Ez olyan,mint ahogy elterjedt az,hogy az AK a nemet Stg44 koppintasa.Mert ranezesre hasonloak.Kozben a nemet billenozaras,az orosz meg forgozarasPedig közük nincs hozzá.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ez olyan,mint ahogy elterjedt az,hogy az AK a nemet Stg44 koppintasa.Mert ranezesre hasonloak.Kozben a nemet billenozaras,az orosz meg forgozarasPedig közük nincs hozzá.
:O a régi világháborúsat?(7,5mm talán) hol hazsnálják ?Francik maig vegyesen hasznaljak a regi loszerrel.
Talan meg azt is,de az 5,56-ost biztosan. .FAMAS a regit lovi,Minigun meg az SS109et..De szerintem meg mindig hadrendben van naluk a 7,5 milis loszer is,legalabb tartalekban.:O a régi világháborúsat?(7,5mm talán) hol hazsnálják ?
Mivan?Talan meg azt is,de az 5,56-ost biztosan. .FAMAS a regit lovi,Minigun meg az SS109et..De szerintem meg mindig hadrendben van naluk a 7,5 milis loszer is,legalabb tartalekban.
Te jobban kepben lehetsz.Meg mindig a 7,5 milist hasznaljak a francik a gp-be?
én azt hittem puskalőszerből használják a régit, az 5,56 karabélyTalan meg azt is,de az 5,56-ost biztosan. .FAMAS a regit lovi,Minigun meg az SS109et..De szerintem meg mindig hadrendben van naluk a 7,5 milis loszer is,legalabb tartalekban.
HH alatt azt hasznaltak.90es evekben kezdtek hasznalni a 308ast.Hogy most,hogy alnak,annak utana kellene nezni.én azt hittem puskalőszerből használják a régit, az 5,56 karabély
Átálltak.HH alatt azt hasznaltak.90es evekben kezdtek hasznalni a 308ast.Hogy most,hogy alnak,annak utana kellene nezni.
Ezt még egysszer.Mi értelme van rendszeresíteni két közel azonos pisztolytípust?
(A CZ P07 és CZ P07 pisztolyokra gondolok)
Bocs! P-09 és P-07-re gondoltam!Ezt még egysszer.
A cz p09 a normál méret a p07 pedig a kompakt.Mi értelme van rendszeresíteni két közel azonos pisztolytípust?
(A CZ P07 és CZ P07 pisztolyokra gondolok)
Egy fotón láttam valahol hogy egy magyar katonánál az új CZ pisztoly van egy spirál szerű, régi telefonkagyló-kábelekre emlékeztető biztosítóval az övéhet rögzítve. Ez tök elterjedt megoldás Honvédségnél?A cz p09 a normál méret a p07 pedig a kompakt.
A p07:
Katonai részen a knbsz, illetve a pilóták kapják mert kicsi és rejthető.
A rendőröknél pedig a civil ruhás közegek.
Látod, ez van, amikor nem olvasol vissza!Egy fotón láttam valahol hogy egy magyar katonánál az új CZ pisztoly van egy spirál szerű, régi telefonkagyló-kábelekre emlékeztető biztosítóval az övéhet rögzítve. Ez tök elterjedt megoldás Honvédségnél?
Kb. második világháborús képeken láttam utoljára, hogy a pisztoly zsineggel a tiszt nyakába volt rögzítve...
Igazából olyan kicsi a különbség a P07 és P09 között hogy szerintem a kisebb típus is elég lett volna mindenkinek - pláne, hogy a pisztoly mennyire nem releváns fegyver manapság. Szinte minden lövedékálló-mellény felfogja 9x19-est...
Kb. 2cm méretbeli és 3 lőszeres tárkapacitásbeli különbség miatt két típust rendszeresíteni és gyártani pazarlásnak tűnik.
Olvasónaplót kellene vezessen! Hogy tudja mikor olvasott! És mikor nem!Látod, ez van, amikor nem olvasol vissza!
A telefonzsinór lopásgátló és világszerte elterjedt. A legtöb. Pisztolyon ott van neki az akasztóEgy fotón láttam valahol hogy egy magyar katonánál az új CZ pisztoly van egy spirál szerű, régi telefonkagyló-kábelekre emlékeztető biztosítóval az övéhet rögzítve. Ez tök elterjedt megoldás Honvédségnél?
Kb. második világháborús képeken láttam utoljára, hogy a pisztoly zsineggel a tiszt nyakába volt rögzítve...
Igazából olyan kicsi a különbség a P07 és P09 között hogy szerintem a kisebb típus is elég lett volna mindenkinek - pláne, hogy a pisztoly mennyire nem releváns fegyver manapság. Szinte minden lövedékálló-mellény felfogja 9x19-est...
Kb. 2cm méretbeli és 3 lőszeres tárkapacitásbeli különbség miatt két típust rendszeresíteni és gyártani pazarlásnak tűnik.
Nálunk is kb. mindenki használja akinek pisztolya van a Honvédségben?A telefonzsinór lopásgátló és világszerte elterjedt. A legtöb. Pisztolyon ott van neki az akasztó