deEz az egyik elsőszámú bullshited.
Tudod! Ha minél többször ismételgeted...
Ezt kifejted te is?
Mert így tőled is csak bullshit
Ahogy @molnibalage le is írta neked (nekem úgy sem hiszel) tö mindegy mit csinálsz, akkor sincs semmilyen sérülésállósága a modern légvédelmi fegyverek ellen, egyik modern harci helikopternek sem
?
Ne csináld már hogy nem èrted amit ír?
Nem is arról beszèl hogyha telibe kapja egy igla azt kibírja.
Hanem hogy mondjuk azok a fránya tervezők megpróbáljak pl a hajtóműveket elkülöníteni.
Ha az egyik sèrül lehetőleg a másik mèg működjön.
Hogy a rotorlapátokat ellenallóbbá teszik, így ha meglövik az nem biztos hogy a vègèt jelenti.
Hogy duplikált rendszerek nem biztos, hogy 1 centire vannak egymástól.
A tartályok önzáróak így kisebb kaliber,repesz esetèn mèrsèklik az üzemanyag vesztesèget.
A pikóta mivel vèkonyabb a törzs jobban kilát minden irányba, a törzset előröl nehezebb eltalálni.
Jóesetben szemből is páncèlozva van.
Lezuhanásnál akár a futómű akár az ülèsek jobban tompítanak becsapódást.
Hajtóműből kiaramlóevegő hűtèse,rotorlapattal való szètterelèse hogy kisebb legyen a hőkèpe.
Álltalánosítottam!
Majd nézd meg, hogy milyen modelleket fognak kihozni az amerikaiak a nextgen gépeknek.
Gyakorlatilag leszarják a sérésállóságot.
Mindent a sebességnek rendelnek alá.
Jelzem, hogy a hordozott fegyverzet mennyiségét is megvágják, bár ezen szerintem még változtatni fognak, mert a NIR-t egyszerűen gazdasági okokból nem fogják tudni nélkülözni.
Szóval dedikált harci helit csinálnak felfegyverzett civil helyett.
Gyorsabb lessz mint a civil 2 szer ilyen vastag,nagy üres raktèrrel rendelkező helik?
Radarral nehezebben èszlelhető?
Ez mind növeli a túlèlőkèpessègèt ágy civil militarizált gèphez kèpest?
Ja.
A sérülésállósága meg valószínű így is jobb lessz mint egy civil gépnek.
Jópár nemzet tervez dedikált harci helit.
Hogy aktuális háborúhoz ellensèghez,annak technikai,kèpzettsègi hátterèhez kell igazítani a bevetèseket?
Igen. De ez nem azt jelenti mert az ellensègnek van Manpadja azèrt már ne is küldjük be sehova.
Mert attól minden leesik.
De egy lezuhant pilóta kimenekítèsènèl, jóljöhet a nagy mennyisègű nir/forgatható gèpágyú nagy mennyisègű lőszereel/ karabèlytól vèdő páncèlzata.
Egy utólag pancèlozott hummer sem èr annyit mint egy jltv de egy páncèlozott Toyota mègannyit sem èr.
Èrtem divat neganal kötözködni.
De abba legyen már logika.