotelezo az APS. Egyebkent ezt pont
te hoztad fel az elejen, akkor meg a Merkava melletti ervkent.