Az a véleményem , hogy az alkatrész utánpótlás leginkább pénz kérdése . Azt hiszem minden gyártónak érdeke az alkatrész utánpótlás gyors ellátása , mivel pénzt kapnak érte ! Ha gyártok egy gépet ,akkor ez is a bevétel részét képezi hosszútávon még pluszban.
Na most egy embargó esetén amit a NATO-USA vagy mit tudom én ki szab ki ránk , mert mi megtámadtuk pl Romániát Erdély visszafoglalására , nem lehet tudni ,hogy ki szolgálna ki minket ennek ellenére...
Azért nem , mert nagyjából mindenkinek az az érdeke , hogy béke legyen Európában .
Gondolatom szerint ha valamit több helyen gyártanak , az csak jó lehet , mert több esély van rá hogy ilyen helyzetekben is innen-onnan mégis sikerül beszerezni a szükséges alkatrészeket , talán....
Más :
Szerintem az Oroszokat hagyjuk már ! Egy régi elavult gépről beszélünk , fejletlen elektronikával , ami ráadásul nem is NATO kompatibilis , és minden szövetségesünk ellenzi a típust !
Rengeteg más jobb , vagy legalább olyan jó típust választhatunk helyette , szóval ez már egy LERÁGOTT CSONT , akarom mondani csirke comb ...
Mindenképpen 2 típus kell , egy könnyű , (kb 20 db) több változatban és egy közepes kb 10 darab leginkább katonai célra...
Ha nem bízunk abban , hogy tudunk viselkedni , és ezzel megfelelni a NATO-ban megkövetelt magatartásnak , illetve a nagy testvérnek(USA) , akkor hagyjunk fel az egésszel , lépjünk ki ! ....és mehetünk vissza az Oroszok oldalára , mert ott annyira pöpecül ment minden !
Szerintem kiválasztottunk egy utat , amibe még egy kicsit is bízunk , addig követni kell a KRESZ tábláit...