Mert nem készülnek háborúra, közvetlen veszélyt nem látnak,Látom nem esik le, hogy az ország mozgósítási képességei konkrétan a béka segge alatt vannak és lesznek is marha sokáig és még annak a feltételei sincsenek meg, hogy ha mozgósítani kell kiképezzük azokat a szerencsétleneket akiket behívnak (vagy valamilyen fegyvert adjunk a kezébe) vagy akár egy teherautó platóra feltegyük mert az sincs.... . Vagy legalább a kritikus infrát megvédjük egy túlterheléses dróntámadástól és ez a nincs pénz miatt csúszik évek óta.
De bazdmeg GYÁRTUNK majd egyszer valamikor tankot. Juhé....
Kuurvára sokra mész vele.....
A tank az utolsó dolog amit gyártani kéne közvetlen a repülőgép anyahajó előtt....
Az a baj, hogy a kedves döntéshozó is pont ezen a szinten van mint te.... (ami a 13 éves unokatesómé aki szereti a Warthundert)
Te fogalmaztad már meg korábban hogy a Zrínyi elsősorban hadiiparfejlesztés és ez igazolódik. Ezen keresztül, ez segítségével akarják megvalósítani a haderőfejlesztést. Ez egy reális forgatókönyv.
A mozgositashoz meg. Ma kb. 10.000+el több tartalékos van, mint 10 éve. Biztos xar a rendszer és ezer sebből vérzik, ott is hagyják sajnos sokan, de ennyire telt eddig. Erre kell alapozni! Erre lehet alapozni!!!
Sztem romos laktanyát mki látott és 0 kétség van bennem, hogy a többség xar állapotban van. De a Zrinyi előtt mikor újították fel laktanyát? Értem, hogy folyamatosan félig üres a pohár, de vazze ezredesi fizetésért vesznek fel újoncokat. Ez az ezredesi bér szégyene is, de vhonnan indultunk vhova tartunk.Kezdjek el képeket mutogatni a laktanya arról a 70%-áról ami nincs felújítva?
Meg az összes területvédelmi ezred és zászlóalj objektumairól?
A piramist nem a csúcsától kezded építeni..
Te azt látod, ez más sokkal sürgetőbb elemektől veszi el a pénzt. Rövid távon lehet, közép távon meg ez a hadiipar adhatja a finanszírozást a Honvedsegnek, hogy ne legyen romos laktanya, meg jobb bérek stb.. Nem azért lesz KF51, hogy holnapra legyen még 44 tank, vagy kétszer 44. Azért mert lehet benne pénz és biztosíthatja a honvédségi forrásokat. És akkor lesz még kétszer 44 tank.
A Warthunderrel még sosem játszottam.