A zsidók és a törökök is barik, ezért rugalmasabbak olcsóbbak együttműködőbbek és termelésbe adnak mindent nekünk. Ja és folyamatosan tesztelik élesben a termékeiket.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
@Vlad Gidránról nem volt szó benne ?Mustafa Varank ipari és technológiai miniszter így válaszolt a magyarországi HIMARS kérdésére: "Nem tudom, hogy Magyarország tesz-e egy lépést vagy sem, de készen állunk arra, hogy megadjuk nekik a szükséges támogatást, miközben alternatív termékeket gyártunk Törökországban."
Nem találtam meg a videó teljes verzióját, de az Anadolu Agency szerint a miniszter azt mondja, hogy minden jól ment, így valószínűleg nincs probléma. Nem hiszem, hogy a miniszterek ennyire belemennének a részletekbe. Ahogy a hírek részleteiből megértem, lehet, hogy van valami új a drónban.@Vlad Gidránról nem volt szó benne ?
Valaki annó pedzegette lengyel amerikai beszerzésekkel hogy jó áron kapják mert jó kapcsolatott ápolnak amcsikkalNem találtam meg a videó teljes verzióját, de az Anadolu Agency szerint a miniszter azt mondja, hogy minden jól ment, így valószínűleg nincs probléma. Nem hiszem, hogy a miniszterek ennyire belemennének a részletekbe. Ahogy a hírek részleteiből megértem, lehet, hogy van valami új a drónban.
Bakan Varank, Macaristan'a Türk yapımı roketatar sistemi teklif etti
Bakan Varank, Macaristan'ın gündeminde yer alan ABD yapımı HIMARS çoklu roketatar sistemiyle ilgili ''HIMARS'a alternatif ürünleri Türkiye'de üretiyoruz bunlarla ilgili de ihtiyaç varsa biz bu ürünlerle ilgili gerekli desteği vermeye hazırız.'' dedi. - Anadolu Ajansıwww-aa-com-tr.translate.goog
Folytatódni fog az együttműködés a védelmi iparban;
Arra a felvetésre, hogy a védelmi ipar olyan terület, ahol az utóbbi időben fokozódott az együttműködés a két ország között, és hogy Törökország megkezdte a Magyarország által külföldről vásárolt páncélozott járművek egy részének szállítását, Varank azt mondta: "Az ezekről szóló megbeszéléseinken azt láttuk, hogy Magyarország elégedett ezzel a kapcsolattal, a török vállalatok pedig elégedettek ezzel a kapcsolattal. Az elkövetkező időszakban folytatni fogjuk ezt a folyamatot. Magyarország egyik legfontosabb partnere szeretnénk lenni a honvédelem területén. Mint tudják, Törökország nagyon komoly szereplője a pilóta nélküli légi járműveknek. Ma már a világ egyik legfontosabb szereplője. Készen állunk arra, hogy megosszuk ezt a képességet barátunkkal és szövetségesünkkel, Magyarországgal. Ezeken a területeken is tartjuk a szükséges együttműködési tárgyalásokat."
Meg volt, hogy egy időben együtt buliztunk a kazárokkal, ők meg judaisták voltak (csak tudnám, hogy mégis miért ), szóval zsidókkal is örökbarátság vanValaki annó pedzegette lengyel amerikai beszerzésekkel hogy jó áron kapják mert jó kapcsolatott ápolnak amcsikkal
Nah ugyan ilyen szempontból megéri nyomni a Turáni őstörténetünk és Türkick létünk !
Szerintem a F.O.S. -t kérdezd meg.A tévedés jogát fenn tartom(pl.: milyen sertés hús?).Mondjuk nem tudom miért egy török minisztert kérdeznek egy magyar kormány hatáskörébe tartozó beszerzésről...
A török miniszter konkrétan a neki feltett kérdések után mondta, hogy ha szabad erre a kérdésre válaszolnia, amit nem neki tettek fel, akkor ők is tudnak alternatívát adni nekünk. Szóval tukmálta rendesen a portékát a kis oszmánMondjuk nem tudom miért egy török minisztert kérdeznek egy magyar kormány hatáskörébe tartozó beszerzésről...
