Lenne de mar az nke-n leszerelnekMinek???
Így sincs elég pilóta, sem szerelő, és viszi a pénzt érdemi harcérték nélkül.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Lenne de mar az nke-n leszerelnekMinek???
Így sincs elég pilóta, sem szerelő, és viszi a pénzt érdemi harcérték nélkül.
Lézeres 70-es elvben van hozzá: az amcsik is ezzel (APKWS) mennek már drónokra a Közel-Keleten.A MI-24 és H-145m helikoptereinket fel lehet szerelni rövidhatótávolságú légiharc rakéta konfigurációval is? Mert akkor drónokra is tudnának vadászni baráti légtérben ha a szükség kívánja. Az oroszok is használják erre a célra a KA-52 helikoptereiket....
Az uj heliket eladnad de ezeket a regi szarokat amihez alkatreszt is kerulo uton 2x dragabban tudnank szerezni meg johetnek?Ecuador kivonja az orosz Mi-171-eseket és francia H225M helikoptereket állít szolgálatba
Itt lenne az esély Mi-171-et beszerezni.
Pótalkatrészt pedig 3D nyomtatással tudnánk gyártani.
Érdekes felvetés. Ezt a témában kutató ismerősöd mondta?Pótalkatrészt pedig 3D nyomtatással tudnánk gyártani.
Nyomtathatna komplett hajtóművet meg rotoragyat hozzá...Érdekes felvetés. Ezt a témában kutató ismerősöd mondta?
ötödik lapátot a 145-ösre...Nyomtathatna komplett hajtóművet meg rotoragyat hozzá...
Nem nyomtatással, de néha több lehetőségünk lenne mint gondolnád.Nyomtathatna komplett hajtóművet meg rotoragyat hozzá...
Továbbra sem értem hogy ha ennek a típusnak ilyen korlátai vannak télen, akkor miért vesznek még belőle a norvég légimentők...Az északi országok mentőszolgálatai hogy használhatják ezt a típust, ha ilyen korlátai vannak? Vagy a típushoz létezik ilyen, csak a mi gépeinken nincs? A norvégoknál kb. 6 éve a hajtóműbeömlő szűrő jegesedése okozta a problémát.
Továbbra sem értem hogy ha ennek a típusnak ilyen korlátai vannak télen, akkor miért vesznek még belőle a norvég légimentők...
Paris, 18 June 2025 – The Norwegian Air Ambulance and Airbus have signed a frame contract for up to eight H145 helicopters, including the firm acquisition of two helicopters.
![]()
Norwegian Air Ambulance to continue fleet modernisation with Airbus H145
The Norwegian Air Ambulance and Airbus have signed a frame contract for up to eight H145 helicopters, including the firm acquisition of two helicopters.www.airbus.com
Kb. 10 évvel ezelőtt AW139-eseket akartak venni... aztán vettek inkább H145-öt, egy olyan gépet amiről ezek szerint előre tudni lehetett hogy kb. októbertől márciusig csak korlátozásokkal repülhet, ennek ellenére kutató-mentő - SOF - légi támogató szerepkört szántak neki amire egész évben szükség lenne, pilótaképzésre egyre több helyen tartják drágának és túlautomatizáltnak, és a mentőhelikopteresektől már tudni lehetett hogy ennél a típuscsaládnál az üzemanyag mennyiség csökkenti a szállítható hasznos terhet a szállító feldadatoknál, ennek ellenére mégsem az ötlapátos változatot rendelték, a gyártó meg ígérte a 95% feletti bevethetőséget és a nagyfokú rendszerazonosságot a nagyobb típussal...Szóval, mint korábban is mondtam, az AW139 a legkisebb olyan helikopter jelenleg, ami felszerelhető Full Icing Protection System-mel.
Úgy látszik, egy bizonyos méret/hajtóműteljesítmény alatt a rotorlapátjégtelenítés már egyszerűen túl sok energiát vonna el a hajtóművektől, ezért nem nagyon tudják a kisebb helikoptereken megcsinálni.
