és teljesen páncélozott. ugyan az a tűzvezető rendszere mind ar archernek vagy a cesarnakoké, olcsónak olcsó...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
és teljesen páncélozott. ugyan az a tűzvezető rendszere mind ar archernek vagy a cesarnakoké, olcsónak olcsó...
Szerintem nálunk is ez lesz a befutó: a vak is látja, hogy ez jó ajánlat! Így csomagban véve a löveget és rakétavetőt még jobb!Itt a követendő példa hölgyek/urak! Ár-érték arányban bűn lenne egy hasonló dealt kihagyni, főleg, hogy letolt gatyával állunk.
vagy vegyünk 2x ennyit a 3. részen meg vegyünk 3x ennyi nora b52 est.
Nem szabadna egy ilyen lehetőseget kihagyni , puls-atmos-heron , így együtt nagyot szólna!Most, hogy betette a lábát a PULS a kontinensre a dán megrendeléssel (első NATO vásárló!!!), gyorsan le kell csapni az európai gyártásra!
8 indítóra ők nem fognak maguknak gyártást szervezni, de időnként biztos utánrendelnének rakétákból...
Szokásos recept: 51-49% -os tulajdon rész, gyárát a magyar állam építi majd rendel is belőle. A robbanóanyag gyártás meg helyben...
inkább Hermes - akkor mindhárom ELBIT-től lenne vagyis nagyobb a kedvezmény...Nem szabadna egy ilyen lehetőseget kihagyni , puls-atmos-heron , így együtt nagyot szólna!
Csak a dánok vehetnek PULS-t?!De vannak olyan barmok, hogy ki fogják hagyni! Miért? Mert kitartó piackutatás a kulcsszavunk! Minden is elvisznek már előlünk!!!!!
Igen ebben igazad van , de hogy ez összejöjjön , kicsit tevőlegesebben kellene fellépni!Nyílván ennek vannak jelei , de én nem vettem nagyon észre eddig, viszont a tavasz előttünk.Csak a dánok vehetnek PULS-t?!
Én örülök neki: megvan az első NATO-vásárló, ez erősíti az esélyeit nálunk is. 8 rakétavetőre meg úgy sem fognak rakétagyárat építeni Dániában, szóval az európai gyártás megszerzése még nyitva áll - és máris lenne hozzá egy export-vevőnk.![]()
Még csak január van...Igen ebben igazad van , de hogy ez összejöjjön , kicsit tevőlegesebben kellene fellépni!Nyílván ennek vannak jelei , de én nem vettem nagyon észre eddig, viszont a tavasz előttünk.
Na most tojtam be, hogy sajnos tényleg HIMARS-unk lesz...Rheinmetall belé szeretne kezdeni a HIMARS licenc-gyártásába Németországban:
Szerintem ezt csak a KMW -PULS miatt akarják meglépni.Na most tojtam be, hogy sajnos tényleg HIMARS-unk lesz...
A cikkben már konkrét licence gyártásról van szó, úgyhogy hamarabb összeállhat ez a projekt.Szerintem ezt csak a KMW -PULS miatt akarják meglépni.
Ez a hír semmit nem jelent: Papperger szeretne több pénzt keresni ennyi - semmi konkrétum, csak ötletelget.Na most tojtam be, hogy sajnos tényleg HIMARS-unk lesz...
Nálam is egyből megjelent a várpalotai rakétagyár képe, de Papperger azt mondta hogy "HIMARS production in Germany"...Na most tojtam be, hogy sajnos tényleg HIMARS-unk lesz...
Hát ez így legalább annyira európai lesz, mint a NASAMS...Bobo egyértelműen elmondta múltkor az infórádióban, hogy ahol lehet Európait veszünk - kicsit kibővítve az értelmezést izraeli is belefér.
Amúgy HIMARS rakétáit évtizedk óta licencgyártja a DIEHL - ebben semmi új. Papperger a rakétavetőket akarja licencgyártani MAN teherautókon.Nálam is egyből megjelent a várpalotai rakétagyár képe, de Papperger azt mondta hogy "HIMARS production in Germany"...
Az indítót lehet ott rakják össze, de a rakétákat szerintem gyárthatjuk mi is.Nálam is egyből megjelent a várpalotai rakétagyár képe, de Papperger azt mondta hogy "HIMARS production in Germany"...
A DIEHL tudomásom szerint most is gyárt HIMARS rakétákat...M31-est. Ezt a boltot már elvitték.Az indítót lehet ott rakják össze, de a rakétákat szerintem gyárthatjuk mi is.