Ez a kérdés. Vagy komolyan vesszük a dolgot vagy kár akarni, beszélni, csinálni bármit is.<blockquote rel="independence">
Miután sokszor olvasom itt , hogy úgysem hallja meg senki amit itt beszélünk , fantáziálunk a helikopter beszerzéssel kapcsolatosan , gondoltam megpróbálok tenni valamit az ügy érdekében .
Holnap találkozok egy politikussal , akit szerintem érdekel ez a téma
Nem mondanék neveket , mert ugye minden vélemény ami másik pártól elhangzik , eleve eldobandó a többiek részéről , és akkor ezt itt se verjük nagy dobra ha nem fontos.
Arra gondoltam , hogy segíthetnék mi is annyiban ennek a pártnak a véleményünkkel , ha kíváncsiak rá(szerintem azok) . Ha félre tudja mindenki tenni a nézeteit és hajlandó rá , mivel ez egy közös cél , akkor én megpróbálok összehozni egy közös megbeszélést , találkozót a közeljövőben egy a fórum tagokból önként összeállt csoportnak ezzel a párttal , vagy annak megbízott emberével.
...van itt egy szakértő csoport , akik segítenének , véleményeznék a beszerzést a típusokat illetően , vagy tanácsokat adnának a meglévő gép állomány ideiglenes képesség fenntartására ...
Van itt néhány ember aki szerintem érdemben tudna nyilatkozni ebben a kérdésben , és hozzáértésével akár vitatkozni is tudna a pártok által képviselt álláspontokkal .(én erre nem vállalkoznék , mivel nem értek hozzá , de ti itt egy jó páran igen )
A továbbiakban viszont akkor azt kérném , hogy legyen egy koncepció , amiben ez a fórum csoport egyetért legalább . Ne úgy üljetek asztalhoz , hogy nincsenek közös elképzeléseitek , mert abból káosz lesz , és kiábrándító kívánságműsorrá válik az egész.
Ha megengeditek , akkor én tennék egy ajánlatot a típusokat illetően , amit nyugodtan véleményezzetek , ha van jobb ötlet akkor mondjátok .
)
De amúgy olyan sok típus tényleg nincs.. legalábbis szerintem.
.... szerintem meg sosem volt akkora baj, ha valaki megsértett egy embargót (ilyen kis országok kis balhéira gondolok, nem mondjuk egy iráni dologra)A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..