Ez a jogszabály, de katonai értelembem nem.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ez a jogszabály, de katonai értelembem nem.
Dudira reagálva, minden féle,fajta lőszert szinjelzessel látnak el.
a fekete hegyű WC wolfram karbid mag. ez a páncéltörő magyarországonDudira reagálva, minden féle,fajta lőszert szinjelzessel látnak el.
Konkrétan ezen nem volt semmi.
Kis mennyiségben láttam a fekete hegyű magyar volframmagvasat.
Bár a hogy mi a seregben a páncéltörő lőszer fogalma azt nem tudom.
Mondjuk én sem vagyok lőszer szakértő de szerintem a sima alaplőszerekben az acél mag egyenlő lehet egy beton acél/vas -al, a páncéltörőben meg egy szerszám acélnak megfelelő minőségű mag van. Szerintem ennyi a különbség. Biztos van valamilyen rockwell szám meghatározása is.
Biztos van egy szép hosszú körmondat amit csak harmadjára ért meg az ember.
Többször elgondolkodtam rajta, hogy esetleg egy AI project, annak is a negative testing branchet futtatva...Mondókád hitelességét, "komolyan vehetőségét" nagyban rontja kaotikussága és a tökéletesre fejlesztett "inverz helyesírásod".
Őszintén szólva még soha senkivel nem találkoztam, aki ilyen tökéletesen fordítva alkalmazná a helyesírási szabályokat! Ahová hosszú magánhangzó kell oda rövidet írsz (pl. vólt), ami sima "j" az nálad szinte mindig "ly" - és fordítva...
Nem vagyok egy "grammer nazi", én is írok el dolgokat néha, de ahogy te tolod az már művészet!
Imádlak.Sok évvel ezelőtt olvastam amerikai fórumon arról, hogy le kéne cserélni az 5,56 lőszert valami nagyobb megállító erejű lőszerre.
Ott többen a Grendelt javasolták.
Tudtok valamit erről a cseréről? Jó lenne a Grendel?
Az amerikaiak szültek egy teljesen új kalibert. a SIG sauer szállítja be hozzá a fegyvereket. A sima gépkarabélyok topikban van egy tömkeleg videó róla.Sokat nem tudtam meg.
Ha beírod a Grendel szót a fórum keresőjébe, ad néhány találatot. Úgy tűnik hogy néhányszor már szóba került...Sokat nem tudtam meg.
Ööö...Akkor ezt most nem viccből kérdezted?Sokat nem tudtam meg.
Viccnek rossz lett volna.Ööö...Akkor ezt most nem viccből kérdezted?
Julian Grandel-re gondolsz a Grandel cég tulajdonosára ? De ő azt se tudja megkülönböztetni , hogy egy angol lótenyésztő vagy egy rock banda ! LOLSok évvel ezelőtt olvastam amerikai fórumon arról, hogy le kéne cserélni az 5,56 lőszert valami nagyobb megállító erejű lőszerre.
Ott többen a Grendelt javasolták.
Tudtok valamit erről a cseréről? Jó lenne a Grendel?
Olyan érzés.mindig, mikor elökerül.az 5.56+ kaliber igénye, mintha àtàllnànk 7,52x39-röl valami szarabbra, hogy aztàn majd elérjük a 7,62x39 teljesítményét, de immàr nyugati csodatalàlmànyként, mint a lovag, kengyel, nehézvért, hosszúkard, stb...Grendel = 6,5x39
SPC = 6,8x43
NGSW = 6,8x51
Gondolom ez csak valami vicceskedés akart lenni...Sziasztok,
Vajon mikor fog jutni minden katonanknak legalabb ennyire modern felszereles?
Jut eszembe van hír a PKM váltótípusáról? Ott is nagy a csend egy ideje! Szó volt az FN MAG-ról de csöndben vannak nagyon! Esetleg @krisss van infód?
Szerintem M2HB-val felszerelt dszihàdmobilokkal kellene ellàtni öket. Plusz pisztoly, bilincs, sokkoló/gàzspré...