Kb. 10 évvel ezelőtt AW139-eseket akartak venni...
aztán vettek inkább H145-öt, egy olyan gépet amiről ezek szerint előre tudni lehetett hogy kb. októbertől márciusig csak korlátozásokkal repülhet, ennek ellenére kutató-mentő - SOF - légi támogató szerepkört szántak neki amire egész évben szükség lenne, pilótaképzésre egyre több helyen tartják drágának és túlautomatizáltnak
és a mentőhelikopteresektől már tudni lehetett hogy ennél a típuscsaládnál az üzemanyag mennyiség csökkenti a szállítható hasznos terhet a szállító feldadatoknál
ennek ellenére mégsem az ötlapátos változatot rendelték, a gyártó meg ígérte a 95% feletti bevethetőséget és a nagyfokú rendszerazonosságot a nagyobb típussal...
Bali Tamás azt mondta ha jegesedési orobléma van a H145M-el, akkor a 225-ösök repülnek. Nem mondta, hogy van rajta, de ha ilyen körülmények közt ez nem okoz azokon problémát, akkor feltételezhetjük, hogy rendelkeznek jégtelenítővel.. Ezt egyébként vmilyen belső/külső képről meg lehet allapítani?Igen, de akkor még arról volt szó, hogy csak egyetlen típus lesz beszerezve. Ehelyett lett két típus, ami sokkal ideálisabb. És a H225M-hez van rotorlapátjégtelenítő rendszer is. Az már más kérdés, hogy vajon azt legalább azzal kértük-e, megvettük-e hozzá, és ha igen, akkor hány darabhoz, vagy pedig itt is "ki lett spórolva" úgy, mint az általunk vásárolt KC-390-esből az EVS, meg valószínűleg a radar is, stb.
Bali Tamás azt mondta ha jegesedési orobléma van a H145M-el, akkor a 225-ösök repülnek. Nem mondta, hogy van rajta, de ha ilyen körülmények közt ez nem okoz azokon problémát, akkor feltételezhetjük, hogy rendelkeznek jégtelenítővel.. Ezt egyébként vmilyen belső/külső képről meg lehet allapítani?
Illetve rendelkezhetnek időjárásradarral is, ami szintén segíti a rossz idős repülést.
Szerintem azok a fekete kábelek a rotorlapátok bekötési pontjainál a rotorlapátjégtelenítő részeiEzt egyébként vmilyen belső/külső képről meg lehet allapítani?
Ez alapján a poszt alapján 225-ösök megkapták a jégtelenítő rendszert.Nekem most úgy rémlik, hogy azt olvastam valahol (lehet, hogy itt a HTKA-n), hogy néhányat, de talán nem mindet, jégtelenítő rendszerrel vettük, de nem voltam biztos ebben.
Szerintem azok a fekete kábelek a rotorlapátok bekötési pontjainál a rotorlapátjégtelenítő részei
![]()
De azt nem tudom, hogy ez minden H225M-en rajta van-e már gyárilag és, hogy kell-e még más olyan berendezés is a FIPS-hez/rototlapátjégtelenítéshez, ami kívülről nem látható és ami esetleg nincs benne a "bekábelezett" helik mindegyikében.
Be baszna, regita nincs szo rola nem is prio ellentetben a dron es az mlrs kepeseggel szemben es azok ugyeben sincs alairas pedig….Lengyel pletyka
Nem zárható ki, hogy a közeljövőben a budapesti kormány bejelenti egy speciális harci helikopterek beszállítójának kiválasztását, ami lehetővé teszi a Honvédség műveleti képességeinek folyamatos modernizálását és bővítését. A lehetséges beszállítók közé tartozik a Leonardo és az AW249
![]()
Węgierskie śmigłowce Airbus H225M w komplecie
15 lipca Ministerstwo Obrony Węgier poinformowało, że koncern Airbus dostarczył dwa wielozadaniowe śmigłowce H225M. Oznacza to, że Węgrzy dysponują już wszystkimi zamówionymi maszynami powyższego typu, które stanowią nową jakość w strukturach Sił Obronnych Węgier.zbiam.pl
Szerintem ők is valami règi pletykát melegítettek fel.Be baszna, regita nincs szo rola nem is prio ellentetben a dron es az mlrs kepeseggel szemben es azok ugyeben sincs alairas pedig….
pont ezért hihetőBe baszna, regita nincs szo rola nem is prio ellentetben a dron es az mlrs kepeseggel szemben es azok ugyeben sincs alairas pedig….
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..