Volt kint náluk olyan cikk nemrégiben, melynek szerzője igen alaposan utánajárt a témának. Kérdezett tőlünk is, a HM-nek is írt, sőt publikálás előtt még át is küldte, hogy biztos jól ültette át azokat a válaszokat, amiket tőlünk kapott. Ez szerintem igen pozitív.
Persze valóban jobb lenne, ha a kollégái is utánanéznének. Legalább egy picit - és akkor tán nem születnének olyan anyagok, mint a helis írásuk. Amely szerzőjének nem besérülnie kellett volna a kiigazító levélen...
Én példul nem mernék úgy kiadni valamit a kezeim közül, hogy nem néztem utána több helyen annak, amiben nem vagyok biztos, amiről nincsenek korábbról infóim. Még így is bele tudnak csúszni bakik simán. Hát még ha csak úgy ír valaki a nagyvilágba.
fip7: milyen népharagot, ember? meghallgattad te egy átlagmagyar véleményét mostanában? még a szállítókra is hörögnek, nem hogy a harci helikopterekre. hogy mi a frásznak, kapjon a katasztrófavédelem helikoptereket, a katonák meg mehetnek nintendózni.
És ez csak a civil mentő feladat volt. E mellett még simán beleférnek a katonai feladatok.
A helikopteres mentés költségeit pedig fizetik a biztosítók.
A szolnoki helikopteresek mit szólnak ezekhez a számokhoz?
Jó lenne tudni hogy ők kb. mennyit repültek 2012-ben.
Az első írásoktól eltérően egyre inkább felszínre kerülnek a típus hiányosságai. Egyébként szerintem is korrekt írás. Ahogy tudom, a Mi-171 kapacitás évekre előre le van kötve, másrészt jól utal a szerző az alkatrész ellátás lehetséges anomáliáira, ámbár ezt a "nyugati technika beszerzését várják el tőlünk" dumát azért nem veszem be. S azt hiszem a cikk végén is a lényegre tapint.
Ha már megemlítették az AH-60L-t, öszvér megoldás ez is, de pofás darab:
A HVG újságírója kifejezetten összeszedte az elérhető infok alapján a sztorit. Látszik, hogy a dezindex díszmajmával ellentétben kicsit utána nézett (ad abszurdum érdekli is?). Talán az lhsn-t, vagy AS-t is olvasott. Viszont kezdek arra hajlani, amit Zord is sejt, hogy lehet az egész digó civil gép egy kamu gumicsont (pl 2001 a befutónak vélt F16 helyetti svéd beszerzés). Lehet, miközben - joggal - tartunk az AW-tól, a típus teljesen más lesz (más gyártóval lenne lepacsizva) és az olasz-magyar államközi kapcsolat másról szól majd (pl C27J Spartan, és/vagy Aspide a 3M9 helyett a KUB indítókra és/vagy Freccia - akár Dardo IFV).
luperator:
Nem tudom, ezek a döntések már olyan magasan születnek, hogy onnan már az Istent is látni....
Az okokat meg lehet soha nem tudjuk meg. De 2001-ben is nagyrészt az F16-ost vártuk, aztán mikor hazaértem, mondta a TV, hogy a Gripen a befutó. (pedig ugye volt olyan akkori kormánypárti politikus - nem is egy - akinek a nevét $zóbahozták akkor a Lockheed-dal)
Szerintem sem az AW-139, max az AW-139M, de még ebben is kételkedek. És az "olasz-magyar államközi kapcsolat" sem erről szól valószínűleg, ahogy azt Hans is mondta!
Gondoljatok csak bele az, hogy a AW-139 nem túl jó gép, az Hende Csaba úr fülébe is eljutott és ő csak jót akar. Persze a végső döntést nem ő hozza meg, mert arra a "kedves miniszerelnök úrnak" is rá kell bólintania, bár nem tudom, hogy erre miért nem bólintana rá.
Eddig semmi érdemleges nem történt csak azt szajkózzuk, hogy kell heli. Ez van más területeken is.
Szerintem az elmúlt 2,5 évben sem történt semmi nagy dolog a honvédelem területén (az ÖTR elég kétes siker lett, leginkább arról szólt, hogy a csúcskategória nyugdíjas főtisztektől ne vonják a 16%-ot).