Nem erősséged a relációanalízis, mi?Annyit mondhatsz hogy FN vagy nem FN?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nem erősséged a relációanalízis, mi?Annyit mondhatsz hogy FN vagy nem FN?
Amíg nem jelentik be én nem fogom elmondani. Ennyi az egész.Titkositott meg ez az info is,vagy csak rotyogni akarsz,hogyan talalgat a jonep?
Atloveses teruletletlefogas?Nagykonyv szerint 1800 meterig mehetSoha nem hiányzik az a 400 méter. Ezeknek a géppuskáknak 800 méter körül van a hatásos lőtávolsága.
mert hogy?Nem erősséged a relációanalízis, mi?
Minden információ a rendelkezésedre áll. Nem túl bonyolult kisakkozni.mert hogy?
Én is kisakkoztam a lehetséges megfejtést: Minimi Mk.3Minden információ a rendelkezésedre áll. Nem túl bonyolult kisakkozni.
Jófajtának tűnik, de sok lesz már kézifegyverbőlÉrdekes ez a Gestamen történet.
Én azt gondoltam volna, hogyha váltunk a Bren-ről, akkor a Rheinmetall-Steyr új karabélyával kezdünk valamit.
Akkor minek kérdezősködsz?Én is kisakkoztam a lehetséges megfejtést: Minimi Mk.3
Mert kíváncsi vagyok!Akkor minek kérdezősködsz?
Jófajtának tűnik, de sok lesz már kézifegyverből
Meg nem hinném, hogy olcsóbb lenne a Brennél.
Mit?Én eleve nem értem miért erőltetjük az AR15-ös vonalat.
Semmi köze hozzá a koncepciónak. Jó, a lyukas vége a veszélyes, de a többi egészen más.Ez a Gestamen is annak tűnik.
Semmi köze hozzá a koncepciónak. Jó, a lyukas vége a veszélyes, de a többi egészen más.
Nincs igazad.Ha jól tudom a jenkiknél AR-15-ös típusú fegyvernek tekintenek minden karabélyt, aminél az alsó tokrész kompatibilis az eredeti AR-15/M16-os tokrészével, tehát pl. a rövid hátrasiklású gázdugattyús HK416-ot is.
Nincs igazad.
Igen?Vagy de...
AR-15–style rifle - Wikipedia
en.wikipedia.org
Some AR-15 style rifles use an alternative short-stroke gas piston design borrowed from the AR-18, where a metal rod pushes against the bolt carrier, driven by a piston located just behind the barrel gas port. This piston design keeps the rifle cleaner by not exhausting in to the receiver.[38] While both the DGI and piston systems produce semi-automatic fire, an alternative un-ported barrel assembly includes a sliding handguard connected to a rod moving the bolt by a pump action and eliminating semi-automatic fire.[39] Some AR15-style rifle models feature redesigned gas systems so the rifle is over-the-beach capable to let it fire safely as quickly as possible after being submerged in water.
+
+
Best AR-15 Piston Uppers & Conversion Kits
Everyone and their mom makes a piston AR-15 now. We go over the pros/cons of going piston, the best piston AR-15 uppers, and also the best conversion kits.www.pewpewtactical.com
+
+
Pedig közük nincs hozzá.Ha jól tudom a jenkiknél AR-15-ös típusú fegyvernek tekintenek minden karabélyt, aminél az alsó tokrész kompatibilis az eredeti AR-15/M16-os tokrészével, tehát pl. a rövid hátrasiklású gázdugattyús HK416-ot is.