nem igazán tudod kik fordultak meg már ezen az oldalon hosszabb rövidebb ideig. és fogalmunk sincs kik is olvassákmondjuk az elég vicces, mert nem hiszem hogy a fórumunknak olyan nagy hatása lenne a beszerzési döntésekre. MG néha olvassa az biztos, de ennél hatékonyabb lobby-módszerek vannak...
egy biztos elég széles az olvasó közönség
egy nagyon jó sztori bár a csóka bűnőző vólt nagyba utazott igazán nagyba. egy időbe kommentelt ide míg ki nem jött hogy a (lopott) lóvélyát mibe fektesse.. rá kb 1 évre nézem a híradót és lefoglalják azokat a dolgokat amiket én javasóltam a csávónak (persze azt nem írta hogy lopott pénzből gazdagodott meg...) ott is pl milliárdok vóltak...
de kommentelt már ide főtiszt nem is kevés tábornok (tudom mert beszélt velem erről) politikus nem gyenge pozícióba... KNBSZ esekkel már rengetegszer beszéltem a seregen bellül az itteni komentjeim kapcsán... legénység altisztek tisztek detto...
Igazából a htka országos szinten szak oldalként igen csak meghatározó több témában is...
A Mentorokat meg hosszasan sorólhatnám meg is érdemelnének egy jó kis összefoglalót és köszönetet de nem valami ocska sűlyesztőbe vesző kommentbe... Mert sokan sokat tanítanak és bevallóm néha visszakérdezek olyanokat amiket nekem már megtanítottak de más nemigen akarta megérteni és évek elteltével kiváncsi vagyok azóta sikerült e.