Nem feltétlen. Mondjuk a HIMARS-t én sem igen erőltetném (az egy indító block a halálom), de van olyan scenario, amikor azt mondanám, hogy "Legyen!".HA ez lesz, legalább 100%-os bizonyossággal kijelenthetjük majd erről a beszerzésről, hogy politikai jóindulat vásárlása céljából történt. Mennyi jövőbeni vitát megelőznénk itt a fórumon. Volna végre valami, amiben kb. mindenki egyet értene.
Ne haragudj , az ucsó merő butaság.Nem lenne átadva , mert ilyen nem lesz , ne izgass senkit feleslegesen!Vettünk tőlük egy csomó AMRAAM-ot.
Soha nem fognak békén hagyni amíg demokrata kormányuk van, s nekünk nem balliberális, bármit vehetünk tőlük. Ha náluk vagy nálunk lesz váltás, akkor lesznek velünk elégedettek. Egy republikánus kormánnyal egyből jó lesz a viszonya Orbánéknak.
A HIMARS-ot meg egy váltás után csak jelzem, az elsők közt ajánlaná fel egy itteni ballib kormány az ukránoknak, mivel már úgyis ki vannak képezve, és pl. egy Geri vagy Márky-Zay erkölcsi kötelességként kezelné, hogy ezeket át kell adjuk, mert ott védenék a legjobban a Magyar érdekeket, Ukrán kézben védenék a hazát. Ha valami olyat veszünk, pl. hogy PULS-nál maradjunk, amit az Izraeliek nem engednének átadni, akkor maradna meg nekünk.
A Lengyel verziót hanyagolnám.Éppen most tüntetik el magukat a térképekről.Sajna.A Koreai cucc ettől még lehet faxa.Nem feltétlen. Mondjuk a HIMARS-t én sem igen erőltetném (az egy indító block a halálom), de van olyan scenario, amikor azt mondanám, hogy "Legyen!".
Mégpedig, ha mi is megkapnánk - elég gyorsan - a PrSM rakétákat. De gazdaságilag, és árban biztosan tudnának mind a koreaika, mind az izraeliek, meg a törökök is jobbat mondani. A PrSM viszont elég nagyot fog szólni.
Ellőnyök:
- koreai: dupla kazetta, lehetséges lengyel együttműködés (ha hirtelen lesz nagy igény rá, akkor lehet bele gyártani is valamit.)
- izraeli: dupla kazetta és nagy rakéta választék, szinte biztos gazdasági ellentételezéssel, vagy licence gyártás.
- török: biztosan a legolcsóbb...
Ki tüntet el mit a térképről?A Lengyel verziót hanyagolnám.Éppen most tüntetik el magukat a térképekről.Sajna.A Koreai cucc ettől még lehet faxa.
Persze...Ne haragudj , az ucsó merő butaság.Nem lenne átadva , mert ilyen nem lesz , ne izgass senkit feleslegesen!
Nem is őt kérdezték.Mondjuk nem tudom miért egy török minisztert kérdeznek egy magyar kormány hatáskörébe tartozó beszerzésről...
A Lengyelek magukat.Úgy néz ki ,hogy fel ültek a szirén éneknek.De ne legyen igazam.Ki tüntet el mit a térképről?
Csak így lenne kerek számomra is a tengerentúli történet.Mégpedig, ha mi is megkapnánk - elég gyorsan - a PrSM rakétákat.
Én ott is inkább a Yavuzt vagy a Nora B-52-t favorizálnámén nálam ti vagytok a befutók e téren
a zsidóktól meg jöhet a az atmos átalános 155 ösnek.
És ki fogja őket "letörölni a térképről"? Az ukránokkal sem bíró oroszok?A Lengyelek magukat.Úgy néz ki ,hogy fel ültek a szirén éneknek.De ne legyen igazam.