Most nagyon laikus kérdést teszek fel. Honvédségünknek szüksége lenne harci helikopterekre?
"</i>
))
No igen, szeressük a HVG kommentelő-közösségét![]()
A HVG már évek óta a szennylapok közé sorolandó nálam. Kb. még 5-6 éve előfizetője is voltam, aztán a kormányváltás után (miután gazdái óriásit buktak (mint ismét pár hónapja)) olyan fordulatot vett, amit más médiumnál még a hazai médiában nem láthattunk. Szennylap szintű fröcsögésbe kezdett, onnantól fogva már csak a kávézókban lapozok bele az ingyen példányokba, nehogy pénzemmel gazdagítsam ezt a csűrhét.
Egy ilyen 3 darab minyó beszerzésénél sem utánanéznek a dolgoknak (pedig itt voltak a HTKA-n!!!, ahonnan szedhettek volna olyan infót is, hogy pozitív képet fessenek a 3 muszáj gép beszerzéséről), de inkább csak fröcsögtek, hangulatot keltettek. Ugyanez volt pár éve is, amikor a bankok és a multik kivonulásának rémképével terrorizálták (ja , meg gazdasági csőddel) a lakosságot. Mennyire igazuk lett akkor is,,,, én személy szerint betennék olyat a Btk.-ba, hogy "rémhírkeltés", ami után szépen elővenném az összes ilyen szakértőkre hivatkozó, jövőt látó semmirekellő dologtalan firkászt!!!
D Azért a HírTV és a SzektATV sem semmi, bár a HírTV-n nem annyira nyíltan fröcsögnek. Néha jókat szoktam röhögni rajtuk,aztán 20-40 perc után felfordul a gyomrom,hogy ilyen hogy mehet adásba...Szerintem a szerkesztők nyugodtan kiírhatnák, hogy az oldal tartalmának bárminemű felhasználása médiumok számára előzetes főszerkesztői engedélyhez kötött. Ezzel megelőzhetnénk a hasonló eseteket, és nem adnánk muníciót ezeknek a demagógoknak.
Szerintem a szerkesztők nyugodtan kiírhatnák, hogy az oldal tartalmának bárminemű felhasználása médiumok számára előzetes főszerkesztői engedélyhez kötött. Ezzel megelőzhetnénk a hasonló eseteket, és nem adnánk muníciót ezeknek a demagógoknak.

Már megbocsáss, de a CSAR rohadtul katonai feladat.<
Arra amire a Mi-2-eket használnánk, ha nem vonjuk ki őket. VIP szállítás, polgári védelmi célok (értelemszerűen nem a teheremelés része), TEK szállítás, CSAR, etc.
Már megbocsáss, de a CSAR rohadtul katonai feladat.
Kombat Szörcs end Reskjú, azaz harci kutatás-mentés.
A HVG már évek óta a szennylapok közé sorolandó nálam. Kb. még 5-6 éve előfizetője is voltam, aztán a kormányváltás után (miután gazdái óriásit buktak (mint ismét pár hónapja)) olyan fordulatot vett, amit más médiumnál még a hazai médiában nem láthattunk. Szennylap szintű fröcsögésbe kezdett, onnantól fogva már csak a kávézókban lapozok bele az ingyen példányokba, nehogy pénzemmel gazdagítsam ezt a csűrhét.
Egy ilyen 3 darab minyó beszerzésénél sem utánanéznek a dolgoknak (pedig itt voltak a HTKA-n!!!, ahonnan szedhettek volna olyan infót is, hogy pozitív képet fessenek a 3 muszáj gép beszerzéséről), de inkább csak fröcsögtek, hangulatot keltettek. Ugyanez volt pár éve is, amikor a bankok és a multik kivonulásának rémképével terrorizálták (ja , meg gazdasági csőddel) a lakosságot. Mennyire igazuk lett akkor is,,,, én személy szerint betennék olyat a Btk.-ba, hogy "rémhírkeltés", ami után szépen elővenném az összes ilyen szakértőkre hivatkozó, jövőt látó semmirekellő dologtalan firkászt!!!

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..